reklama
monika8112
Fanka BB :)
dziewczyny ja już bedę znikać,muszę się położyć bo mnie znów brzuch zaczyna boleć
dobranoc
dobranoc
Poczytałam co u Was i jestem na bieżąco
Bogusia007, Pajkaa-śliczne ubranka:-)
Ola, Puchatka-nie zazdroszczę spotkania z takimi lekarzami-i widać, że nie ma znaczenia czy prywatnie czy NFZ
Starlet-u nas też drugie na początku będzie z nami w sypialni, ale po kilku miesiącach planujemy przeprowadzkę małej do pokoju Basi
Madziujka-super, że łożysko się podniosło
Pajkaa-mi też lekarka teraz nie zleciła głukozy-powiedziała, że dopiero po 24 tygodniu-w poprzedniej ciąży też tak miałam
Nektarynka-gratuluję synka:-) Ja też się dziś dowiedziałam, że mam łożysko na przedniej ścianie... I rzeczywiście w porównaniu do Basi, małą słabiej czuję
Ewelinka-ja mam w pasie 82 cm-od początku ciąży plus 10 cm
Milusia-ale miałaś szczęście-to teraz idź zaszalej do sklepu dziecięcego;-)
Ehtele-dobrze, ze przeszło I gratuluję udanej wizyty
Sierpien-super, że płeć się potwierdziła
Ciamajdka-ale ten miesiąc zleciał-to już niedługo będziesz z nami na bieżąco;-)
Bogusia007, Pajkaa-śliczne ubranka:-)
Ola, Puchatka-nie zazdroszczę spotkania z takimi lekarzami-i widać, że nie ma znaczenia czy prywatnie czy NFZ
Starlet-u nas też drugie na początku będzie z nami w sypialni, ale po kilku miesiącach planujemy przeprowadzkę małej do pokoju Basi
Madziujka-super, że łożysko się podniosło
Pajkaa-mi też lekarka teraz nie zleciła głukozy-powiedziała, że dopiero po 24 tygodniu-w poprzedniej ciąży też tak miałam
Nektarynka-gratuluję synka:-) Ja też się dziś dowiedziałam, że mam łożysko na przedniej ścianie... I rzeczywiście w porównaniu do Basi, małą słabiej czuję
Ewelinka-ja mam w pasie 82 cm-od początku ciąży plus 10 cm
Milusia-ale miałaś szczęście-to teraz idź zaszalej do sklepu dziecięcego;-)
Ehtele-dobrze, ze przeszło I gratuluję udanej wizyty
Sierpien-super, że płeć się potwierdziła
Ciamajdka-ale ten miesiąc zleciał-to już niedługo będziesz z nami na bieżąco;-)
Kochane gratuluję zdrowych dzieciaczków i poznania płci. Ethele współczuję dnia pełnego nerwów :/, to musi byc ogromny strach, ehhh. Miejmy nadzieję, że sytuacja się nie powtórzy. Puchatka nie za ciekawa ta Twoja wizyta. Wymagaj od niej jak najwięcej, bo to jest jej obowiązek. Jeśli chodzi o lek na hemoroidy to powiedz, że chciałabyś, żeby ci jakis poleciła bo w aptece jest duzy wybór. Ja wczoraj dzwoniłam do swojej lekarki, zestresowałam sie bo głupio mi tak zawracać jej głowę. Ale pomyslałam sobie, że w sumie to mój spokój jest wazniejszy. Wypytałam się jej wszystko i niestety za dużo mi nie powiedziała bo nie znała odpowiedzi :/ Kontrolne usg mam miec w końcu robione w 24tyg, w jakiejś klinice gdzie ponoć mają lepszy sprzet niż w szpitalu. Pozostaję mi teraz cierpliwie czekac i modlic się o zdrowie dla synka.
bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
Witajcie dziewczyny w słoneczny wielki piatek
Ciesze sie ze juz piatek bo coraz blizej do 7 kwietnia czyli do wizyty na 3d a tak super sie czuje a dzien mam dosc pracowity bo bede piekla ciasta - ogólem słodkosci ...
Kasiu2506- gratuluje ksiezniczki
zaraz cos przelkne i wyruszam do sklepu ... milego poranka
Ciesze sie ze juz piatek bo coraz blizej do 7 kwietnia czyli do wizyty na 3d a tak super sie czuje a dzien mam dosc pracowity bo bede piekla ciasta - ogólem słodkosci ...
Kasiu2506- gratuluje ksiezniczki
zaraz cos przelkne i wyruszam do sklepu ... milego poranka
R
RiSiA
Gość
witam sie i ja ciężka noc za ną ehh,
Ehtele te bóle co Cię ostatnio dopadły dopadły i mnie wczoraj taki ból z prawej strony, ze myślalam, ze umrę. Wzięłam nospe skuliłam sie i nie umialam się ruszyć i nawet mały był taki niespokojny, ale na szczęście po 10 minutach przeszło widocznie musiał maluszek tak sie wiercic, ze w jakiegoś mięśnia mi walnął.
Ja Wam Kochane moje życzę Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych i mokrego Dyngusa oraz aby Wasze największe marzenia się spelniły.
Ehtele te bóle co Cię ostatnio dopadły dopadły i mnie wczoraj taki ból z prawej strony, ze myślalam, ze umrę. Wzięłam nospe skuliłam sie i nie umialam się ruszyć i nawet mały był taki niespokojny, ale na szczęście po 10 minutach przeszło widocznie musiał maluszek tak sie wiercic, ze w jakiegoś mięśnia mi walnął.
Ja Wam Kochane moje życzę Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych i mokrego Dyngusa oraz aby Wasze największe marzenia się spelniły.
Ja również witam się w Wielki Piątek :-)
Zaraz zabieram się za robienie Mazurka i babki świątecznej Jutro karpatkę zrobie :-) Będzie dobre żarełko na święta :-)
Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt i życzę miłego dnia :-)
Zaraz zabieram się za robienie Mazurka i babki świątecznej Jutro karpatkę zrobie :-) Będzie dobre żarełko na święta :-)
Gratuluje wszystkim dziewczynom udanych wizyt i życzę miłego dnia :-)
polianna
Fanka BB :)
Witajcie kobietki!
Spróbuję Was nadrobić,choć cieżko będzie. Co do bóli brzucha...wczoraj kilka razy brzuch mi się mocno napinał a poza tym pojawiało się takie kłucie jakby mnie ktoś igłą od środka kłuł. Bolsne dość.. przeszło na szczęście,tzn dzisiaj się póki co nie powtórzyło.
Spróbuję Was nadrobić,choć cieżko będzie. Co do bóli brzucha...wczoraj kilka razy brzuch mi się mocno napinał a poza tym pojawiało się takie kłucie jakby mnie ktoś igłą od środka kłuł. Bolsne dość.. przeszło na szczęście,tzn dzisiaj się póki co nie powtórzyło.
reklama
Zrobiłam sobie nowe suwaczki po poniedziałkowej wizycie na 3D lekarz stwierdził, że dzidzia odpowiada wielkością na 23 tyg i urodzi się 23.07.2010 Pod sygnaturką pojawił się napis 24 tyg dziecko waży już prawie pół kilograma, a moja kruszyna warzy 650g dużą mam tą dziecinę