reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Współczuje rodzinom osób które zgineły w tej katastrofie...

Ale w głowie mam teraz jedną myśl jak będzie funkcjonować Polska... Kto teraz będzie podejmował ważne decyzje?? Przecież nie możemy być bez rządu :( A tak wiele ważnych osób zgineło...

Obowiązki prezydenckie przejmie Marszałek Sejmu- Bronisław Komorowski. Wcześniejsze wybory prezydenckie odbędą się w ciągu 74 dni.

reklama
prawdziwa tragedia :/

a ja z innym zapytaniem do sierpniówek. od rana czuje takie jakby ciągnięcie w podbrzuszu, trudno to nazwać bólem, nie wiem czy to macica się rozciąga czy co. Co chwile biegam do toalety. wcześniej takiego czegoś nie miałam. trochę się martwię. Z małym chyba wszystko ok, bo od rana dostałam kilka tradycyjnych kicków.

prawdziwa tragedia :/

a ja z innym zapytaniem do sierpniówek. od rana czuje takie jakby ciągnięcie w podbrzuszu, trudno to nazwać bólem, nie wiem czy to macica się rozciąga czy co. Co chwile biegam do toalety. wcześniej takiego czegoś nie miałam. trochę się martwię. Z małym chyba wszystko ok, bo od rana dostałam kilka tradycyjnych kicków.

moze maly sie rozpycha i stad te dziwne uczucie i czestrze wizyty w toalecie- czesto tak mam bo moja mala dosc nisko lezy

Współczuje rodzinom osób które zgineły w tej katastrofie...
Też takie były moje pierwsze myśli. Pomyslałam o ludzkim wymiarze tej tragedii - o córce, wnukach państwa Kaczyńskich, o matce prezydenta i Jego bracie. Prezydent nie był mojej opcji politycznej, ale widziałam w Nim uczciwego człowieka.
Nosząc w sobie Nowe Życie myślę o tych wszystkich, co stracili w tej katastrofie matki, ojców, synów.
Jakie kruche jest życie i jakie nieważne spory i waśnie. Dziś zginęli przedstawiciele wszystkich opcji politycznych, elita Polski.
Smutno mi bardzo, nie wiem jak z tym walczyć, żeby Maleństwo za bardzo nie odczuło.

I ja się witam w ten smutny dla Polski poranek. Aż brak słów, jaka tragedia.... :zawstydzona/y: Współczuję wszystkim rodzinom...

Ja po wczorajszej wizycie zadowolona, słyszałam serce mojego maleństwa:-) i po tej wizycie zdecydowaliśmy się na usg 3d. Moja szyjka długa, póki co dobrze, ale bliżej porodu niech się skraca, bo mogę mieć długi poród-słowa mojej gin.

I ja się witam w ten smutny dla Polski poranek. Aż brak słów, jaka tragedia.... :zawstydzona/y: Współczuję wszystkim rodzinom...

Ja po wczorajszej wizycie zadowolona, słyszałam serce mojego maleństwa:-) i po tej wizycie zdecydowaliśmy się na usg 3d. Moja szyjka długa, póki co dobrze, ale bliżej porodu niech się skraca, bo mogę mieć długi poród-słowa mojej gin.

Gratuluje udanej wizyty.

reklama

gratulacje udanej wizyty!!!!!!!!!!!!!!!

Do góry