reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Bombusiu ciabata to taka włoska bułka, podłużna trochę jak bagietka, zapiekana w piecu jak ja jadałam zapiekaną ze świeżymi pomidorami, sałatą ogórkiem, serem mozarella, cebulką, sosem czosnkowo- muszatrdowum:):) pyychaaaa podawana z fryteczkami i ogórkiem kiszonym

Aga Natalia witaj w naszym gronie:)
Ehtele, ale mi smaka narobiłaś z tą ciabatą:D, ja już kombinuję co zjeść na kolację:) dzisiaj na chwilę wybiegłam do domu żeby zjeść co nieco i zjadłam odsmażane ziemniaczki z roladą - ale mówię wam takie mnie chwyciły wzdęcia, że nie wiedziałam jak mam chodzić, teraz jeszcze przyszedł Daru do biura, coś tam zrobi i zmykamy do domu.

Aga_Natalia gratuluję dziewczynek, to się twój mąż cieszy że będzie miał taki babiniec w domu:)
dziewczyny ja się właśnie zajadam rzodkiewkami zakupionymi pierwszy raz w tym roku:)
byłam dziś na targu i kupiłam jeszcze zielonego ogóreczka, pomidorki krajowe i kalafiorka na jutro na obiad, mniam już nie moge się doczekać jak go zjem.

uprzedziłaś moje pytania :-) super mieć córeczki! ja będe miała drugiego chłopca ale chłopcy też są super! :-)

Oczywiście, ze chłopcy też są super, wiem po moim 16-to latku:)

Bombusiu ciabata to taka włoska bułka, podłużna trochę jak bagietka, zapiekana w piecu jak ja jadałam zapiekaną ze świeżymi pomidorami, sałatą ogórkiem, serem mozarella, cebulką, sosem czosnkowo- muszatrdowum:):) pyychaaaa podawana z fryteczkami i ogórkiem kiszonym
No i jak tu nie myśleć o jedzeniu, uwielbiam takie jedzonka mniam:)

Milusiu, słońce Ty jeszcze w pracy?:happy::happy::happy: No WON mi do domu...:-D:-D Wypoczywaj, zjedz pożywną kolację i niech mąż Ci wymasuje plecki w nagrodę, że taka sumienna jesteś i w pracy jeszcze siedzisz:-p:-p Albo tak jak lubisz gorąca kąpiel i świece... Musisz trochę zwolnić...posłuchaj cioci Kalinki:-):-)

W takim razie grzecznie słucham cioci Kalinki i spadam do chałupy:D:D:D jak zacznę jeść to pewnie będzie tak jak wczoraj, jadłam do pewnego momentu aż oddechu mi zabrakło i skóra była tak napięta w okolicy żołądka, że myślałam, że pęknie, a więc "żarłam" (bo inaczej tego się nazwać nie da) i masowałam:D:D:D

buziaki słoneczka kochane:D

Witam wszystkie mamy!!!

Mam na imię Agnieszka, w sierpniu zostanę po raz kolejny mamą, tym razem bliźniąt.

Czy mogę do Was dołączyć?

oczywiście witam i gratuluję oh blizniaki do moje marzenie :p

Witajcie słonka

Wypraw w lumpku nie bardzo udana...żadnych słodkości nie było, nawet jednej fajnej bluzeczki dla ciężarówki:tak: Więc wyszłam z niczym...

Ale spotkanie z koleżankami udane, zjadłam pyszna ciabatę zapiekaną w piecu a potem lody w Mcdonaldzie...oczywiście czuję się teraz jak foka:sorry: Gruba i ociężała...no ale raz się jest w ciąży:happy:

Shiraa przyszła teściowa, to tylko teściowa:-p Macie już swoją rodzinkę i swoje życie, więc nie ma co się przejmować 'starym' pokoleniem, które na pewne rzeczy patrzy inaczej...różnice są duże, ale damy radę więc głowa do góry...
Ja dokładnie tyle samo przytyłam, więc kochana nie ma co się stresować, będziemy walczyć z nadwagą po urodzeniu i damy radę:-D:-D:-D

Bombusia gratuluję udanych zakupów...wklej nam zdjęcia:-):-):-)

kasia2506 jak dziecko choruje to nie jest łątwo...:no: Przykro mi słońce i trzymam kciuki za zdrowie córeczki...;-);-)
poza tym widzę, że podjęłaś decyzję co do imienia...Małgosia...uroczo i pięknie:-):-):-), tak po prostu po polsku:-):-) Tak w ogóle czego uczysz w szkole bo nie pamiętam??:tak::tak:

martitka-26 damy radę...będziemy walczyć o figurę po urodzeniu:-):-) do ilu kg już dobiłaś?

Bogusia86 cóż mogę powiedzieć..to samo co do Ciamajdki, grunt to spokój...;-);-) hormony szaleją a my i z tym sobie musimy poradzić...więc na prawdę nie ma co się przejmować, idź do męża i tak po prostu się przytul:-D

cayra1984 co z wózeczkiem?

Pajkaa w Auchanie ten kocyk i ręczniczek w takiej dobrej cenie? Dużo ich było? W którym byłaś w Sosnowcu? MUszę się tam wybrać...gratuluję zakupów...
a akcja w kasie niczego sobie:-) Chętnie bym zobaczyła miny staruszek:laugh2:...bezczelne te nasze polskie społeczeństwo, zero poszanowania dla ciężąrnych, czy np. matek z dziećmi...przykre to. Kultura na poziomie zerowym...

Shyla ja dokładnie tak samo, muszę Olka zobaczyć i wtedy będę spokojna, że wszystko w porządku...ojjj tak kocham to życie, które we mnie mieszka...;-);-)

Ehtele byłam w Katowicach tych kocyków było dużo ja kupiłam akurat koloru ecrue a tych ręczniczków jeszcze zostały 2 szt.

reklama
Do góry