Cześć dziewczynki
Witam się w środku tygodnia.
Bogusia86 - bo wszystkie Marciny to fajne chłopaki
Alaa - gratuluję syneczka, mocno trzymam kciuki - na pewno wszystko będzie dobrze, jesteście razem i dacie radę, przesyłam pozytywne wibracje
Bonusowa - super że kolejna sierpniowa panienka będzie;-) Ale może odpoczywaj trochę więcej? Strasznie szalejemy kobietki z tym sprzątaniem
Shiraa - gratuluję córeczki
czyżbyśmy dogoniły męską część populacji sierpniowej?;-) wcinaj warzywka, dobrze że teraz będzie się pojawiać dużo świeżych pyszności
Zielona26 fajnie że wizyta udana i wszystko dobrze, oj zazdroszczę wam które będą miały w najbliższym czasie usg;-) ja to gdybym mogła to chociaż dopiero byłam u lekarza znowu bym leciała żeby moją Niuńkę zobaczyć
Bogusia007 - ja na razie z łydkami mam ok, ale postaraj się poleżeć w ciągu dnia z nogami wyżej, no i zmienić obuwie na jakieś sportowe na płaskim
czas się kochane pożegnać z obcasikami chyba że od wielkiego dzwonu
Ehtele - ja w sumie na co dzień też jestem pozytywnie nastawiona do remontu mieszkanka, wczoraj tylko jakieś czarnowidztwo mnie napadło tak więc dziękuję wam dziewczynki za wszystkie miłe słowa
Łatwo nie będzie ale mój Optymista mi daje powera więc damy radę.
Ehtele twoje zakupki oczywiście 1 klasa, buciki też, no i trzymam kciuki za wieczorną wizytę i usg 4D. Co do ozdób na ściany to super pomysł. Przyznam się że do tej pory zupełnie o tym nie myślałam ale chętnie kupiłabym takie piankowe zwierzaczki
Fajnie że podrzucacie takie różne pomysły.
Agdzie - wow co za sen
, ale faktycznie w ciąży z tymi snami tak to już jest. Mi się też co chwilę śnią jakieś głupoty. Ale najmilej wspominam sen w którym karmiłam piersią naszą córeczkę, tak ładnie zjadła
Łucja śliczne imię - kojarzy mi się z Opowieściami z Narnii:-)
Marulka - chlebek na pewno wyjdzie
wrzuć potem fotki
Bogusia007 - gdzie to słonko? nie trzymaj go tylko w Gdańsku, rzuć trochę do Gdyni bo tu szaro okropnie;-)
A teraz zabieram się i ja za robotę bo czasami jak was czytam to mam wyrzuty że tak mało do tej pory w domku zrobiłam. Miłej środy