reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

potem pojawi Ci sie kod , który kopiujessz wchodzisz w ustawienia swoje tam jest edytuj sygnatur czy cos takiego i w puste pole wklejasz ten kod i dajesz zapisz i gotowe

reklama
Dziekuje:tak:Zaraz sprobuje, tylko mam problem bo od ponad 2 miesiecy nie mam okresu tylko mialam plamienia na poczatku listopada takie 3 dniowe a w grudniu juz w ogole nie bylo i nie wiem ktory miesiac mam przyjsc za prawidlowy?

to ja nie rozumiem skoro beta spadała to dlaczego nie dał Ci leków na podtrzymanie?? tylko zostawił bez niczego? przeciez dopoki nie ma krwawienia to jest szansa!
Pajkaa widocznie uznal ze skoro jest tak niska beta to juz nie da sie nic zrobic.... zreszta ten ginek jest znany z tego ze nie faszeruje kobiet nadmiernie lekami i o tym wiedzialam od poczatku....
I nie stresuj sie Kochana!!!! Wszystko bedzie dobrze! Pamietaj ze Fasolinka tez odczuwa ten stres!!!!

Polianna ja tez sie tak strasznie ciesze!!!! Wczoraj wieczorem to mialam wrazenie ze drugi raz sie urodzilam a z nerwow nie bylam w stanie z monitora odczytac bety i maz musial to zrobic :tak::-D
Z tym zaswiadczeniem to ja to rozumiem ze wystarczy ze chodzisz na wizyte przed 10 tc i ginek juz Cie wtedy prowadzi. A zaswiadczenie daje po porodzie zeby starac sie o becikowe.

Kacha na L4 masz wpisany Kod B??? Jezeli tak to swiadczy o ciazy. A ja u siebie w firmie zadam zaswiadczenia o ciazy jezeli pracownica odmawia delegacji i pracy w nadogdzinach i porze nocnej. I takie zaswiadczenie wkladam wtedy do akt.

Puchatka a jak ja sie strasznie ciesze!!!!

Pajkaa widocznie uznal ze skoro jest tak niska beta to juz nie da sie nic zrobic.... zreszta ten ginek jest znany z tego ze nie faszeruje kobiet nadmiernie lekami i o tym wiedzialam od poczatku....
I nie stresuj sie Kochana!!!! Wszystko bedzie dobrze! Pamietaj ze Fasolinka tez odczuwa ten stres!!!!

moja kolezakna miała tak, ze beta jej spadła i lekarka od razu zaaplikowała leki i teraz ma 4 miesięczną córeczkę wiec mi sie wydaje, ze zawsze jest nadzieja, ze sie uda :-)

ja sie ciesze, ze biore leki na podtrzymanie bo wole nie ryzykowac aczkolwiek obawiam sie tez, ze bedzie pusty pecherzyk.

Esch :) Ojejciu, no naprawdę nie wierzę :) Teraz będzie już tylko lepiej! :)!!

A ja mam problem z moją pracą.Może doradzicie...

Jestem na wychowawczym. Złożyłam pisemko,że rezygnuję z niego i od 18 stycznia teoretycznie powinnam wrócić do pracy ( 15 stycznia kończy się wychowawczy,potem jest weekend). NO ALE: jest spore prawdopodobieństwo,że otrzymam wypowiedzenie w dniu powrotu bo przez ostatni miesiąc jak mnie ni ma w firmie wszystko się tam ułożyło beze mnie i moją posadę chyba szykują innej dziewczynie. No i druga kwestia- jeśli nawet miałabym wrócić na kilka dni to jst to praca 12h, stojąca, w zatłoczonym centrum handlowym a ja akurat będę w okresie wymiotnym (w poprzedniej ciąży wymiotowałam od 8 do 13tygodnia). Ni wiem nawet czy dam radę.
Jest opcja,że w poniedziałek zaniosę L4... trochę się to kłóci z moim systemem wartości :/ al firma mi także zrobiła pod włos nie dając głupich bonów świątecznych,które mi się należały ( biorąc pod uwagę,że \kiedy rozdali bony byłam dopiero od 2 dni na wychowawczym).
Cholercia, co robić. Przepracować kilka dni narażając się na zwolnienie , stani tyl godzin, dźwiganie kartonów czy poprostu wręczyć L4 i cieszyć się "wolnością"?

reklama
Do góry