reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Black opal no to kochana powodzenia na wizycie:) a gdzie to wybywasz????:-D:-D

polianna
no cóż kobiety w ciąży to chyba właśnie tykające bąby;-);-)
A jak tam w ogóle sprawy z ZUSem????? Problemy rozwiązane???:tak::tak: Mam nadzieję, że się zrekompensowali i zwrócili zabrane pieniądze:-D:-D

milusia dziś nasze rocznice:) albo miesięcznice... 8 miesięcy małżeństwa:tak::tak::tak:

Pajeczko pasy do ciuchów? Wydają mi się zbędne...

a my w maju robimy sobie małe wakacje i jedziemy w okolice Puszczy Białowieskiej...:-):-)
A Wy macie jakieś wakacyjne plany????

reklama
Pajka ja słyszałam, że to działa tylko w ten sposób jak wszelkie pasy modelujące sylwetkę, czyli trzyma w ryzach to co rozciągnięte, ale absolutnie na nic nie pomaga, prócz może za samopoczuciem, bo wygląda się inaczej :sorry:

Ethele jedziemy do brata M, do Białegostoku. Lubię tam jeździć, bo i lubię to miasto :))

Agdzie Gratuluje udanej wizyty i córeczki :-):-):-) Super, że wszystko dobrze :-)

Dorcia Szkoda, że nie poznałaś płci dzidzi, ale najważniejsze że toxo nie zrobiła niczego złego i dzidzia jest w pełni zdrowa :-):-):-)

Cayra Ja jak usłyszałam bicie serduszka to się popłakałam jak bóbr ;-) Super, że z Szymonkiem wszystko ok:-)

Monika Oczywiście gratuluje siusiaka :-D Chłopcy muszą gonić dziewczyny, żeby było po równo :-) U mnie właśnie moja mama sie ucieszyła, bo moja Sis urodziła 4mc temu syna teraz Ja będę miała córeczkę więc babcia będzie mała komplet :-) A od strony M to sami chłopcy więc tym większa radość :-)

Ehtele Jak Ci smutno zawsze możesz na Nas liczyć i sie wypłakać prawie, że na ramieniu, bo ekran :happy: Dobrze, że chumorek już się poprawił:tak:
Black opal Trzymam kciuki za wizytę :-)

A u mnie to po mału słonko wychodzi za chmur więc może pójdę na spacer jak mama przyjdzie mnie zmienić u sąsiadki :-)

My na początku maja jedziemy na kilka dni nad Solinę. I właśnie mam w związku z tym prosbe, może któraś jest z okolic, może któraś była i ma namiary na jakis fajny i niezbyt drogi nocleg. Będę wdzięczna. Bo jeszcze nie zarezerwowalismy pomysł wpadł nam w Święta tak nagle. Potem juz prędko nigdzie nie pojedziemy to chociaz teraz na kilka dni wyrwalibysmy sie na małą wycieczkę

Byłam tam w wakacje. Tylko pojechaliśmy zobaczyć jak wygląda to miejsce, bo mieszkaliśmy w Wetlinie i tam też po górkach śmigaliśmy. Szczerze to nie zachwyciło mnie to miejsce - tzn. Solina :sorry:

Za to wszystkim polecam PIENINY!!! Jejuśku jaaka tam cudowna kraina! Jak z bajki!!! Góry, jeziora, zamki! Wszystko na jednym niedużym terenie :tak: No i granica ze Słowacją, więc można sobie na spacerek iść do wioseczek obok, np. w sklepie zakupić śliwowicę, a dla ciężarówek czekoladę Studentską :-D

jakie to miłe dostawać tyle gratulacji naraz :) ślicznie dziękuje dziewczyny, jesteście prze prze przemilusie :-)
zielona no cóż- mały problem z imieniem, mąż twardo obstaje przy Majce- podoba mi się to imię, ale obawiam się,że obecnie zbyt popularne, ja natomiast chciałabym Nadia, a on nie.Hmmmm trzeba będzie znaleźć jakiś kompromis
monika bardzo się cieszę,że wszystko oki, no i gratuluję synusia i rzeczywiście wreszcie możemy powoli oddawać się zakupowemu szaleństwu :)
ehtele wyników nie skrytykował i nawet na kolejną wizytę nie muszę morfologii robić tylko sam mocz, więc chyba niepotrzebnie panikowałam.

A propos tycia- masakra, ale od początku ciąży do tej pory przytyłam już 9kg. a zaznaczam,że już przed ciążą miałam gratisowe kilogramy, także niefajnie się zapowiada... :(

A i słuchajcie, coraz wyraźniej zaczynam czuć kopniaczki- cudowne uczucie :)
No i jak już się tak rozpisałam to dodam,,że zauważyłam,że jestem chyba "najmłodsza ciążowo" na naszym forum, ale to tak sobie napisałam, nie to żeby miało jakieś znaczenie :-D

reklama
Do góry