reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
ja juz ten pierwszy odruch mam za sobą.... teraz po prostu nie wierzę....

czuję się w tej chwili jak sierota, opuszczona...

a teraz jeszcze premier leci z gdańska do warszawy....

[*]
[*]
[*]

Co będzie teraz??

Na dwójce pokazują samolot, a raczej to co z niego zostało ;(

Aż serce zamiera....

Ostatnia edycja:
na prawdę jestem wstrząśnięta...jestem w szoku...co teraz będzie...zginęła para prezydencka, teraz razem są gdzieś w niebie...

Jeszcze zginął Szmajdziński, który miał zostac prezydentem... ja teraz nie wiem jak Polska sie podniesie po tym...
mam wrażenie że został juz tylko Tusk...
szkoda mi ich jak nie wiem, co oni czuli...
jeszcze w taką rocznicę, w Rosji...
będzie żałoba, prawdziwa, taka którą na pewno kazdy Polak w jakis sposób będzie przeżywał...

reklama
podali, ze 132 osoby zginęły:(
Komorowski prezydentem bedzie, ale wyobrazam sobie jak sie czuje w tej sytuacji:(( nikt by nie chciał:(
straszne nikomu się nie życzy takiej śmierci :( jestem w szoku nic nie oge zrobic :(

Do góry