reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

dobranocka i powodzenia jutro na wizytach :-)
hejka justysiu21 , fajnie że masz takiego bobasa, to jestes na swiezo i mozesz nam podpowiadac co nie co ;-)
ale mnie zgaga męczy :/ i pomyslec, ze przed ciążą nie wiedzialam wlasciwie co to takiego :-p

Ostatnia edycja:
reklama
również witam ;)
kiniusia to jest przykre co Twoja teściowa robi, ciężko coś w takiej sytuacji doradzić zwłaszcza ze się mieszka pod jednym dachem...
Pajkaa dzięki za danie mi 26 lat ;D odmłodziłaś mnie troszkę ;)

alez nie ma za co:) taka z Ciebie laseczka, ze jestem w szoku, ze masz 31. Ale tak jak mówi moj tesć nieważne ile się ma lat ważne na ile się czlowiek czuje :)
Ja się czuje teraz jak na 50 :p a normalnie jak 18 :p

ja juz mowie dobranoc życzę słodkich snów :)
jutro mam nerwowy dzień czekamy na wyniki teścia , ale potem ide do groty solnej :p nad morze sobie pojde a co mi tam :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
alez nie ma za co:) taka z Ciebie laseczka, ze jestem w szoku, ze masz 31. Ale tak jak mówi moj tesć nieważne ile się ma lat ważne na ile się czlowiek czuje :)
Ja się czuje teraz jak na 50 :p a normalnie jak 18 :p
słodzisz maleńka ;D
ale tak jak pisałam wcześniej milo słyszeć to od kobitki ;-)
a Twój teść ma racje ;D
ja tez się czuje teraz na 50 :p a tak normalnie to czuje sie moze nie na 18 ale na 20 ;D mam nie raz takie pomysły ze glowa mala ;D

Kinusia najszczersze zyczenia z okazji urodzin- echhh zdazylam w ostatniej minucie:))):-)
Pajeczko a Tobie wielu wielu wspanialych rocznic:tak:, u mnie juz 12 w tym roku.
A tak pozatym zagladam do Was ale na wypowiedzi jaks nie mam ostatnio sil- duzo staram sie odpoczywac- w poniedzialek nastepna wizyta to zobacze co tam z malenstwem, mam nadzieje ze rosnie i nie bedzie miec zadnych problemow z powodu tej 2-naczyniowej pepowiny.

Trzymam dziewczyny kcikasy za Wasze wizyty- aby dzidziusie rosly zdrowo- i powinnam sie znow w krotce odezwac
;):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Skarbie coraz czesciej mam problemy z twardniejacym brzuszkiem, ale w sumie staram sie wiecej lezec i odpoczywac- mam nadzieje ze dojde dalej w tej ciazy niz poprzednio, bo corka mnie potrzybuje ale w sumie tak od wizyty do wizyty.
A jak u Ciebie?

Do góry