reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Hej sierpnióweczki;)
Pajeczko współczuję ci stresów związanych z teściową, też wiem co to znaczy...:/; jedyne co ci mogę poradzić to nie stresuj się tym tak bardzo, faktycznie zachowuje się co najmniej dziwnie, trochę to dla mnie niezrozumiałe, skoro już wie, że będzie chłopak a przynosi ci ubranka dla dziewczynki:/ może zobaczyła coś w sklepie i nie mogła się oprzeć??? trudno zrozumieć Nie martw się bo na pewno jak zobaczy wnuka to zmięknie...
Ehtele dobrze, że u Ciebie już lepiej...; co do zakupow to oczywiście superanckie:) ja tylko czekam na płeć i ruszam na łowy... czasami jak jestem w jakimś sklepie i ogladam rzeczy dla dzidziusia to nie mogę się oprzeć, dlatego mam już parę ubranek- raczej neutralnych no i jedną bluzę dla dziewczynki, bo była przesłodka...

ja też dziś wyciągnęłam męża na zakupy i trafiliśmy do takiego wielkiego ciucholandu w starej hali, kupiliśmy sobie sporo extra ciuchów, wszystkie firmowe, parę nowych a inne w stanie idealnych , np. "chyba" nowe (bo bez metki) spodnie ciążowe dla mnie za 18zl:D, a dla męża np. koszulki Nike i Esprit; lubię buszować w takim second handach, zawsze znajdzie się coś super:)

Bogusia trzymaj się jakoś, tym bardziej, że nie bierzesz leków,... na mnie czasami działa po prostu położenie się w łóżeczku i chwila prawdziwego spokoju
Nektarynko łożeczko fajne, co do jakości to nie mam pojęcia, ja mam łóżeczko z firmy Black Red White i jest badzo solidne i fajne, jesteśmy z niego zadowolenie
Pati uważaj na siebie, nie przepracowywuj się kobietko:)

Ja też, jak wiele z was, mam już sporo świątecznych spraw z głowy, upiekłam dwa mazurki, jeden biorę do teściowej, drugi zostaje w domu; zrobiłam ulubioną sałatkę mojego męża (czyli szynkowo serową), przygotowałam kolorowe jaja już na jutro i to w zasadzie tyle, jutro tylko dokończę parę rzeczy i mamy świeta:)
ja do was jeszcze zajrzę ale i tak już dziś życzę Wam spokojnego czasu, spędzonego w gronie najbiliższych, Wesołych Świąt:)

reklama
witam.

Mnie wczoraj natchneło i całą chałuke wieczorkiem wysprzątalam,wiec dzis leń na razie.Potem małe zakupki(pieczywko i te sprawy),potem święcenie koszyczka,a po południu wieeelkie pieczenie i gotowanie.
Miłego Babencje.

Z okazji Świat
Zdrowia, szczęścia i radości, w pierwsze święto dużo gości. W drugie święto dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych no i zdrowych:-)

moj maz wysunął jeszcze jedną teorię. Moj Radek jest taki, ze nie widac po nim jak sie cieszy tzn nie lubi tego okazywac i chyba moja tesciowa wbiła sobie do tej durnej łepetyny, ze on tego dziecka nie chce, co jest oczywiscie nieprawdą, ale ona jak sobie cos wbije to masakra.

ja ze względu na męża i dziecko chciałam utrzymywać kontakt, szczegolnie, ze blisko mieszkamy a teraz sie zastanawiam, ale z drugiej strony szkoda, zeby przez jej glupotę ciepriał teść

Mój teść nie żyje szkoda bo może by teściową czasem do pionu doprowadził;)
Sama napisałaś, że teściowa może myśli, że mąż się nie cieszy z dzidziusia dlatego jest tak nastawiona- a twoja radość się dla niej nie liczy?!
Dziwna kobieta powinna skakać pod sufit że obdażycie ją wnukiem....ale nie przejmuj się teściowe tak mają;)
Mam pytanie czy twój mąż ma siostrę?
Bo mój ma tylko brata i teściowa chciałaby żeby synowe włazili im w tyłek, usługiwały nie patrząc na własne szczęście, wtedy jest tzw. dobra synowa?! Szkoda gadać.
Cieszmy się naszymi mężami, dziećmi swoją rodzinką.A teściowe traktujmy z przymrużeniem oka;-)
Pozdrawiam

Cześć dziewczynki
Ostatnio miałam mało czasu żeby pisać ale zdążyłam was poczytać.;-)
U nas się plany w ostatnich dniach pozmieniały - mieliśmy jechać do moich rodziców na święta ale u mojego mężczyzny problem w pracy i musi iść do roboty we wtorek więc z wyjazdu jutrzejszego nici:-( Pojedziemy dopiero we środę bo 10 w sob mamy ślub - dobrze że na niego chociaż zdążymy:-p
Ale ogólnie szkoda, rodzinka rozczarowana, a do tego mój Marcin nadwyrężył nogę w kostce (spadł ze schodów) i wszystko na mojej głowie. Ledwo żyję :-( Ale staram się zrobić tyle ile dam radę bez szaleństw i też będzie dobrze. Ważne że będziemy na święta razem :tak: i żeby się ta jego noga szybko wyleczyła bo nie wiem jak da radę prowadzić przez 10 godz.:dry: Dobra koniec smutków:tak:
Wszystkim Wam które miały ostatnio wizyty gratuluję, a chorutkim życzę żeby szybko przeszły wszystkie bóle brzuszków, migreny i katary i żebyście mogły nacieszyć się świętami w gronie samych miłych osób - czy to rodziny czy przyjaciół:tak:
Życzę Wesołych i przede wszystkim zdrowych Świąt Wielkiej Nocy, samych pyszności i oczywiście mokrego Dyngusa:-D
Kochana ale to jest Wasz ślub???:):):):)
Udanej zabawy...

Kobitkija za chwilę wychodzę poświęcić święconkę...Dziś jeszcze prawdopodobnie się pojawię, bo dopiero jutro i w poniedziałek wyjeżdżamy do rodziny...
ale już teraz

... życzę Wam spokojnych, przepełnionych miłością, pachnących rzeżuchą i ciastem, przepełnionych spotkaniami rodzinnymi i wypełnionymi słońcem Świąt Wielkanocnych...oczywiście baaardzo mokrego dyngusa:)

Witam Was Kobietki po bardzo Długiej przerwie :) !
Niestety nadroboenie Was jest niemozliwe...ponieważ około 2 tyg mnie u Was nie było ;o
ale od dzis zaczne sumiennie i reguralnie Was czytac :)
u mnie nietety zycie sie troszke pokomplikowało...przez ostatnie 2 tyg. przechodziłam koszmar...eh...ale najwazniejsze ze z moim Synkiem wszytsko wporządku :) !
w srode byłam na prywatnym USG i Pani doktor powiedziała ze dzidzia rozwija sie prawidłowo :) i wazy juz 492 g :D i jak nic bedzie chłopczyk :) jestem taka szczesliwa :)
Pozdrawiam Was wszytskie Sierpnioweczki i Zycze Wesołych Swiąt :) :** !

*****@--@--@
******@------------@
****@-----------------@
***@----Wesołych ----@
**@------Świąt! ---------@
**@-(\(\-------------/)/)--@
**@-(=':')---------(':'=)--@
**@(..(")(")....(")(")..)--@
***@---------------------@
*****@----------------@
********@--@--@
TĘCZOWYCH PISANEK NA STOLE PYSZNOŚCI,
MOKREGO DYNGUSA I WSPANIAŁYCH GOŚCI.
NIECH TO BĘDZIE CZAS UROCZY.
ŻYCZE MIŁEJ WIELKIEJNOCY.

witam sie i ja w Wielka Sobote!!!!
wczoraj sie troche przesililam i wieczor spedzilam lezac- bolaly plecy i brzuch. ale juz jest ok i dzis zamierzam wszytsko powoli zrobic czyli sprzatanie i salatki.

milego dnia i nie przepracowujcie sie:))))))))))

witam was w świąteczny ranek!

ja dziś tylko koszyczek do śięconki uszykowałam i za pare minut jadę do kościoła go poświęcić,mąż dziś sałatkę skroił, więc jedzenie mam zrobione, co dziennie coś i jakoś nam na spokojnie poszło.

Kochane nie u miałam się powstrzymać,

Byłam wczoraj w Biedronce po jajka i jakoś tak wyszłam z lampką:-D:-D19,90

Załączniki

• DSC_2511..jpg
    DSC_2511..jpg
    23 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Dzień dobry :-) My już byliśmy w kościele, święconka poświęcona, ciasta popróbowane :-D:-D:-D

Jeszcze raz życzę Wam wszystkim Wesołych Świąt :-)

Będę pewnie dopiero na bb we wtorek...

Do góry