reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Aluu gratuluję synka:) Słońce trzymam kciuki, żeby wszystko zakończyło się dobrze....bardzo dobrze piszesz bądźcie dobrej myśli
Cayra każdego chyba łapią takie chwile nostalgii, stresu i lęków, ale to całkowicie normalne, jeden dzień taki inny lepszy. Nie przejmuj się kochana...problemy same się rozwiążą...bo te myśli to pewnie z natłoku jakichś problemów...

Bonusowa gratuluję córci:) kolejna niunia na forum:)

Shiraa bardzo się cieszę, gratuluję córci..oj wysyp panienek, w końcu musi być do pary:)

Bogusiu gratuluję wizyty. Z rozkładaniem łóżeczka bym poczekała tak na miesiąc przed porodem. Z tego względu, że teraz będzie się bardzo kurzyć, a tak miesiąc wystarczy, aby łóżeczko odtajało i naszło zapachem mieszkanka. A w przesądy to nie wierz, bo to wróźbiarstwo.....

Zielona 26 gratuluję wizyty i trzymam kciuki za połówkowe:)

Bogusia 007 cieszę się, że czujesz mocniej ruchy, ale ja wczoraj znowu płakałam bo mam małego rozbójnika w brzuszku, chyba ułozył sie główką do dołu i zaczęło się takie kopanie okolic pempka, że myślałam, że zwariuję, nie pomagała żadna pozycja.

Ehtele słońce:D zobaczymy jak to z nami będzie i jak wylądujemy w szpitalu:D być może nawet w tym samym terminie, bo ja według OM mam termin na 31 lipca, no, a według USG na 4/sierpnia, zobaczymy jak to będzie:) Ciuszki rewelacja:) Balerinki też śliczne, ale ja mam taką girę, że nie lubię z paluszkiem odkrytym:D ja mam rozmiar 41 przy wzroście 173,5. Trzymam mocno kciukasy za USG i z utęsknieniem czekam na jakieś zdjęcia:)

Polianko mnie też coraz gorzej się śpi. Okno już musi być otwarte, nie mogę znaleźć dla siebie pozycji.

Marulka trzymam kciukole za siusianie:D Ale to musi być śmieszne jak chłopczyk celuje do nocnika:D:D:D:D

Kassia 181 zatem trzymam mocno kciuki za udaną wizytę:)
Miłego dnia kochane:)

reklama
dziewczyny ja powoli uciekam bo do Gdyni musze dojechac a dokladnie nawet nie wiem gdzie ten gabinet sie miesci. trzymajcie kciuki. jak wroce zdam relacje:))))

Hej mamuśki :-) Czekam na realacje z dzisiejszych wizyt no i ehtele jak wrażenia po wczorajszym usg?a poza tym chwale się tymi łupami. wiadomo na ciele inaczej wygląda, ale na święta mam co ubrać oby tylko ciepło było :-p
SSA54349-1..jpgSSA54350-1..jpg

TO i ja się pochwalę zakupami, z tym, że do domku, na początek kupiliśmy lodówkę i teraz to tylko karimata:D mi chyba pozostanie:D bo nie wiem za co kupię resztę. Ale trafiła się nam super okazja:D Mam nadzieję tylko, że lodówka nie będzie świeciła pustkami:D:D:D:D
SKLEP WHIRLPOOL 20RU D3S MAXIMEDIA.PL

Niunia sliczne ciuszki, ta tunika w paseczki bardzo mi się spodobała bo widziałam taką na żywo, tylko ucięłabym te naramienniki

milusia śmieszne... on nie chce siadać, sika na podłogę później mnie woła że jest mokro i cieszy się jak wycieram :| gadzinka mała... no ale co zrobić. na sobotę dogadam się że tatuś go nauczy.. mnie troszkę olewa bo jesteśmy razem cały czas, a jak tatuś coś powie to tak na 80% będzie wysłuchane ;)
a lodóweczka świetna - marzenie mojego męża... niestety mamy maluśki domeczek i każdy centymetr jest bezcenny, co za tym idzie lodóweczkę mamy małą. zapełnisz ją szybciutko - dzidziuś lada moment dorośnie do delikatnych zupek i kupisz na wsi królika i proszę - cała lodówa zajęta przez obiadki maluszka :)

pajka zgadzam się w 1000000% badania prenatalne mają swoje zalety, ale kosztują ogromnie wiele nerwów i podejrzewam że płaci nie tylko mama ale tez dzidziuś. Fakt jest taki że miłości do dziecka się nie "wykluczy" przez ujemny test taki czy taki.

Marulka dzięki za pocieszenie:D No właśnie to było marzenie mojego męża, ja chciałam coś tańszego, ale on się uparł, że kupimy dziada i z dziadem umrzemy:D no więc na razie pozostają nam "trampki i stare skarpety", ale lodówka będzie:) Co do siusiaka, to już tata go nauczy jak "to się robi":D

Pajeczko firaneczki piękne:) Właśnie wczoraj walczyłam z Darkiem czy urządzać od razu pokoik dla dziecka, czy na razie wstawić tam biurko, szafkę i komputer, a dzidziulka na razie mieć w sypialni. Mamy trzy pokoje, ale jeden salonik jest połączony z aneksem kuchennym. Co proponujecie w tej sytuacji?

reklama
Marulka dzięki za pocieszenie:D No właśnie to było marzenie mojego męża, ja chciałam coś tańszego, ale on się uparł, że kupimy dziada i z dziadem umrzemy:D no więc na razie pozostają nam "trampki i stare skarpety", ale lodówka będzie:) Co do siusiaka, to już tata go nauczy jak "to się robi":D

Pajeczko firaneczki piękne:) Właśnie wczoraj walczyłam z Darkiem czy urządzać od razu pokoik dla dziecka, czy na razie wstawić tam biurko, szafkę i komputer, a dzidziulka na razie mieć w sypialni. Mamy trzy pokoje, ale jeden salonik jest połączony z aneksem kuchennym. Co proponujecie w tej sytuacji?

Milusia ja proponuje od razu robic dzieciecy wiem to po sobie taką graciarbnie zrobilismy z dzieciecego, ze teraz szlag mnie trafia i wszystko wywalam do piwnicy.

Do góry