reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie,

Magda ja sama nie wiem co lepsze: czy miec ta wiedze ktora ja teraz mam czy nie wiedziec nic i zdac sie calkowicie na lekarzy!

reklama
Tez sie boje poronic:-(ale najbardziej, ze na styczniowym usg dalej nic nie zobacze:-(tak czeste sa teraz puste pecherzyki, nawet znajoma teraz tak miala:no:chyba nie wytrzymam i pojde prywatnie dopochwowo zrobic, bo przez brzuch to lipa troche, a od razu normalne mialam i teraz tez takie bd miec:eek:

Kacha na poczatku usg jest dowcipne dopiero pozniej jest przez brzuch robione (nie pamietam od ktorego tc).
To ze sie boimy to naturalna sprawa Kochana. No i ja Ci radze zebys jednak czekala na to usg zaplanowane... nie powinno sie za czesto robuc usg bo jakies tam skutki uboczne mgoa byc... no chyba ze ciaza jest zagrozona to nwtedy usg jest dosc czesto robione!
Nie stresuj sie bo Fasolka Twoja tez to czuje, wszystko bedzie dobrze!!!!!

hej dziewczyny
ja mam chyba dzisiaj jeden ze spokojniejszych dni brzusio nie boli wzdęcia nie mam jak na razie wiec jest spoko :)
Mam do Was pytanie jaki śluz powinien byc podczasciąży?

Eschenbach - jak u Ciebie lekarz dał Ci na podtrzymanie jakies leki??

Pajkaa nic poza witaminami i magnezem nie biore...
Zobaczymy co ginek powie z srode.
A jesli chodzi o sluz to na szyjce ja mam taki bialo-kremowy i taki bardziej wodnisty.

Ze pecherzyk piekny i gdyby nie ta beta to nic tylko sie cieszyc... Ale ze ta beta tak spadla to niestety trzeba czekac na najgorsze no i powiedzial mi jak mam postepowac gdy sie pojawi krwawienie i tyle...
PEcherzyk byl calkiem duzy - wg rozmiarow wskazywal na 6tc ale ze stresu nie zapamietalam rozmiarow mojej Fasolinki. Chce widziec Jego mine jak pojde w srode! :-D To chyba bedzie bezcenne :tak:

Jejku Esch :) tak się cieszę!!!! Właśnie przeczytałam Twoje wiadomości w wątku "Po 30tce" PIĘKNA BETA a pomyłka laboratorium- niewybaczalna!!
Współczuje...taki horror.

reklama
Ze pecherzyk piekny i gdyby nie ta beta to nic tylko sie cieszyc... Ale ze ta beta tak spadla to niestety trzeba czekac na najgorsze no i powiedzial mi jak mam postepowac gdy sie pojawi krwawienie i tyle...
PEcherzyk byl calkiem duzy - wg rozmiarow wskazywal na 6tc ale ze stresu nie zapamietalam rozmiarow mojej Fasolinki. Chce widziec Jego mine jak pojde w srode! :-D To chyba bedzie bezcenne :tak:

to ja nie rozumiem skoro beta spadała to dlaczego nie dał Ci leków na podtrzymanie?? tylko zostawił bez niczego? przeciez dopoki nie ma krwawienia to jest szansa!

Do góry