monika8112
Fanka BB :)
no to ja też zmykam
kolorowych snów dobranoc.
powodzenia jutro wizytującym
kolorowych snów dobranoc.
powodzenia jutro wizytującym
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Co do polityki to zgadzam sie z Wami dziewczyny... więcej nic nie napiszę, bo już szczerze mówiąc mam dosyć...
Jeżeli chodzi o szkołę rodzenia, to mam się zapisać w 26 tygodniu ciąży, wtedy mi powiedzą dokładnie kiedy sie zajęcia odbywają Najprawdopodobniej będę chodziła sama, bo nie wiem jak M. będzie pracował.
Niuunia, pozdrów Inę21 od Nas. Na liście już jest syneczka dopisałam Super, że wszystko w porządku. Jeżeli chodzi o szkółkę rodzenia, to ja w Łodzi będę chodziła do bezpłatnej przy szpitalu Madurowicza
Witaj :-)witam
czy moge dolaczyc??
Pajkaa jak cię uraziłam to bardzo przepraszam
nie czytałam o twoich przejściach to może nie powinnam się wypowiadać
Martitka ja zaczynam od 4 maja, czyli tez całkiem niedługo Zapisałam się wcześniej bo wolę dmuchać na zimne, czytałam wiele razy, ze kobiety zwlekały do 9 miesiąca ze szkołą rodzenia i żalowały, że nie zdążyły jej odbyć.
Pajeczko tez u mnie przyjmują dopiero od 26 tc, cieszę się, że jest za darmo, w końcu jednen element, który jest za darmo. Już same wizyty i badania laboratoryjne pochłonęły u mnie ponad 2000, a do końca jeszcze daleko
Moniczko ale Ty bardzo dobrze napisałaś, każdy jest inny, każdy wszystko przechodzi inaczej......tak jak Marulka pisała jeszcze każdej z nas zatęskni się za pieluszkami, korzystajmy póki się da Ja w planach mam trójeczkę, ale jak to wyjdzie - nie wiadomo, czy fundusze pozwolą? Czy Bóg pozwoli mi jeszcze mieć dzieci i czy po tym pierwszym będę miała na tyle sił i takie samo podejście? Nie wiadomo. Życie pokaże
martuśka85 cieszę się, że z bratem wszystko ok:-):-) Mam nadzieję, że torbiel zniknie... piąteczki z kolokwium życzę;-)
milusia83 zgadzam się z Tobą całkowicie...cóż siła mediów wykreowali wiecznie smutnego, nadętęgo Lecha Kaczyńskiego, a teraz kreują inną stronę uśmiechniętego i dowcipnego... dla mnie to jest straszne...Zresztą to samo ma się z pieniędzmi dla rodzin ofiar...brak słów...a pochowanie prezydenta na Wawelu również jest dla mnie lekką pomyłką...wpierw go poniżali a teraz z wyrzutów sumienia "wyniosą na ołtarze" Ciężko to komentować...
a na szkołę rodzenia to jednak na Łubinową będę szła, tam nie trzeba czekać na terminy więc jeszcze się nie zapisałam...
kiniusia kochanie na prawdę mi przykro...ta sytuacja jest dobijająca:-( Musicie się wyprowadzić, KONIECZNIE, nie ma na to innej rady...zawsze jak jest ktoś daleko to łatwo być dla niego miłym, daltego druga synowa otrzymuje zainteresowanie i miłość...a Ty jesteś na co dzień i niestety tego nie doceniają...a Twoje dzieci dziadków będą potrzebować...wiadomo nic na siłę...z moją mamą dziecko też raczej nie będzie mieć kontaktu, ale z drugiej strony będziemy mieć wymarzonych dziadków:-):-) A jak Twoi rodzice?
Pajkaa na prawdę przykre to co piszesz:-( Współczuję smutnych przeżyć i mam nadzieję, że Bartuś rzeczywiście Ci wszystko wynagrodzi... A właściwie to jestem pewna Czas pokaże jakie decyzje będzie podejmować, czas leczy rany i tworzy dystans, Bartuś będzie mieć 4 latka a Ty może zdecydujesz, że marzy Ci się braciszek dla niego...więc jestem dobrej myśli...
jagodka1231 gratuluję wizyty...;-) Wejdź na wątek o pokojach cosik tam znajdziesz;-)
kassia181 kciuki zaciśnięte za jutrzejszą wizytę:-):-) Daj koniecznie szybko znać co tam u Twojego dzieciątka...
teraz mogę powiedzieć dobrej nocki kochane...
witam
czy moge dolaczyc??