reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajka -ale sie ubawilam jak przeczytalam o tych mocherowych beretach ...

ale mnie teraz przerazilyscie ze w sobote markety maja byc zamkniete a ja chcialam pojezdzic po materialy do remontu ..... w niedziele to sie domyslalam ale w sobote?

Aga natalia - witaj zapraszamy do naszego grona

reklama
Bombusia współczuję Ci tego co przeszłaś i myślę, że wiem co czujesz bo ja to ciągle przechodzę :-( mi z powodu nieprawidłowości w usg proponowali amiopunkcję jednak nie wyraziłam zgody. Czekam na kontrolne usg ale to i tak nic nie zmieni. USG niczego w 100% nie potwierdzi ani nie zaprzeczy. Więc stres i nerwy pozostaną mi do końca. Nie ma rady....

Pajkaa to nieźle załatwiłas mochery :) tylko szkoda, że one same nie doszły do wniosku, żeby Ciebie przepuścić.U mnie niestety brzuch mało widoczny więc miejsca mi nikt w autobusie nie ustapi ani w markecie :-(

A w ogóle to jestem zła na mężą na maksa!!!!!!!! i jeszcze do tego jest przeziębiony i ciagle kaszle tak głośno i siorpie tym nosem, grrrr:wściekła/y:

ALU , a możesz mi napisac jakie Ci wyszły niepawidłowści w USG, że proponowali Ci amnio???
Masz rację, ze USG niczego na 100 % nie potwierdzi i nie wykluczy, szczególnie chorób genetycz. ale prawda jest taka, ze zawsze będziemy się martwić o swoje dzieci, czy są w brzuchu, czy już na świecie:)
Trzeba być dobrej mysli i nam wszystkim tego życzę Mamuśki:)

Witam wszystkie mamy!!!

Mam na imię Agnieszka, w sierpniu zostanę po raz kolejny mamą, tym razem bliźniąt.

Czy mogę do Was dołączyć?

Ojejku bliźniaki!!!! ale masz fajnie!!!
Witamy i pytamy o płeć dzieciątek????

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witajcie słonka

Wypraw w lumpku nie bardzo udana...żadnych słodkości nie było, nawet jednej fajnej bluzeczki dla ciężarówki:tak: Więc wyszłam z niczym...

Ale spotkanie z koleżankami udane, zjadłam pyszna ciabatę zapiekaną w piecu a potem lody w Mcdonaldzie...oczywiście czuję się teraz jak foka:sorry: Gruba i ociężała...no ale raz się jest w ciąży:happy:

Shiraa przyszła teściowa, to tylko teściowa:-p Macie już swoją rodzinkę i swoje życie, więc nie ma co się przejmować 'starym' pokoleniem, które na pewne rzeczy patrzy inaczej...różnice są duże, ale damy radę więc głowa do góry...
Ja dokładnie tyle samo przytyłam, więc kochana nie ma co się stresować, będziemy walczyć z nadwagą po urodzeniu i damy radę:-D:-D:-D

Bombusia gratuluję udanych zakupów...wklej nam zdjęcia:-):-):-)

kasia2506 jak dziecko choruje to nie jest łątwo...:no: Przykro mi słońce i trzymam kciuki za zdrowie córeczki...;-);-)
poza tym widzę, że podjęłaś decyzję co do imienia...Małgosia...uroczo i pięknie:-):-):-), tak po prostu po polsku:-):-) Tak w ogóle czego uczysz w szkole bo nie pamiętam??:tak::tak:

martitka-26 damy radę...będziemy walczyć o figurę po urodzeniu:-):-) do ilu kg już dobiłaś?

Bogusia86 cóż mogę powiedzieć..to samo co do Ciamajdki, grunt to spokój...;-);-) hormony szaleją a my i z tym sobie musimy poradzić...więc na prawdę nie ma co się przejmować, idź do męża i tak po prostu się przytul:-D

cayra1984 co z wózeczkiem?

Pajkaa w Auchanie ten kocyk i ręczniczek w takiej dobrej cenie? Dużo ich było? W którym byłaś w Sosnowcu? MUszę się tam wybrać...gratuluję zakupów...
a akcja w kasie niczego sobie:-) Chętnie bym zobaczyła miny staruszek:laugh2:...bezczelne te nasze polskie społeczeństwo, zero poszanowania dla ciężąrnych, czy np. matek z dziećmi...przykre to. Kultura na poziomie zerowym...

Shyla ja dokładnie tak samo, muszę Olka zobaczyć i wtedy będę spokojna, że wszystko w porządku...ojjj tak kocham to życie, które we mnie mieszka...;-);-)

Pajkaa to sie usmialam.... ale macie racje w Pl to kultury brak.... bez komentarza....
Bombusia ale mialas straszne przezycia.... ja to szaleje jak mi sie dzidzia leniwa nieraz robi zaraz biegne po szklane lodowatej wody zeby ja pobudzic i sie nie martwic.... nie wyobrazam sobie tego co przezywalas.... sciskam mocno
Aga_Natalia witaj :)

Dziękuję za przyjęcia do grona :)
Mamy już córeczkę Natalkę, która w sierpniu skończy 3 latka.
Teraz też spodziewamy się dziewczynek :)

Oj no to Twój M będzie miał niezły babiniec ha ha :):)

EHTELE napisz mi co to jest ciabata zapiekana???? W Łodzi nie "być" takich fajnych nazw jedzonek, nie wiem co to, ale....już bym zjadła:)
Łakomczuch jestem okropny niedawno najadłam się kanapek zapiekanych, nieładnie.... a dzidzia dziś mnie smyra cały czas po pęcherzu, więc WC mój ulubiony "pokoik" hihi:)

reklama
Do góry