Witajcie wieczorną porą...
S_A_R_K_A zakupy pierwsza klasa, a w zestawie ogrodniczki plus koszulka to się normalnie zakochałam:-):-) W sumie ja już dla maluszka z ciuszków wszystko mam...Mam jedank dylematy typu, podobają mi się takie np. małe spodeneczki, bluzy, właśnie ogrodniczki ale w tym pierwszym okresie to chyba nie praktyczne, dziecko szybko wyrośnie...ale jak kupione za grosze to warto
ehtele wiadomo że dzieciaczki szybko rosną, ale ja synka już od początku tak ubierałam, w domku żeby mu było wygodnie miał, bluzeczki spodenki na gumce i skarpetki a jak juz na spacer szliśmy do oczywiście jeansy, bluzy itp. śpioszki i pajacyki to tylko na noc mu ubierałam.
Oczywiscie te ubranka używane kupowałam, bo w sklepie to mi trochę szkoda wydać tyle kasy na góra 2 - 3 miesiące. Jest czas to można pobiegać po ciuchlandach i to te lepsze powybierać :-)
Witam
Właśnie, Kobietki z bagażem doświadczeń :-) Jaki termometr kupować???
Za dzisiejsze spotkania z gienkami trzymam kciukaski
Hihih moje już jutro
Ja miałam juz różne termometry, elektroniczne, do ucha i do czoła i kazdy pokazuje inna temperaturę i niestety musze stwierdzic że najlepszy jest stary rtęciowy
jak je wycofali to na allegro kupiłam jeszcze 4 tak na zapas
Witajcie kochane,
przepraszam, że nie dałam wczoraj znać, ale byłam w domku dopiero po północy bo jeszcze pojechałam do tatki i siostry
Maluszek rozwija się prawidłowo, waży 463 g, ale nie dało się go zmierzyć na długość bo bardzo bardzo się kręcił, z resztą wcale się nie dziwię bo byłam bardzo głodna i maluch tak skakał, że hej
Termin mi się troszkę przestawił, tym razem pierwotnie do pierwszego na 8 sierpnia, bo według OM na 31 lipca. Lekarz powiedział, że ma męskie rysy i nawet bez patrzenia na siusiaka potwierdził po buźce, że chłopak.
Stópki mają 4,5 cm więc giry jak się patrzy
Siusiak mierzy 17 mm
Oprócz tego to jest ułożenie główkowe podłużne, lekarz powiedział, że idealnie i raczej już się nie cofnie bo zrobił się lejek w macicy i główki chyba już nie wyjmie. Po lewej stronie na dole mam główkę, a nóżki i dupcia po prawej u góry
Oprócz tego mam zastój w nerce prawej i muszę coś z tym zrobić.
Buziaki i miłego dnia
Milusiu gratuluje udanej wizyty!
Ja pomalutku szykuje się do przedszkola bo mojego łozbuziaka a wieczorkiem czeka mnie spotkanie z moją kruszynką co zamieszkała pod moim sercem
Miłego dnia kochane, buziaki!!!