R
RiSiA
Gość
pajkaa i dobrzegdyby mój małżek nie miał tyle pracy to pewnie też bym się gdzieś wypuściła... z resztą nic straconego ;D muszę coś zrobić dla siebie bo zwariuję inaczej...
bogusia86 i tak trzymaj... bo inaczej kiszka - same smutkia dwa smutki na forum to wystarczająco dużo
![]()
oj ja jade z koleżanką jak tylko usłyszała dla maluszka od razuy wzieła i mowi jade z Tobą
Jejku kochane, u mnie teraz się zrobiło tak ciemno... za chwilę lunie deszcz, a parasola nie mam...a mam wyjechać do Katowic,
przyznam szczerze, że mnie też ta pogoda dobija, nic mi się nie chce, umówiłam się to muszę jechać, ale tak jakoś smutno...:-baffled:
Milusiu i Marulko cóż rozumiem Was doskonale, mimo, że nie mam takich napadów lęków, ale rozumiem tego doła, którego przyczyna jest nieokreślona, który po prostu jest...czuję podobnie taki jakiś bezsens...ale staram się o tym w sumie nie myśleć tylko iść na przód... w sumie to chyba normalne jest jak za oknem tak szaro i smutno...wystarczy, że wyjdzie słońce i będzie lepiej...
więc kochane głowy do góry, ja trzymam za Was kciuki:-):-)
ps. spa to by się przydało (oczywiście bezpłatne)
kiniusia nie przejmuj się kochana...ja jestem przed tym badaniem i również się boję bo moja mama choruje na cukrzyce i zawsze boję się żeby nie zachorować... :-(Poczekaj na wizytę u Twojego lekarza, on oceni wyniki, dietka nic nie zaszkodzi, będzie trochę więcej zachodu, ale dasz radęTrzymam za Ciebie kciuki
Pajkaa jak u Ciebie leje to pewnie za chwilę do mnie dojdzieNa razie tylko ciemno jest...
moze przejdzie obok
oooo. 6 miesiąc... mmmmmoby mąż świnki nie miał a teść czuł się coraz lepiej
![]()
Pajkooo chciałabym Cię oficjalnie przeprosić za moje zachowanie parę miesięcy temu.... miałam to zrobić już wcześniej... wypaliłam kiedyś jak z głupia frant, wcale niepotrzebnie.... my wiemy o co chodzi, nie?
:-(
Ciamajdko spoko ja nie jestem osobą pamiętliwą, a wiem, ze nam wszystkim buzują hormonki
dziękuję za trzymanie kciuków za teścia teraz tylko czekamy na wtorek na tomografię jak jeszcze to wyjdzie ok to juz bedzie super