Ciamajdko, jak miło, że do nas zaglądasz
Nam też się tęskni za Tobą, trzymaj się cieplutko
Olusiu no wiem wiem
Ja też należę do tych osób, które, albo coś gubią, albo psują. Od momemntu, w którym zgubiłam kilka cennych rzeczy, wszystkiego pilnuję jak oka w głowie
Kasia2506 gratuluję kochana drugiej psioszki
oj fajnie mieć dziewuszki
Na pewno będziesz miała z nich pożytek w domciu
Puchatko aż brakuje mi słów na Twoją wizytę,,,,co za chamstwo, ciekawe czy tak samo obchodzili by się z kimś z rodziny....
Nektarynko, co do profesjonalnych to jak najbardziej nie
Profesjonalny masaż to niezły ból, to nie jakieś mizianie, plecy są potem przekrwione, a na drugi dzień człowiek się czuje jakby był pobity
Alaa wszystko będzie dobrze kochana....
Polianko no właśnie takie boleści nas chyba ostatnio dopadają
Bogusia86 faktycznie Twój maluch już jest spory
Ale kochana lekarze mówią, żeby nie kierować się USG wykonanym po 15 tc, gdyż tylko do tego czasu widać jak maluch naprawdę rośnie, od 20 tc maluszki rosną bardzo intensywnie, ale później zwalniają....
Wuzelek też pozdrawiam bardzo gorąco
Starlet całkowicie się z TObą zgadzam
Mf-22 no mam nadzieję, że to wszystko minie
MArulka kochana cudownie, że wszystko oki z maluszkiem
jak pięknie to ujęłaś "marszczy nosek" aż łezki się kręcą w oku
A ja również życzę, aby Zmartwychwstały Chrystus obudził w nas miłość, ciepło, radość oraz wewnętrzny spokój ducha......
Dzisiaj Wielki Piątek no i Wielki Post.....W nocy już nie mogę spać, kręcę się z boku na bok, jest mi bardzo duszno, ale czuję, że to tak od przepony, bo macica mi się bardzo podniosła- jest już sporo ponad pempkiem i brakuje mi oddechu
Z mężem zamawiamy sobie łóżeczko i materac
Naprawdę bardzo okazyjnie
od producenta
ŁÓŻKO KUTE KAMILA 160X200 NISKI PRZÓD !! (980414448) - Aukcje internetowe Allegro i do tego materac
MATERACE MATERAC LONDON 160X200 LATEKS MEMORY (969013499) - Aukcje internetowe Allegro więc nareszcie się wyśpie, a obecnie śpimy na rozkładanej sofie
W sumie jak mierzyliśmy to śpimy na metrze