A witajcie wieczorną porą...
Chwilę mnie nie było a tu taki wysyp dobrych informacji;-);-);-) no ale po kolei...
fiuufiuu kochana nie polecam rajstop dla ciężarnych, kupiłam takie w H&M i cóż rozmiar L a ja miałam wrażenie, że mój ówczesny 12 tygodniowy brzuszek jest trochę za duży...ciasno, wszytsko mnie uciskało... w końcu noszę takie rozchodzone w brzuszku i opuszczam nisko
co do nóg to podobno jest w ciąży zespól tzw. niespokojnych nóg...drętwieją a potem takie odruchy...nie wiem jak to wyjaśnić ale to mam w prawej nodze
Bogusia86 tak premia osobno...
poza tym kochana przede wszytskim GRATULUJĘ dziewuszki..cudownie, że dziewczynek się tyle nagromadziła, wojny nie będzie...a co do nóżek to jak napisały dziewczyny, będzie dobrze...wiem, że martwiłabym sie równie mocno...ale trzeba spojrzeć na to z pozytywnej strony...wiesz co się dzieje, poczytasz jeszcze przed porodem i od pierwszych dni będziesz wiedziała co robić;-);-) Więc głowa do góry...
a lekarz co powiedział? Warto robić kolejne USG? Czy dzieciatku można już jakos pomóc?
650 gr....WOW:-):-):-) DUŻA ta Twoja dziewuszka...jeszcze raz gratuluję
polianna u mnie dwa razy dziennie kawka latte
rano obowiązkowa i czasem po obiadku...
duralex gratuluje udanej wizyty
clotrimazolum to znam tylko krem... ale chyba lekarz wie co robi...
martuśka85 kolejna dziewuszka...szczęściara, gratuluję no i cieszę się, że wizyta tym razem taka porządna...
nie byłam jeszcze na wątku USG al mam nadzieję, że zasypałyście go zdjęciami:-):-):-):-):-):-):-)
A ja jutro wizytę u ortodonty mam...zamierzam poszukać jakis wiosennych balerinek, bo nie wiem jak Wy, ale ciężko mi zaakceptować obcasy, w których normalnie śmigam;-);-) Po prostu cięzko...