reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

witajcie :-)

Bombusiu, wspaniałe wiadomości :-) super, że z Synkiem wszystko w porządku; świetnie, że do nas wróciłaś - brakowało nam tutaj Ciebie :-)

Pajko, oby świnka nie była świnką. Super, że u teścia w porządku :-)

Ciamajdko, przykro mi, że tak się u Was dzieje, oby wszystko wróciło do normy... Będzie dobrze... Widze, że jesteś emocjonalną osobą, podobnie jak ja...

Milusia, wspaniałe zakupki i wspaniały mąż :-)

Ja teraz jestem na etapie oglądania przewijaków do łóżeczka... Macie coś godnego polecenia?

Miłego dnia życzę Wszystkim Brzuchatkom :-)

reklama
Ehtele kochana ja bym takiego nie kupiła bo zawsze powtarzam, że dodadzą misia i jest o 200 zł drożej, chciałam kupić jakieś używane mebelki, ale Daruś sprawił mi niespodziankę bo mu truję, że że potem możemy sobie nie poradzić, że wszystko na raz (tak jak zawsze z resztą). No i wytargał najtańsze z allegro:D Ale ty Kochanie masz piękne mebelki i co lepsze jeszcze piękniejszy wystrój pokoju:) Naprawdę śliczne. Marulka no właśnie, ważne, żeby razem przetrwać wsio:)
Pajeczko podejrzewam, że ten zestaw to się każdemu znudzi bo taki jedyny troszkę dziecinny, ja chciałam zwykłą komodę i zwykłe łóżeczko:)
Mf-22 chyba wszyscy teraz mamy takie problemy, miejmy nadzieję, że przejściowe, ja jak tylko jest zastrzyk gotówki to staram się kupić jakieś niezbędne rzeczy bo wiem, że potem może być gorzej:)

I nie chcę żeby było, że się jakoś chwalę czy coś, po prostu dzielę się radością:D A wszystkie osóbki, które przejmują się, że nic nie mają to niech się nie martwią bo i tak zobaczycie, że wszystko po malutku uzbieracie, część się wysępi od rodzinki:)

ciesz sie Kochana, ze mąż sprawił Ci niespodzianke:) ja bym sie strasznie cieszyła :)
Milusiu każdy się chce pochwalic taką niespodzianką i nie ma w tym nic złego:) ja dzisiaj dla małego kupiłam w lumpeksie fajny kaftanik z kubusia :p za 6 zł:)

Cayra
to zalezy czy chcesz na łóżeczko czy osobny. Ja na łóżeczko kupiłam taki

http://www.allegro.pl/item985988214_przewijak_nakladka_usztywniana_rozne_kolor.html

ja ide sie polozyc :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ciesz sie Kochana, ze mąż sprawił Ci niespodzianke:) ja bym sie strasznie cieszyła :)
Milusiu każdy się chce pochwalic taką niespodzianką i nie ma w tym nic złego:) ja dzisiaj dla małego kupiłam w lumpeksie fajny kaftanik z kubusia :p za 6 zł:)

Cayra
to zalezy czy chcesz na łóżeczko czy osobny. Ja na łóżeczko kupiłam taki

PRZEWIJAK - nakladka usztywniana RÓŻNE KOLOR (985988214) - Aukcje internetowe Allegro

ja ide sie polozyc :)

Tak, tak, na łóżeczko chcę właśnie :-)

milusia najbardziej lubię zasadę mojego męża: Pieniądze - rzecz nabyta, były jedne - będą drugie ;)

poza tym dziewczynki często prezentują swoje zdobycze i można by pomyśleć, że chcą się chwalić - no ale przecież nie jesteśmy w przedszkolu i wszystkie wiemy że zakupy wyprawkowe cieszą jak mało które... absolutnie myslę że nikt nie pomyślał w ten sposób o żadnej pokazywanej rzeczy :)

cayra dobry wybór.. ja Olka do dziś przewijam, balsamuję, przebieram na przewijaku nakładanym na łóżeczko. Oszczędzam swój kręgosłup bo nie musze kucać, pochylać się ani nic z tych rzeczy... a i on siedzi sobie wygodnie na miękkim ;)

Wiem wiem, inaczej odbieram siebie, a inaczej innych, cieszę się z każdej nabytej rzeczy, wręcz uwielbiam jak dziewczyny coś wrzucają bo to są takie cudeńka:) że oczu nie można oderwać, latwiej by mi było wrzucić kilka śpioszków z lumpka niż ten komplet:D ale co tam:D

Dziękuję Kobietki za wszystkie odpowiedzi i podtrzymywanie na duchu :tak:
Jesteście Kochane :rolleyes2:

Pierś niestety nadal boli. Na jakiś czas przechodzi a potem znowu kłuje ostro, ale dzięki Wam się nie martwię dodatkowo co to może być :tak:

Buziaki:***

ja nie ogarniam tyle skrobiecie...
Ehtele co do lumpkow to tez lubie poszperac :)
Black ophal wspolczuje bolu
komodka fajna :)
tyle sie naczytalam a nie pamietam na co mialam odpisac :/
to moze skrobne co u nas :)
a co do czucia sie ciezkim to ja mam juz na plusie 10kg tylko nie pomyslcie ze ja wieloryb jakis co to to nie.... po pierwszej ciazy wrocilam do wagi sprzed i jak juz wrocilam postaralismy sie o drugie i teraz to waga tak pedzi ze sie pochlastac mozna.... ale zzuce mam nadzieje bo ja zawsze szczupla bylam i nigdy problemow nie mialam z nadwaga i tez sie nie musialam nigdy odchudzac.... no ale po ciazy sie wszystko moze zmienic.... hmmmm oby nie
co do pogody to u nas piekne slonce.... bylam z niunka na spacerku w koszulce naramiaczkach... cud miod malina :)
zycze milego dzionka i postaram sie juz niedlugo odnosic sie do waszych postow no ale narazie mi to nie wychodzi :/

Ostatnia edycja:
witam!
Bombusia
cieszę się że z maleństwem wszystko ok.wszystkiego najlepszego z okazji wczorajszych imienin:)
dziewczyny jak patrzę na te wasze zakupy to zazdroszczę
Milusia oglądałam ten sam zestaw, jeszcze się zastanowię, jak pokazuje cos mojemu mężowi to on mówi że wszystko mu się podoba i jak tu z takim coś wybrać:-)
kassia181 ja ta krzywą cukrzycową bedę miała robiona 6 maja jak pojdę do szpitala na badania, mjuż si boję bo moja mama tez ma cukrzyce a to dziedziczne.

ja dzisiaj zamiast zakupów do maluszka to musiałam jechać do hurtowni budowlanej po cegłę klinkierowa na komin:-D do naszego domku.

dziś nie śpię od 5 rano bo mój mąż tak wstaje do pracy a mój synek postanowił sobie zrobić trening i od 5 do 6 rano tak mnie kopał że nie wiedziałam jak się ułożyć:) zasnęłam o 7 chyba ze zmęczenia ale jak budzik zadzwonił o 8 to byłam obecna nieprzytomna. cały dzień mnie dziś brzuch boli, ale to mój tato doprowadził mnie do takiego stanu, szkoda gadać jak dziecko dobrze że mama wraca jutro z tygodniowego wyjazdu to się za niego weźmie:angry:

Ostatnia edycja:
a ja wróciłam z pierwszej serii wykładów na naszych Dniach filozofa i pichcę mięsko kebabowe z ziemnorami i ogórami. Zrobiłam też zakupy- jaspis, jadeit, hematyt, howlit, srebro i będę dziergać moje biżu :)

reklama
fiuu a zdaje sie miałaś magisterkę dziergać ;);)

ja zrobiłam pieczarkową z makaronem, odlałam rosołek na jarzynówkę na jutro, ugotowałam ziemniaczki, zrobilam potrawkę z rybki i suróweczkę z kiszonej kapusty... zjedliśmy z Olkiem zupcię sami, a z drugim czekamy na tatusia, który pracuje ciężko dzisiaj...

Pogoda zamiast się choć troszkę poprawiać zkasztaniła się na amen - leje, ciemno, zimno... paranoja.

Do góry