reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

bogusia007 moje zdanie znasz- szukaj mieszkania i sie wyprowadzajcie.
milusia ja dzis zjadlam cieplego loda- tez sie nie moglam powstrzymac.
martitka-26 napewno dasz rade- jak to mowia dla chcacego nic trudnego. ja po macierzynskim zamierzam wrocic do pracy- nie wiem jeszce czy do tego samego zakladu pracy czy pojde na wlasna dzialalanosc- rozwazam i prawde mowiac nie wiem co zrobic. ma wychowawczy isc nie moge bo nie damy rady ale puki co sie tym nie przejmuje- jest jeszce troche czasu.

a ja po spacerku i zakupach. przyjaciolka nawet nie pytala czy mam ochote na zakupy tylko oznajmila ze jedziemy po kurtke bo wygladam koszmarnie i mam w koncu doprowadzic sie do pozadku. i powiem wam w sumie ma racje. kurteczka fajna- nawet na brzuszek a po ciazy moge ja normalnie nosic takze super. no i humor troche sie poleprzyl:)))))))))))))

dobrze znam twoje zdanie i masz racje tak trzeba jak najszybciej zrobic...

reklama
Dzieki za wsparcie dziewczyny, bede musiala pomyslec powaznie sie zastanowic:):)

A ja dzisiaj musze umyc okna, normalnie nie zawracalabym sobie tym glowy ,ale niedlugo Wielkanoc a ja mam jeszcze sztuczny snieg z mikolajami i prezencikami na oknie heheh (wiem, ze wstyd:zawstydzona/y:)

Załączniki

• SP_A0212..jpg
    SP_A0212..jpg
    23,3 KB · Wyświetleń: 39
Dzieki za wsparcie dziewczyny, bede musiala pomyslec powaznie sie zastanowic:):)

A ja dzisiaj musze umyc okna, normalnie nie zawracalabym sobie tym glowy ,ale niedlugo Wielkanoc a ja mam jeszcze sztuczny snieg z mikolajami i prezencikami na oknie heheh (wiem, ze wstyd:zawstydzona/y:)
hehehe a co tam:))))))))))))))))swieta to swieta- przynajmniej masz juz jakas dekoracje hehehe

martitka-26 oj jak ja Cie rozumiem(na Boże Narodzenie nie myłam,bo mnie mróz zaskoczył:zawstydzona/y:)
Dzis wymyłam okna,zrobiłam porzadek na balkonie,byłam 2 godzinki na spacerze z synkie i....padam na "cycki".;-)

martitka-26 oj jak ja Cie rozumiem(na Boże Narodzenie nie myłam,bo mnie mróz zaskoczył:zawstydzona/y:)
Dzis wymyłam okna,zrobiłam porzadek na balkonie,byłam 2 godzinki na spacerze z synkie i....padam na "cycki".;-)

Problem jest w tym, ze na swieta mialam takie mdlosci, ze okien nie mialam sily myc i dlatego popsikalam sniegiem heheh

Martitka O MATKO! Ty masz takie piękne góry na horyzoncie???

Tak mieszkam w Alpach (jak sie tu przeprowadzilam to moglam godzinami gapic sie w gory):):)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry