reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

dziekuje za trzymanie kciukow.
jestem juz po wizycie. wszytsko ujest ok- szyjka trzyma i jest dluga. serduszko pieknie bije. jesli chodzi o moje bole podbrzusza i twardnienia to mam duzo lezec- brac no spe i ogolnie prowadzic oszzcedzajacy tryb zycia.
pytalam tez o to ze malo czuje ruchy to powiedziala ze ejst wszytsko ok a mala po prostu jest spiochem:)))))))))
oczywiscie po wizycie wybralam sie z tej radosci do lumpeksu i kupilam kilka ciuszkow- potem wkleje zdjecia.
a jesli chodzi o moj pepek- dziurki juz prawie nie ma:))))))))))))

a oto moje dzisiejsze zdobycze- oczywiscie wygniecione bo prosto z lumka:))))))))
Zobacz załącznik 235820Zobacz załącznik 235821Zobacz załącznik 235822

śliczne zdobycze :-)

ja tak szczerze mówiąc mam malutko miejsca na ciuszki , bo praktycznie mam już wszyściutko i pełno ze mogłabym przebierać co 5 minut :-):-D
muszę tylko kupić wózek ,łóżeczko,pościel i kosmetyki ;-)no i dla siebie do szpitala ale to zrobię przed końcem ;-)

reklama
śliczne zdobycze :-)

ja tak szczerze mówiąc mam malutko miejsca na ciuszki , bo praktycznie mam już wszyściutko i pełno ze mogłabym przebierać co 5 minut :-):-D
muszę tylko kupić wózek ,łóżeczko,pościel i kosmetyki ;-)no i dla siebie do szpitala ale to zrobię przed końcem ;-)

ja tez pelno rzeczy musze jeszcze kupic bo praktycznie nic jeszce nie mam- ale zamierzam wziac sie za to w maju po remoncie- wtedy bede miala miejsc i bede mogla szalec:))))))))))))
a do szpitala mam puki co tylko koszule i szlafrok:)))))))))

My mieliśmy sie przeprowadzać i tez musielibyśmy robić remont , ale na dzień dzisiejszy na razie nici z zamiany mieszkania , wiec jak nie wypali maluszek będzie z nami w spinalni ;)

Witajcie.Dzis miałam usg połówkowe. Po dwóch super chłopakach doczekalismy się córuni. Wszystko jest ok.Wazy 340 gr. Mam lekką anemię,ale juz sobie z tym radzimy. Dostałam zelazo,magnez na spinający brzusio i wit c .
Dziewczyny,piekne ciuszki wynajdujecie w lumpkach. Ja jakos na nic nie mogę trafić.Mam wszystko po chłopcach,ale dla dziewczynki jeszcze nic :) Powoli się pewnie zorganizuję. Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam uśmiechy dla Brzuszków. :)

Witajcie.Dzis miałam usg połówkowe. Po dwóch super chłopakach doczekalismy się córuni. Wszystko jest ok.Wazy 340 gr. Mam lekką anemię,ale juz sobie z tym radzimy. Dostałam zelazo,magnez na spinający brzusio i wit c .
Dziewczyny,piekne ciuszki wynajdujecie w lumpkach. Ja jakos na nic nie mogę trafić.Mam wszystko po chłopcach,ale dla dziewczynki jeszcze nic :) Powoli się pewnie zorganizuję. Pozdrawiam Was wszystkie i przesyłam uśmiechy dla Brzuszków. :)

gratulacje udanej wizyty no i oczywiscie CORECZKI:)))))))))))))

Ciamajdka zapach do ciasta czyli olejek? Ja w ogóle takich rzeczy nie używam..dodaje albo cukier waniliowy, albo cukier cynamonowym, albo cukier migdałowy...:-D:-D Ale taką babeczkę bym zjadła, albo murzynek :happy::happy: zrobiłaś mi smaka...
co do wanienki z przewijakiem ODRADZAM!!!!! Byłma gorącą zwolenniczką i chciałam to kupić...dopóki nie zobaczyłam na żywo...zajmuje masę miejsca, wanienka tak mała, że baaardzo szybko dziecię z tego wyrośnie i okaże się komódka zbędnym zakupem...na prawdę bez sensu...

kolumnea więc Tobie również odradzam tej komódki, Argumenty wyżej:-) a dyskusje o łożeczkach przenieśmy do wątku o pokoju dla dziecka:)

kassia181 no gratuluję udanej wizyty:laugh2::laugh2: no i świetne zakupy... ile zapłaciłaś???

sudestra cieszmy się razem z Tobą z córeczki...:-):-) Gratulacje...zaglądaj do nas trochę częściej...:-p

Ostatnia edycja:
Ciamajdka
co do wanienki z przewijakiem ODRADZAM!!!!! Byłma gorącą zwolenniczką i chciałam to kupić...dopóki nie zobaczyłam na żywo...zajmuje masę miejsca, wanienka tak mała, że baaardzo szybko dziecię z tego wyrośnie i okaże się komódka zbędnym zakupem...na prawdę bez sensu...
Popieram.:tak:;-)
choc ja pewnie zakupie taka wanienke,bo mamy mało miejsca.(a własciwie sam stelaż,muszę taniej poszukac)
http://www.allegro.pl/item987613381_wanienka_onda_ok_baby_stelaz_okbaby_na_wanne.html
a wcześniej synka kapałam w pokoju,teraz wolałabym w łazience.

a oto moje dzisiejsze zdobycze- oczywiscie wygniecione bo prosto z lumka:))))))))
Zobacz załącznik 235820Zobacz załącznik 235821Zobacz załącznik 235822

Śliczne.;-)

Ostatnia edycja:
Witam :-) Mamusie gratuluję udanych wizyt!!! :-)

kassia181 super ciuszki, ja praktycznie jeszcze nic nie mam...

Ja coraz częściej czuję moje dzieciątko, jakoś tak sobie prawy dolny bok upodobało :-) Super uczucie, jestem bardzo ciekawa Kto tam mieszka? ;-)

Miłego wieczorku.

reklama

hej gratuluję córeczki :)

Do góry