reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam wszystkich w tym strasznym dniu. Wyrazy wspolczucia dla wszystkich bliskich, osob ktore zginely. Niewyobrazalna tragedia, gdzies wyczytalam ze nie bylo jeszcze takiej tragedi w historii. Tyle waznych osobistosci. I oczywiscie juz pierwsze komentarze, ze to zamach... ********

andzia1987 - ja tez czesto mam bole w podbrzuszu. od kilku dni strasznie kuje mnie po prawej stronie. jak tak dalej pojdzie bede musiala do mojej gin pojsc. nie wiem moze to normalne, moze macica sie powieksza, ale ja boje sie takich nieprzewidzianych rzeczy. zaczynam panikowac.

dziewczyny tez macie cos takiego, ze jak wstajecie po kilkunastominutowym siedzeniu, nie mozecie sie ruszyc?? czuje sie jakbym miala 90 lat i zawsze trwa to troche zanim sie rozruszam. boli kregoslup, nie moge sie wyprostowac, boli brzuch, masakra. a co bedzie pozniej??

reklama
Witajcie... :-( ech aż nie mogę uwierzyć.
Akurat byłam z małą u lekarza...:(

.........

Mam do Was pytanie , moja mała ma podejrzenie ospy i zastanawiam się czy jakoś może to na mnie wpłynąć (o ile ją ma) jeśli już przechodziłam ospę??

Byłam dzisiaj w lumpeksie. Coś mnie strzeliło i stwierdziłam,że może akurat znajdę tam wymarzoną jasną spódnicę na wiosna/lato do kostk, wiązaną w pasie.I wchodzę...JEST- idealna. Dokładni taka jaką wymyśliłam. Do tego kupiłam Olimpii bluzkę (cudo Disneya) i spodnie i za wszystko zapłaciłam 8zł!! Cieszę się...choć w dzisiejszym dniu naprawdę trudno nie podchodzić z smutkiem do wszystkiego :(

.........

Mam do Was pytanie , moja mała ma podejrzenie ospy i zastanawiam się czy jakoś może to na mnie wpłynąć (o ile ją ma) jeśli już przechodziłam ospę??

Byłam dzisiaj w lumpeksie. Coś mnie strzeliło i stwierdziłam,że może akurat znajdę tam wymarzoną jasną spódnicę na wiosna/lato do kostk, wiązaną w pasie.I wchodzę...JEST- idealna. Dokładni taka jaką wymyśliłam. Do tego kupiłam Olimpii bluzkę (cudo Disneya) i spodnie i za wszystko zapłaciłam 8zł!! Cieszę się...choć w dzisiejszym dniu naprawdę trudno nie podchodzić z smutkiem do wszystkiego :(

o ile sie nie mylę to dorosłe osoby które przechodziły ospę mogą załapać półpasiec:( ale niekoniecznie musisz od razu złapać

.........

Myślę,że jak przechodziłaś,to możesz byc spokojna.
[po za tym
"Ospa wietrzna jest bardzo groźna dla kobiet w ciąży , jeśli zachorowanie nastąpi w pierwszym trymestrze ciąży, lub 5 dni przed i 2 dni po porodzie."

Kurcze... znowu o jakiś czas twardnieje mi brzuch. Ni wiem czy nie umówię się do ginekologa wcześniej,bo wizytę mam dopiero 28 kwietnia.
Poza tym coś mi się z biodrem dzieje- boli, wystarczy,że chwilę posiedzę czy poleżę to nie mogę potem normalnie stanąć na prawej nodze i iść. Nie mówiąc już o leżeniu (w grę wchodzi tylko lewy bok z dwie poduchami między nogami).

reklama
Kurcze... znowu o jakiś czas twardnieje mi brzuch. Ni wiem czy nie umówię się do ginekologa wcześniej,bo wizytę mam dopiero 28 kwietnia.
Poza tym coś mi się z biodrem dzieje- boli, wystarczy,że chwilę posiedzę czy poleżę to nie mogę potem normalnie stanąć na prawej nodze i iść. Nie mówiąc już o leżeniu (w grę wchodzi tylko lewy bok z dwie poduchami między nogami).

nie chce Cie straszyc, ale moja ciocia-polozna powiedziala mi, jak pobolewa Cie czasami brzuch to nic nie szkodzi najwazniejsze aby nie twardnial. moze zadzwon do swojego gin i zapytaj. albo jedz po prostu na jakas izbe przyjec. nie bardzo znam sie na tym i naprawde nie chce straszyc.

Do góry