reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

a ja leżę i leże i leżę i kaszlę i kaszlę i kaszlę...mam doła z powodu krwawień...:-:)-(wracam do łóżka
niedługo synuś przyjdzie z przedszkola :)

reklama
Hej dziewczynki, ja wpadłam się pożegnać. Niestety betka mi spadła z 791,35 do 230, dołączając do tego moje krwawienie, już wszystko jasne. W sumie nie jestem strasznie załamana chyba przez to, że od tygodnia oczekuję jakiegoś rozwiązania które w końcu nadeszło może nie jest takie jakiego pragnęłam, ale cóż następnym razem mam nadzieję, że będzie lepiej. Teraz tylko trzeba oczyścić organizm i znów do dzieła:tak:.
Życzę wszystkim szczęśliwej ciąży i jak najmniej dolegliwości. Wpadnę jeszcze zobaczyć w sierpniu jak tam Wam poszło.
Buziaki

Tak Natko:)
Gastone, bidulko kochana, gdzieś przeoczyłam wątek, że tak cierpisz, współczuję CI bardzo, ale na pewno silna z CIebie kobieta, ja mam alergiczny nieżyt nosa i czasami mam mega doła z tego powodu - nocne duszenia itp.
Ale z tchawicą to już inna sprawa. Trzymam kciuki kobietko.
Buziaczki

P.S. Siedzę w biurze, ręce mi się pocą i umieram ze strachu przed wizytą....... Aż mnie cały brzuchol boli
:-D:-D nie ja cierpie kochana tylko chyba tygrysiatko.Ja nie choprowalam od 7 lat.:-D
Cześć Dziewczyny.

W poniedziałek dowiedziałam się,że jestem w ciązy po raz drugi,wypada termin sierpniowy więc niesmiale zaglądam do was :)

Gratuluje wszystkim zafasolkowanym!!!

Dziś mam wizytę u mojego gina który ma potwierdzić to co zobaczyłam na teście :)

Pozdrawiam wszystkie!!
Gratulujemy!
a ja leżę i leże i leżę i kaszlę i kaszlę i kaszlę...mam doła z powodu krwawień...:-:)-(wracam do łóżka

Hej dziewczynki, ja wpadłam się pożegnać. Niestety betka mi spadła z 791,35 do 230, dołączając do tego moje krwawienie, już wszystko jasne. W sumie nie jestem strasznie załamana chyba przez to, że od tygodnia oczekuję jakiegoś rozwiązania które w końcu nadeszło może nie jest takie jakiego pragnęłam, ale cóż następnym razem mam nadzieję, że będzie lepiej. Teraz tylko trzeba oczyścić organizm i znów do dzieła:tak:.
Życzę wszystkim szczęśliwej ciąży i jak najmniej dolegliwości. Wpadnę jeszcze zobaczyć w sierpniu jak tam Wam poszło.
Buziaki

.....tak mi przykro.

joamar szkoda i przykro ale jak widzę Twoje podejście to widzę silną kobietę i wiem że dasz radę i mam nadzieję że szybciutko nabierzesz sił i następnym razem będzie wszystko oki:tak:

gratulacje dla nowych sierpniówek:tak::tak:
lista sierpniówek się wydłuża i oby tak było:tak:

joamar jeju...:-(( współczuję... Trzymam kciuki, byś szybko się pozbierała i zabrała za staranka.

A wszystkim dziewczynom , które idą dziś na usg i badania= POWODZENIA!!

Ja z infekcją walczę od środy 9.12,od soboty mam antybiotyk,niestety zbyt poważna infekcja i dlatego też jeszcze bardziej się zdziwiłam ze jestem w ciązy....ale podobno infekcja pomaga w zagnieżdżaniu..:tak:

Tygrysiątko to leż ładnie i kuruj się!!!!Może krwawienia miną co?

Buziaki

Współczuje i mocno przytulam!!!A na przyszłość powodzenia!

reklama
Cześć dziewczyny :-)

Joamar, bardzo mi przykro :-(

Gratuluję nowym sierpnióweczkom i witam Was wśród Nas.:tak:

Dziewczyny, które dzisiaj mają wizytę u gina lub USG, do raportu i chwalić się :tak:

U mnie dzień jak co dzień, mdłości znacznie mniejsze, ale straszna senność dokucza, choć dla mnie to lepiej. Jak śpię, to nie widzę i nie słyszę moich teściów, którzy dzisiaj Nam zrobili kolejną awanturę za free :szok::wściekła/y::-(
Poza tym przez cały dzień troszkę sprzątałam, ale co chwilę odpoczywałam, bo mi się oczy same zamykały.
Buziakuję Was dziewczynki :-)

Esch, jak po wizycie?!

Do góry