reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Weszłam tylko na chwilę.Ja pierwsze ruchy poczułam w piątek,chyba a teraz już nic nie czuję tylko czasem bóle brzucha,to pewnie też to coś.
Któraś z Was pisała że ma kurcze nóg w nocy,ja mam nad ranem,od kilku dni jakoś żadsze,a tak to każdego dnia rwała mnie jedna a potem druga łydka.Lek.też mówiła żebym brała dodatkowo magnez z wit B6,akurat u nas w aptece mają teraz promocję i 60 szt jest po 3,90 to kupię przy okazji.
Uciekam już z psem i małego kłaść.

Ostatnia edycja:
reklama
Kolejne dziewuszki.. gratulacje udanych wizyt:)

ja swoja wizyte mam 1 kwietnia albo dopiero 19 kwietnia.. wszystko zalezy czy lekarka bedzie 1 czy nie.. oby była:-) juz się doczekać nie mogę..

Puchatko to super bardzo sie ciesze
Ehtele ja kupiłam w Gatta i są rewelacyjne nic mnie nie uciska wiec ja polecam akurat tej firmy. Mam tez kupione takie biodrówki rajstopy, ale wg mnie są kiepskie :(

dziewczynki to ja juz mowie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
to ja jeszcze coś dorzucę bo miałam napisać wcześniej ale jakoś wypadło mi z głowy pisałyście co poniektóre kobietki o swoich obawach co do opieki nad maluszkiem bo maleństwo to takie bo nie miałyście styczności z takimi maluszkami itp. pamiętam swoje strachy i teraz też mnie nie omijają ale czasem troszkę w czym innym siedzą jednak do rzeczy. Chciałam Wam napisac że dacie sobie radę że może na początku będzie czasem trudno bo wszystko będzie nowe i inne nie tylko dla Was ale i skarbeńków które dotąd żyły sobie w cieplutkich brzuszkach. Dajcie sobie czas na poznanie siebie nawzajem na odkrycie wszystkich indywidualności charakteru swojego dziecka i zaufajcie sobie. Chcecie czytać poradniki spoko tylko pamiętajcie ze nikt obcy napewno nie zna lepiej Waszego dziecka niż Wy same. Dobre rady cioć babć i kogo jeszcze tam diabli podkuszą o pouczanie Was wysłuchać przemyśleć i jak czujecie nie Wasz klimat schować do szuflady. Kobietki uwierzcie jesteście cudownymi mamusiami bo Wasz maluszek jest dla Was całym światem a będzie tylko lepiej choć niekoniecznie łatwiej ;-):tak::tak:

Puchatko to super bardzo sie ciesze
Ehtele ja kupiłam w Gatta i są rewelacyjne nic mnie nie uciska wiec ja polecam akurat tej firmy. Mam tez kupione takie biodrówki rajstopy, ale wg mnie są kiepskie :(

dziewczynki to ja juz mowie

rajstopy ciazowe tez polecam- super sprawa i nic nie cisnie.
ja juz mowie dobranoc bo padam na twarz a na dodatek plecy znowu bola.

jeszczse jedno dziewczynki wiecie co od pewnego czasu nie moge jak leze w lozku zlapac powietrza i zastanawiam sie czy to maluch mi tak wszystkiego nie przesuwa i mnie przydusza :(

Kasiu zgadzam sie ja z Gatty mam super rajstopy z mega dużym panelem a gumki w ogole nie czuc a jestem strasznie na to czula skoro ze wszystkich spodni ciążowych usunęłam:)

reklama
jeszczse jedno dziewczynki wiecie co od pewnego czasu nie moge jak leze w lozku zlapac powietrza i zastanawiam sie czy to maluch mi tak wszystkiego nie przesuwa i mnie przydusza :(
ja tez tak mam.. jak chce wziąć głębszy oddech to mam problem tak jakby płuca były za małe.. i przy pobieraniu wiekszego oddechu czuje taki ból przepełnionych jakby płuc

Do góry