reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

shyla-pilnowanie cudzych dzieci jest dobrą praktyką dla nas, Ja mam na codzień chrześniaczkę mojego męża 3 latka

ehtele-ciuszki śliczne ,jak ja wam zazdroszczę że już możecie kupować wyprawki,ja muszę poczekać aż będę wiedziała jaka jest płeć dziecka:-)
jak ida przygotowania do świąt,ja już pokój posprzątany,serniczek zrobiony,składniki na sałatke ugotowanie czekają aż mój mąz się za nie zabierze:-)
z babeczkami poszłam na łatwiznę i kupiłam,teraz siedzę i nadrabiam wasze posty, trochę tego jest.wszystkie was pozdrawiam i tym z dolegliwościami życzę zdrówka i wypoczywajcie:-)

Ostatnia edycja:
reklama
upiekłam te ciasteczka i z serem są niedobre za to z jabłkami super i dorabiam z jabłkami :p
Shyla juz mi lepiej porozmawiałam z mezem przytulił mnie i było mi dobrze :)

shyla-pilnowanie cudzych dzieci jest dobrą praktyką dla nas, Ja mam na codzień chrześniaczkę mojego męża 3 latka

Ja jedno swoje już wychwalam, także praktykę już mam ;)
a ja jako ciocia tych dziewczynek ,piłuje z innego względu ;)

upiekłam te ciasteczka i z serem są niedobre za to z jabłkami super i dorabiam z jabłkami :p
Shyla juz mi lepiej porozmawiałam z mezem przytulił mnie i było mi dobrze :)

mmmmm to te ciasteczka muszą być smaczniutkie :-)
ciesze się ze lepiej się czujesz , i nie martw się już nigdy więcej , bo naprawdę nie warto ;-)

łózio piękne.. mi też się takie podobają.. ale mojemu M nie.. znalezlismy w necie drewniane które mi przypadło do gustu i chyba takie sobie kupimy.. bardzo skromne z racji tego iż mamy maly pokój.. Łóżko Azja 140 orzech MAGNAT sklep internetowy
Nektarynko mogę powiedzieć że ja tez mam łózko z tej firmy (typ Wiktoria) a nawet całą sypialnię i jestem zadowolona. Cena bardzo atrakcyjna no i drewno.:-) jest jeden minus, przy większych szaleństwach łóżkowych nózki środkowe się wyginały;-)

łózio piękne.. mi też się takie podobają.. ale mojemu M nie.. znalezlismy w necie drewniane które mi przypadło do gustu i chyba takie sobie kupimy.. bardzo skromne z racji tego iż mamy maly pokój.. Łóżko Azja 140 orzech MAGNAT sklep internetowy

Nektarynko przestrzegam Cię przed tym sklepem jeśli chodzi o łóżka :baffled: Ja wiem, że ma tysiące pozytywnych komentarzy, ale zwróć uwagę na te negatywne i neutralne. My zamówiliśmy łóżko sosnowe z tej firmy i jak przyszło to się załamaliśmy :no: Dziura po sęku przy dziurze i czarne fleki wielkości nakrętki od dużego kubusia powtykane :wściekła/y: Czekaliśmy na to łóżko bardzo długo, bo najpierw nie produkowali w tym kolorze co chcieliśmy (orzech) a potem zwlekali z wysyłką. Oczywiście łóżko odesłaliśmy spowrotem, bo było naprawdę koszmarne. Niestety straciliśmy na przesyłce 100zł i strasznie się nawściekaliśmy :wściekła/y:
Materac za to mamy z tej firmy (kokosowo-bonellowy) i jest super. Śpi się extra.

My ostatecznie kupiliśmy łóżko z Black Red White i jest rewelacyjne. Nic się nie telepie, nie skrzypi. Jest naprawdę stabilne i solidnie wykonane, a kosztowało ok 500zł.

Kochane, nie wiem czy uda mi się zajrzeć do Was jutro, więc już dziś składam Wam serdeczne życzenia Wesołych, spokojnych i pachnących wiosną Świąt Wielkanocnych!

Zobacz załącznik 232235

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cześć dziewczynki
Ostatnio miałam mało czasu żeby pisać ale zdążyłam was poczytać.;-)
U nas się plany w ostatnich dniach pozmieniały - mieliśmy jechać do moich rodziców na święta ale u mojego mężczyzny problem w pracy i musi iść do roboty we wtorek więc z wyjazdu jutrzejszego nici:-( Pojedziemy dopiero we środę bo 10 w sob mamy ślub - dobrze że na niego chociaż zdążymy:-p
Ale ogólnie szkoda, rodzinka rozczarowana, a do tego mój Marcin nadwyrężył nogę w kostce (spadł ze schodów) i wszystko na mojej głowie. Ledwo żyję :-( Ale staram się zrobić tyle ile dam radę bez szaleństw i też będzie dobrze. Ważne że będziemy na święta razem :tak: i żeby się ta jego noga szybko wyleczyła bo nie wiem jak da radę prowadzić przez 10 godz.:dry: Dobra koniec smutków:tak:
Wszystkim Wam które miały ostatnio wizyty gratuluję, a chorutkim życzę żeby szybko przeszły wszystkie bóle brzuszków, migreny i katary i żebyście mogły nacieszyć się świętami w gronie samych miłych osób - czy to rodziny czy przyjaciół:tak:
Życzę Wesołych i przede wszystkim zdrowych Świąt Wielkiej Nocy, samych pyszności i oczywiście mokrego Dyngusa:-D

reklama
Nektarynko łóżko, które wybraliście jest bardzo ładne, ja szczerze powiedziawszy zajrzałam z Darkiem na allegro w poszukiwaniu dobrego materaca i okazało się, że Pan produkuje również łóżeczka:D my tacy jesteśmy, że wszystko za jednym zamachem, mam nadzieję, że niedługo się wyśpimy jak ludzie, bo ja już nie daję rady:)
racja czasem mozna wszystko u jednego sprzedawcy kupic i placisz raz za wysylke.. nam sie spodobalo to lozko bo mozemy wsunąc pod nie szuflade:-) zalezy nam na dodatkowym miejscu
Nektarynko a w Twoim łóżku to wprost się zakochałam...na prawdę niezły klimat...idealne...gratuluje wyboru...
dziekuje.. bardzo mi sie pogobają proste i ciemne łóżka:-) taki już mój urok
Milusia, Naktarynka Śliczne łóżeczka będziecie miały, Ja niestety jeszcze poczekam do przyszłego roku na własny kąt i własną sypialnie. Teraz mieszkamy u mojej mamy więc śpimy na kanapie bo na łóżko małżeńskie nie było by miejsca, a jak bylismy na wynajmie mieliśmy takie duże łóże i strasznie za nim tęsknie :zawstydzona/y:
wiem jak to jest, jak mieszkalismy w Anglii mielismy w sumie nie wiele wieksze lozko niz teraz (spimy na wersalce 135cm) ale było proste bez podzialu na srodku.. i tez tesknie za takim łózkiem..
Nektarynko mogę powiedzieć że ja tez mam łózko z tej firmy (typ Wiktoria) a nawet całą sypialnię i jestem zadowolona. Cena bardzo atrakcyjna no i drewno.:-) jest jeden minus, przy większych szaleństwach łóżkowych nózki środkowe się wyginały;-)
az tak bardzo nie szalejemy ale gdyby sie okazało, że łózko nie daje rady M zrobi wzmocnienia:)
Nektarynko przestrzegam Cię przed tym sklepem jeśli chodzi o łóżka :baffled: Ja wiem, że ma tysiące pozytywnych komentarzy, ale zwróć uwagę na te negatywne i neutralne. My zamówiliśmy łóżko sosnowe z tej firmy i jak przyszło to się załamaliśmy :no: Dziura po sęku przy dziurze i czarne fleki wielkości nakrętki od dużego kubusia powtykane :wściekła/y: Czekaliśmy na to łóżko bardzo długo, bo najpierw nie produkowali w tym kolorze co chcieliśmy (orzech) a potem zwlekali z wysyłką. Oczywiście łóżko odesłaliśmy spowrotem, bo było naprawdę koszmarne. Niestety straciliśmy na przesyłce 100zł i strasznie się nawściekaliśmy :wściekła/y:
Materac za to mamy z tej firmy (kokosowo-bonellowy) i jest super. Śpi się extra.

My ostatecznie kupiliśmy łóżko z Black Red White i jest rewelacyjne. Nic się nie telepie, nie skrzypi. Jest naprawdę stabilne i solidnie wykonane, a kosztowało ok 500zł.
Dziekuje za rade.. ostatnio chodzilismy po sklepach w posukiwaniu ładnego a nie drogiego łózka i co sie okazało te tańsze na naszą kieszem były niestety już w sklepie rozklekotane. a co dopiero przy użytkowaniu.. zalezy nam na szufladzie akurat ten sprzedawca oferuje w tym saym kolorze szuflady do łóżek więc mielibyśmy komplet.. minie jeszcze troszke czasu zanim będziemy kupować łózko więc może u innego sprzedawcy trafimy na podobny styl.. jeszcze raz dziękuje za poradę..

Upiekłam już na jutro 3 kruche placki do sernika.. i 5 blach duzych ciasteczek.. wyszło ich naprawde sporo.. także kruche.. jutro jeszcze pieke babke i ciasto z masa brzoskwiniową (biszkopt masa, biszpokt kokosowy, masa, biszkopt) zostało mi troszke roboty.. najgorsze ze troszke doskwiera mi brzuszek ale M dobrze pomaga:-)

Ostatnia edycja:
Do góry