reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajka Strasznie fajny ten ręcznik:)))

Idę pod prysznic, wysmarować brzucholek iiii lulusiu, najspokojniej na świecie od dawien dawna:)

Ja niestety nadal wstaję raz w nocy na siusiu, bezustannie, w ogóle mogę sikać ciągle, we wszystkich marketach itp. Wuceciki są moje:)))
Mamuski życzę Wam samych kolorowych snów!!!!!

reklama
foka jest the best:p

jak ją zobaczyłam mowie biore:p 19 zł kosztowąła no i śpiochy są po 9 zł tzn pajacyki :) wiec tez sie opłaca bo normalnie gdzies kolo 16 zl kosztują

Pajka Strasznie fajny ten ręcznik:)))

Idę pod prysznic, wysmarować brzucholek iiii lulusiu, najspokojniej na świecie od dawien dawna:)

Ja niestety nadal wstaję raz w nocy na siusiu, bezustannie, w ogóle mogę sikać ciągle, we wszystkich marketach itp. Wuceciki są moje:)))
Mamuski życzę Wam samych kolorowych snów!!!!!

ja tez wędruje a jak wstaje to moj maz na rowne nogi ze mną i sie pyta cos sie dzieje a ja nie siku ide jak co noc :)

ja też juz sie zegnam

dobranoc! jutro o 6:00 Jas odbiera swoją siostrę z nocnego pociągu i spędzamy wspólnie weekend. także mnie nie będzie przez ten czas :) miłego Wszystkim życzę i spokoju!

ja tez juz mam wszystko prawie... oprocz poscieli do kolyski bo do lozeczka normalnego juz mam.... a ciuszkow....normalnie juz mi sie nie mieszcza w szafie.... ale ja juz tak mam uwielbiam zakupki a tu u nas na wyprzedazach za grosze kupuje....
Aga_Natalia a no calkiem blisko mieszkasz :)
dobrej nocki zycze :)

Witam piatkowo ;)
Noc nie przespana, o 6 rano poleciała mi krew z nosa normalnie tragedia :(
To nie pierwszy raz...
W październiku zeszłego roku ,przybłąkał sie do mnie jeden jeż , którym sie zaopiekowałam dawałam jeść, miał domek w ogrodzie, a dziś znalazłam tam cala rodzinę jeży:-D

Ostatnia edycja:
r2rl6x.jpg
Witam, a oto mój pierwszy, nowy nabytek dla Alanka:)
Niestety nie umię wstawić większego, bo to z telefonu.

Dziewczynki jak mam pisać, abym miała buźki do wklejania w tekstach???? Widzę, ze niektóre z Was wstawiają, a ja nie mam tej opcji:(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry