reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie kobitki...
Doszłam jakoś do siebie;-) Choć całą noc miałam nie przespaną...Dziewczyny dziękuję za miłe słowa i wsparcie...na prawdę dobrze jest Was mieć:-):-):-)
Acha jeszcze jedno, lekarz jak z nim wczoraj w trakcie całej akcji rozmawiałam, powiedział, że to może być kolka...więc może każdą z nas czasem to bierze...

Dziś mąż ma wolne więc go trochę wykorzystałam i pojechałam do hurtowni ciuchów w Mysłowicach...kobiety ze śląska serdecznie Wam polecam:-D:-D
Kupiłam 8 szt. śpiochów, 4szt. body z długim rękawem, 4szt. pół śpiochy, 2x buciki, 3x łapki nie drapki...Zapłaciłam 160 zł i w sumie Mam już wszystko z ciuszków co dla dzieciątka może być potrzebne...Oczywiście chwalę się w złącznikach...słaba jakość zdjęć ale uwierzcie ciuszki piękne...
Zostały mi do kupienia czapeczki i skarpetki...

Dotarł do mnie kombinenzon:-D:-D Jest cudny...

I doszły dekoracje na ścianę...one są na prawdę duże!!!!!!!! Oczywiści nie wytrzymałam i je powiesiłam, załączam oczywiście zdjęcia...pod Tymi zwierzakami będzie łóżeczko...:-):-)

kasia2506 gratuluje udanej wizyty i oczywiście drugiej córeczki:-D:-D przynajmniej ciuszki wykorzystasz..., :-p:-p

Puchatka na prawdę współczuję takiej wizyty...cóż można powiedzieć...na prawdę nie rozumiem po co taki człowiek zostaje lekarzem...dla kasy? bo na pewno nie z powołania:wściekła/y::wściekła/y:...kochana głowa do góry...W sumie nie wiem co radzić, może zmiana lekarza?

Alaa i ja będę się modlić...chyba spróbowałabym jeszcze konsultacji z innym lekarzem...sama nie wiem...ciężko cokolwiek robić skoro tak na prawdę nic nie wiadomo...ja trzymam za Waszą rodzinkę kciuki;-);-)

marulka no cudownie:-D:-D Franek pokazał się mamie z wszystkich stron i mama szczęśliwa...Serdecznie Ci gratuluję i cieszę się z udanej wizyty:-):-):-)
Chlebek...pychota...masz takie urządzenie do pieczenia chlebka czy naturalnie w piecu?
Pochwal się przepisem;-)

Pajkaa kochana, miej to po prostu gdzieś...wiem, że łatwo się mówi ale ja bym ją po prosu zlała...masz swoje życie, swoją rodzinę... jej słowa są tu mało istotne...oddałabym jej ciuszki mówiąc, że chłopak w różowym nie będzie chodził...niech mysli co chce...

A ja mam trochę różowych ciuszków dla Olka:sorry2::sorry2:

bogusia007 po prostu idź spać, nospa i do łóżka...przeżywałam to samo, więc na prawdę mi przykro...mam nadzieję, że przejdzie...
ja jak rozmawiałam z lekarzem wczoraj, jak mnie bolało powiedział, że to prawdopodobnie kolka...może masz to samo...u mnie niestety ból trwał kilka godzin:no: mam nadzieję, że u Ciebie będzie lepiej...

Milusiu piękne łóżeczko...jejku na prawdę, mimo, że męczące to jednocześnie cudowne jest wybieranie sobie wszystkiego do mieszkania...;-);-) Jak to rewelacyjnie wspominam...

Nektarynko a w Twoim łóżku to wprost się zakochałam...na prawdę niezły klimat...idealne...gratuluje wyboru...

Załączniki

• DSC_2494..jpg
    DSC_2494..jpg
    19 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC_2493..jpg
    DSC_2493..jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC_2488..jpg
    DSC_2488..jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 36
  • DSC_2498..jpg
    DSC_2498..jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 37
  • DSC_2485..jpg
    DSC_2485..jpg
    28,1 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC_2486..jpg
    DSC_2486..jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 31
  • DSC_2492..jpg
    DSC_2492..jpg
    20 KB · Wyświetleń: 35
  • DSC_2491..jpg
    DSC_2491..jpg
    18,4 KB · Wyświetleń: 33
  • DSC_2499..jpg
    DSC_2499..jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 40
  • DSC_2489..jpg
    DSC_2489..jpg
    20,2 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Ehtele niektórzy lubią różowy kolor ja ogólnie ani nie lubie różowego, ani niebieskiego.Każdy ubiera dziecko wg swojego uznania :)
co do tego bólu ja chyba mialam to dzisiaj a jak Cie bolalo? gdzie konkretnie?
jeszcze wyczytałam,z e przy łozysku na przedniej scianie mozna odczuwac po bokach ruchy :)

Ciuszki cudne i najleji tez a to są pianki? bo ja zakupiłam z Kubusiem :)

tutaj kupilismy 1,3,4,5 http://www.allegro.pl/item983774953_dekoracje_scienne_kubus_puchatek_disney_duze.html
a tutaj 2,4,5,6 http://www.allegro.pl/item983787261_dekoracje_scienne_kubus_puchatek_disney_rozne.html

Mój ból stanowczo na środku brzucha...od okolic pępka w dół, ostry kłujący...

to moj byl bardziej z boku i tak jakby w środku boku nie na dole, ani nie u góry taki dziwny chyba maluch sie tam dostał i mi narozrabial bo miesiac temu miałam taki sam ból tylko z lewej strony i lekarka kazała mi wtedy brac nospe polozyc sie i troszke delikatnie naciągnąc sie i pomaga :)

Panienka polecam tą masc ja bym bez niej umarła chyba bo woda morska tylko przeczyszcza a masc wyciąga "spiki" jak ja to mówie i mimo, ze tam pisze, zeby sie skonsultowac z lekarzem ja sie poytałam i mozna :) ja smaruje nią 4-5 razy dziennie i polecam przed snem bo wtedy swobodnie bedziesz mogła oddychac.
a co do ciasteczek jestem ciekawa czy wyjdą :p jak wyjdą to sie pochwale:p

Ehtele cudne ciuszki i faktycznie za niską cenę. Dekoracja przeurocza, też chyba będę musiała wykombinować w tym kierunku bo cudnie wygląda:)
Co do bóli to moje są takie jak na @, spina mi się cały brzuch, nie potrafię zlokalizować.

Kassia181 to faktycznie udało Ci się kupić tanio sukienusie:)

Ja na dzisiaj już się żegnam, biegnę na ostatnią drogę krzyżową, potem jadę do siostry pomóc w przygotowaniach przedświątecznych - razem zrobimy sałatkę i ciasta:) Jutro wybieram się z Darkiem do sklepu żeby pooglądać kuchnie na zamówienie, ale kasioryyy to trzeba mieć worek żeby to wszystko kupić...

Całuski i miłego wieczorku słonka (bez żadnych boleści)

Milusia, Naktarynka Śliczne łóżeczka będziecie miały, Ja niestety jeszcze poczekam do przyszłego roku na własny kąt i własną sypialnie. Teraz mieszkamy u mojej mamy więc śpimy na kanapie bo na łóżko małżeńskie nie było by miejsca, a jak bylismy na wynajmie mieliśmy takie duże łóże i strasznie za nim tęsknie :zawstydzona/y:

Ehtele Cieszę się, że już się lepiej czujesz :-) A ciuszki cuda mi też niewiele do kupienia zostało, ten kombinezon rewelacyjny i za takie grosze kupiony :tak:

Ja skończyłam robić ciasta (mazurek i karpatka) jutro tylko dorobię babeczki:-) No i sałatkę warzywna trzeba zrobić, dzisiaj kurczaki nadziane i upieczone więc dużo roboty za mną,a mama pyszne pasztety zrobiła :-)
Święta, święta wielka wyrzerka ;-)

reklama
juz jestem .... nieco lepiej sie czuje bol powoli ustepuje przezwyciezylam najgorszy bol bez zadnych lekow gdyz nie jestem za tym aby brac leki w ciazy bo sie boje ... dzis na pewno pojde szybciej spac bo jestem nieco oslabiona ... dzieki dziewczyny za porady zawsze mozna na was liczyc :)

Do góry