Ja jestem teraz na L4, ale u mnie to tak dziwnie wyszło źle się poczułam w pod koniec stycznia i poszłam na tydz zwolnienia wróciłam do pracy na 2,5 tyg i znowu wziełam 2 tyg wolnego wróciłam na 2 tyg żeby przeszkolić zastępcę i znowu na l4 w sumie prawie cały marzec na l4 siedzę a wypłate za wszystkie miesiące mam wyższe od pozostałych pracowników o ok 100zł czyli zgadza się z tym, że nie odciągają mi za uzytkowanie auta, albo ta kwota wynika z tego, że na l4 w ciąży jest ta średna... Sama nie wiem za miesiąc jak dostanę wypłatę w kwietniu to będę wiedziała na 100% ale z tego co ja rozmawiałam z kadrową to jest średnia i koniec,a że mi średnia przez roczną wyszła większa o 120zł to na mój plus i tyle.
Ehtele A Ty dostawałaś osobno podstawę i osobno premię? Może to w tedy dzielą, bo Ja dostaję jako wynagrodzenie za dany miesiąc wszystko razem.
A teraz napiszę o mojej wizycie :-(
Byłam na badaniu 3D/4D dzidzia duża 650g, serduszko, nereczki wszystkie organy w porządku. Nosek, oczka, ustka prześliczne.
Nóżki i rączki równe, ale jest problem ze stópkami, a raczej stawami w stopkach dzidzia ma KOŃSKO-SZPOTOWE UŁOŻENIE STÓP:-( Nie jest to nic groźnego, ale dopiero po narodzinach dowiem się czy wystarczy rehabilitacja czy będzie potrzebowała operacji :-(
Dziewczynka na 99,9%
Niby wszystko ok, ale smutno mi, że te stópki takie wykrzywione dziwnie. Później wrzucę zdjęcie w odpowiednim wątku
A teraz ide na obiadek.
nie przejmuj sie tymi stopkami- teraz operacyjnie cuda mozna zrobic.
wazne ze oragany sa ok i dzidzia dobrze sie rozwija. gratulacje