R
RiSiA
Gość
potem pojawi Ci sie kod , który kopiujessz wchodzisz w ustawienia swoje tam jest edytuj sygnatur czy cos takiego i w puste pole wklejasz ten kod i dajesz zapisz i gotowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziekujeZaraz sprobuje, tylko mam problem bo od ponad 2 miesiecy nie mam okresu tylko mialam plamienia na poczatku listopada takie 3 dniowe a w grudniu juz w ogole nie bylo i nie wiem ktory miesiac mam przyjsc za prawidlowy?
Pajkaa widocznie uznal ze skoro jest tak niska beta to juz nie da sie nic zrobic.... zreszta ten ginek jest znany z tego ze nie faszeruje kobiet nadmiernie lekami i o tym wiedzialam od poczatku....to ja nie rozumiem skoro beta spadała to dlaczego nie dał Ci leków na podtrzymanie?? tylko zostawił bez niczego? przeciez dopoki nie ma krwawienia to jest szansa!
Pajkaa widocznie uznal ze skoro jest tak niska beta to juz nie da sie nic zrobic.... zreszta ten ginek jest znany z tego ze nie faszeruje kobiet nadmiernie lekami i o tym wiedzialam od poczatku....
I nie stresuj sie Kochana!!!! Wszystko bedzie dobrze! Pamietaj ze Fasolinka tez odczuwa ten stres!!!!