Gratuluje wszystkich wizyt i ja także miałam dziś usg, na którym pan doktor powiedział, że widzi kreskę między nogami, a więc kolejna dziś DZIEWCZYNKA :-) jest malutka ma 294g i 20 cm dł. Paluszki policzone, kręciła się troszkę - ale przez chwile właśnie dała polukać co kryje międyz nogami. Wstydliwa malutka narządy sprawdzone, ale powiedział dr, że za 1,5 miesiąca będzie lepiej widać - teraz widać, że są ale słabo , bo malutkie. Także maleństwo oki, a mamusia tylko ma coś za mało łożyska u góry, ale to podobno nic złego. Zobaczymy co powie moja doktor w środę. Wkońcu jestem uspokojona dzisiejszym usg :-) fotunia w odpowiednim wątku ;-)
reklama
martitka-26
Fanka BB :)
Bogusia- Ja bym na wszelki wypadek powtorzyla za kilka dni usg zeby potwierdzic, a jezeli stopki faktycznie zle sie ukladaja to juz teraz wiesz co masz robic zeby pomoc dziecku.Wszystko bedzie dobrze
Milusia- Jak taka karta ciazy wyglada?, ja mam ale tylko zaswiadczenie od lekarza.
Niuunia- No i kolejna dziewuszka GRATULACJE
Milusia- Jak taka karta ciazy wyglada?, ja mam ale tylko zaswiadczenie od lekarza.
Niuunia- No i kolejna dziewuszka GRATULACJE
R
RiSiA
Gość
Gratuluje wszystkich wizyt i ja także miałam dziś usg, na którym pan doktor powiedział, że widzi kreskę między nogami, a więc kolejna dziś DZIEWCZYNKA :-) jest malutka ma 294g i 20 cm dł. Paluszki policzone, kręciła się troszkę - ale przez chwile właśnie dała polukać co kryje międyz nogami. Wstydliwa malutka narządy sprawdzone, ale powiedział dr, że za 1,5 miesiąca będzie lepiej widać - teraz widać, że są ale słabo , bo malutkie. Także maleństwo oki, a mamusia tylko ma coś za mało łożyska u góry, ale to podobno nic złego. Zobaczymy co powie moja doktor w środę. Wkońcu jestem uspokojona dzisiejszym usg :-) fotunia w odpowiednim wątku ;-)
Gratuluje córeczki )
martitka-26
Dziekuje za odpowiedz fiuufiuu
Nie mam, mam karte u lekarza i to wszystko,ale co kraj to obyczaj.
R
RiSiA
Gość
Dziekuje za odpowiedz fiuufiuu
no własnie bo nie wszedzie jest karta ciąży. U nas ogólnie odnotowują tam każdą wizyte + kg+ciśnienie +wpisują badania + grupe krwi i konsultacje lekarskie po prostu wszystko co sie da
tętno płodu, szykla jaka itd
agdzie
czekając na ...
dziewczynki, padam na twarz.po pracy miałam ochotę się zdrzemnąć, ale stwierdziłam, że dotrwam do wieczora. bogusiu nie martw się słońce, mojej znajomej córeczka też się z tym urodziła, rzeczywiście wymagało to rehabilitacji, ale mogę Ci zagwarantować,że teraz Amelka (6lat) jest jak najbardziej sprawną dziewczynką i po wadzie tej już nawet nie ma śladu.także głowa do góry ;-) widzę,ze kolejnych dziewczynek przybywa- gratuluję szczęśliwym mamusiom, mamusiom chłopaczków oczywiście też
R
RiSiA
Gość
dziewczynki, padam na twarz.po pracy miałam ochotę się zdrzemnąć, ale stwierdziłam, że dotrwam do wieczora. bogusiu nie martw się słońce, mojej znajomej córeczka też się z tym urodziła, rzeczywiście wymagało to rehabilitacji, ale mogę Ci zagwarantować,że teraz Amelka (6lat) jest jak najbardziej sprawną dziewczynką i po wadzie tej już nawet nie ma śladu.także głowa do góry ;-) widzę,ze kolejnych dziewczynek przybywa- gratuluję szczęśliwym mamusiom, mamusiom chłopaczków oczywiście też
Agdzie a Ty kiedy kolejna wizyta?? wiesz juz kto w brzuszku mieszka??
agdzie
czekając na ...
oj Pajeczko jeszcze duuuużo do następnej wizyty- 1,5 tygodnia, ale dla mnie to wieczność No i tymbardziej,że nie wiem kto w brzuszku mieszka- mam cichą nadzieję na dziewczynkę - Nadię lub Majkę, ale i z chłopczyka będziemy się cieszyć i wówczas będzie to Bartek
ojej, właśnie zauważyłam przy Twoim avatarku,że czekasz na Bartusia- hihi cóż za zbieg okoliczności
ojej, właśnie zauważyłam przy Twoim avatarku,że czekasz na Bartusia- hihi cóż za zbieg okoliczności
Ostatnia edycja:
reklama
sierpien8
Bogusia 86 Nie martw się kochana.Mój chrześniak urodził się ze szpotowatymi nóżkami, wystarczyły ćwiczenia zalecone przez rehabilitanta w domu i teraza ma 18 msc. i nóżki jak ta lala;-)
Gratuluję ślicznej i okazałej córeczki:-)
Niuunia gratuluję małej prześlicznej kruszynki.
Widzę że zaczął się tydzień dziewczynek może i ja mam szansę na parkę;-)bo wizytę mam w czwartek.
Miłego wieczorku kochane
Gratuluję ślicznej i okazałej córeczki:-)
Niuunia gratuluję małej prześlicznej kruszynki.
Widzę że zaczął się tydzień dziewczynek może i ja mam szansę na parkę;-)bo wizytę mam w czwartek.
Miłego wieczorku kochane
Ostatnia edycja: