reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Nektarynko przyznam szczerze, że jeszcze nie zajmuję się zakupami dla dzidziulka, ale pewnie jak zacznę to wybiorę sprzedawcę na allegro, od którego za jednym zamachem zamówię ubranka, gadżety, pościel itp. Na razie nie mam na to czasu, no i czekam na spłatę faktur:) Do tej pory mam kupione 30 par body (Darek kupił:D:D:D) które są naprawdę bardzo dobrej jakości za 2,90. A reszta to później.

to faktycznie trafiliście na super oferte... bo te co ja oglądałam w sklepach typu real, pepco niestety nie spelniały moich wymagań a jeśli już cos było warte zawieszenia oka to np body w cenie 15zł czy tez bluzeczka welurowa za 25zł.. nic w tych niskich cenach nie było tak mięciutkie..

reklama
Kiniusiu

712621bnockccvv7.gif

Paula my się raczej nie zdecydujemy na drugie dziecko, a też nie chce kupować mega drogiej bo różne opinie są na temat tych karuzel i dlatego się zapytałam własnie.

Ehtele też własnie myślałam o tej co linka podałaś bo ta mi się najbardziej spodobała.

Pajeczko a mogę się zapytać tak wścibsko dlaczemu chcecie na jednym dziecku zakończyć?

Kiniusiu!!Sto lat! Sto a nawet dwieście :) uśmiechu, spokoju i dużo radości i ... cierpliwości w przyszłości, bo to się nam wszystkim przyda :) Swoją drogą nie wiem dlaczego ale myślałam, że jesteś koło 30tki, a tu taki zonk :)

Olusiu gratuluję wizyty cieszę się, że z brzdącem wszystko oki, rzeczywiście mały uparciuszek z dziudziulka:)
Kassia i Ola mam nadzieję, że ze zwolnieniem pójdzie gładko, chodzę prywatnie, ale ja mam zawsze takie obiekcję, czy nie wymuszam czegoś co mi się nie należy

Kiniusia: Niech się spełnią wszystkie Twoje marzenia...:)

Gratuluję wszystkim wizytującym i 3mam kciuki nieustannie:)

Zgodnie z zaleceniami odpoczywam i wreszcie mam czas na czytanie:). Po luteinie czuję się dobrze (tzn. tak jak zawsze), mam więc nadzieję, że poprzeprowadzkowe przemęczenie minie jak ręką odjął. Trochę tylko jesteśmy z mężem rozczarowani, bo wybieraliśmy się na weekend na moje rodzinne Podlasie, ale wolimy nie ryzykować i darować sobie 5godzinną jazdę samochodem. Co prawda gin nie zabronił, ale wolę dmuchać na zimne.

Wiosna idzie coraz szybciej...a mnie odpukać-alergia na razie nie męczy:) Życie jest piękne:)

[FONT=&quot][/FONT]

kiniusia- trzymam kciuki,żeby było oki z serduszkiem dzidziusia:tak::tak::tak:
milusia- myślę,że problemu nie będzie zwłaszcza,że chodzisz prywatnie;-)
ola- gratuluję wizyty(w końcu się odbyła), najważniejsze,że dzidziolek zdrowy:-)

kiniusia no nie spodziewałam się kochanie żeś taka młoda:-):-)

co do badania to najważniejsze, że wszystkie inne wyniki wychodzą dobrze;-) Mam jednak nadzieję, że serduszko i jego przegrody się unormują trzymam za Was kciuki i co tu mówić, Twój chłopak bardzo duży jest;-);-) Gratuluję

Avenitta
piękne imię. Znam jednego Konrada i jest fajnym facetem;-)

milusia83 kochanie jak czytam to co piszesz to ja bez zawahania wyrzuciłabym Cię na l4:tak::tak: Tym bardziej, że uważam, że życie, czy te 9 mieś maleństwa w brzuszku ma wpływ na jego przyszłość...jeśli mamusia jest spokojna dzieciątko też będzie spokojniejsze po urodzeniu...doświadczone znajome mamusie to potwierdzają, mniej kolek, mniej płaczu i ciche noce:-):-) Zresztą prywatnie z l4 nie ma najmniejszego problemu...

Ola a to wstydliwe dziecię nosisz pod sercem:-p:-p No ale najważniejsze, że całkowicie zdrowe:-):-):-) Gratuluję udanej wizyty...
A co do działalności to są plusy i minusy, w ciąży może więcej minusowy, ale w takim normalnym codziennym życiu to jednak lepiej pracować na siebie i swoją firmę...no i ja Ci życzę żeby firma się rozrosła i rozwijała w jak najszybszym tempie;-);-)

Ola_ gratuluje udanej wizyty a melaństwo to masz uparte albo wstydliwe :-p

ehtele ja też odnosze takei wrażenie, że jeśli na odzieży jest dopisek "ciążowa" to cena odrazu wzrasta wrr :wściekła/y:

kiniusia wszystkiego najlepszego z okazji "18-nastych" urodzin :-)

ja już jestem także po wizycie. słyszałam serduszko maleństwa, wszystko oki ale bardzo boli mnie dół brzucha i pani dr powiedziała, że mam bardzo dużo leżeć i zażyć no-spe ale jakoś boje się brać leki. a jak nie przejdzie to wtedy na kroplówke rokurczową do szpitala :baffled: mam nadzieje, że pobycze się dziś cały dzień to mi przejdzie​

Ehtele dzięki słoneczko za pocieszenie :*
Niuunia zobaczysz, że wszystko będzie dobrze, a teraz się nie denerwuj, leż i odpoczywaj.

Ja się biorę szybko za robotę, już część pracy wykonałam, ale jeszcze stos papierzysk przede mną:)

reklama
Shyla, laska jesteś nadal. Patrząc na Twoje zdjęcia można samemu w kompleksy wpaść. :-p Daj sobie trochę pocukrować :tak:
Olu_, gratuluję udanej wizyty :tak:
Milusiu, wydaje mi się, że nie powinnaś mieć problemu z L4, wytłumacz lekarzowi, tak jak Nam tutaj na forum, a na pewno zwolnienie dostaniesz do ręki :tak:Wg mnie nie powinno być żadnych problemów.
Wuzelek, odpoczywaj, odpoczywaj kochana:tak:
Niuunia, cieszę się, ze z maluchem wszystko oki. :-) Odpoczywaj kochana, na pewno wszystko minie, a Ty sie nie denerwuj.

JESZCZE RAZ DZIĘKUJĘ DZIEWCZYNY ZA ŻYCZENIA!!!:-):-):-)

Co do mojego wieku, to niestety życie tak pokierowało, że musiałam bardzo szybko dorosnąć. I kiedy moje koleżanki chodziły na dyskoteki i miały wszystko gdzieś, ja musiałam już martwić się jak przeżyć cały miesiąc, za tyle i tyle złotych i co ugotować na obiad. Część patrzyła się na mnie jak na dziwoląga, ale ja wcale nie żałuje, że tak szybko dorosłam i nauczyłam sie odpowiedzialności.:tak:

Fiuu, w sumie to jestem koło trzydziestki, tak trochę przed :-p

Ja właśnie ugotowałam pomidorówkę i się nią zajadam, kto chętny? Zapraszam :tak::-)
Teście oczywiście zapomnieli o moich urodzinach i jeszcze mi dokuczają jakimiś dziwnymi tekstami. Gadają niby między sobą, ale tak żebym słyszała.
Jest mi cholernie przykro...:-(

Ostatnia edycja:
Do góry