reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Przepraszam ze tylko o sobie ale wyje i nie moge sie pogodzic z tym wszystkim:
jestem po wizycie. Gin bardzo zamartwil sie ta beta…. i potwierdzil moje obawy ze wartosc bety wskazuja na poronienie. Wykluczyl calkowicie ciaze pozamaciczna, widoczny byl piekny pecherzyk (ktorego na poprzednim usg nie bylo widac wogole). Pecherzyk mial wielkosc okreslana na 6tc. Mam powtorzyc bete i czekac na krwawienie. Ginek chce mnie widziec w srode…
No coz brutalna prawda ;((((
Tak wiec pewnie podziele lada chwila los Joamar....:-(

reklama
jestem po wizycie. Gin bardzo zamartwil sie ta beta…. i potwierdzil moje obawy ze wartosc bety wskazuja na poronienie. Wykluczyl calkowicie ciaze pozamaciczna, widoczny byl piekny pecherzyk (ktorego na poprzednim usg nie bylo widac wogole). Pecherzyk mial wielkosc okreslana na 6tc. Mam powtorzyc bete i czekac na krwawienie. Ginek chce mnie widziec w srode…
Bardzo mi przykro, ale nie trać nadziei mam nadzieję, ze szybciutko spotkamy się na innych miesiącach.

Witam :-) nie zaglądam bo trudno znaleść czas przed świętami, ale cały czas ciepło o Was myślę....tyle piszecie że trudno nadrobić....dlatego z góry przepraszam że wszystkim Wam nie odpisze.

Najpierw chciałam powitać nowe sierpniowe mamy i pogratulować :tak::-)

Hej dziewczynki, ja wpadłam się pożegnać. Niestety betka mi spadła z 791,35 do 230, dołączając do tego moje krwawienie, już wszystko jasne. W sumie nie jestem strasznie załamana chyba przez to, że od tygodnia oczekuję jakiegoś rozwiązania które w końcu nadeszło może nie jest takie jakiego pragnęłam, ale cóż następnym razem mam nadzieję, że będzie lepiej. Teraz tylko trzeba oczyścić organizm i znów do dzieła:tak:.
Życzę wszystkim szczęśliwej ciąży i jak najmniej dolegliwości. Wpadnę jeszcze zobaczyć w sierpniu jak tam Wam poszło.Buziaki
Joamar bardzo mi przykro :-( wiem co czujesz :-( ale czas leczy rany i już niebawem znów będziesz się starać i cieszyć fasolką :tak: dobrze że jest w Tobie tyle optymizmu. Tulam mocno 14.gif

Ja tylko na chwile... rycze caly czas bo odebralam wynik bety i jest spadek... tydzien temu bylo 607 dzis jest 436! ;(((( Gin kazal mi jutro wieczorem przyjsc. Boze jak ja sie boje!!!!! Blagam Was o jakas zdrowaske za mnie i moja Fasolke!
Esch modlę się za Was! i trzymam kciuki bardzo mocno! będzie dobrze! Napisz jak będziesz po wizycie!

u mnie chyba tez niedobrze
mam takie uplawy koloru kawy z mlekiem
sprobuje jutro dostac sie do ginekologa
teraz powinnam miec okres wiec to moze dlatego
zobaczymy co mi jutro powie i czy wogole zostane przyjeta
Ana_w takie upławy czy krwawienia w czasie gdy powinna być @ się zdażają więc nie martw się na zapas! będzie dobrze!

Ja na dzisiejszą wizytę czekam 2 tygodnie ... Najgorszy czas oczekiwania w moim życiu. Cały czas rozmyślam ... Czy wszystko w porządku, czy fasolka jest zdrowa i silna :-( A najlepsze jest to, że pomimo 4 testów pozytywnych wciąż zastanawiam się czy to aby ciąża ... :eek:
No cóż jakoś musze wytrzymac do 21.30, bo dopiero tak późno mam wizyte u gina :baffled::-( A mówie Wam jakie nerwy mam ... :-(
Shiraa trzymam kciuki za wizyte!!! Daj znać po wizycie! :tak:

U mnie niedobrze, mam plamienia (dość porządne) biorę Duphaston (3x1) i strasznie kaszlę (już 9 dni). Mam zapalenie tchawicy, a może i więcej...
Cały wczorajszy dzień spędziłam w przychodniach i szpitalu na wizytach u ginekologów i USG-ginekolog twierdzi ze wszystko ok z fasolką...puścił mi nawet na głośniczku tętno:-)
Podejrzewam, że od mojego masakrycznego kaszlu mam te plamienia, tak mocno kaszlę, że aż czasem mnie za żołądek chwyta...boje się strasznie ze fasolka nie wytrzyma dłużej tego kaszlu....
Tygrysiątko życzę zdrówka i trzymam kciuki za silną fasolkę!!!

Ponadto zadzwonili do mnie z kliniki, że zwolnił się termin na dzisiaj do Pana Dr Kudły i biegnę z mężem- choć wydatek nie mały - 250 zł:-D:-D:-D opowiem wszystko wieczorem.
Milusia trzymam kciuki za wizyte i czekam na wieści! :tak:

W poniedziałek dowiedziałam się,że jestem w ciązy po raz drugi,wypada termin sierpniowy więc niesmiale zaglądam do was :)
(...) Dziś mam wizytę u mojego gina który ma potwierdzić to co zobaczyłam na teście :)
Jagodka witaj i powodzenia na wizycie. Zdaj nam relacje z wizyty :tak:

Pozdrawiam Was wszystkie bardzo ciepło.
U nas też bardzo zimno -15 stopni wiatr i mnóstwo śniegu :confused2:
Buziaki

chudnę z dnia na dzień, żebra mi sterczą, a brzuch wywalony i opuchnięty.

Pa

mam identycznie. te mdłości i wyczuwanie smrodów zamiast pysznych zapachów mnie wykończą :(

Hej dziewczynki, ja wpadłam się pożegnać. Niestety betka mi spadła z 791,35 do 230, dołączając do tego moje krwawienie, już wszystko jasne. W sumie nie jestem strasznie załamana chyba przez to, że od tygodnia oczekuję jakiegoś rozwiązania które w końcu nadeszło może nie jest takie jakiego pragnęłam, ale cóż następnym razem mam nadzieję, że będzie lepiej. Teraz tylko trzeba oczyścić organizm i znów do dzieła:tak:.
Życzę wszystkim szczęśliwej ciąży i jak najmniej dolegliwości. Wpadnę jeszcze zobaczyć w sierpniu jak tam Wam poszło.
Buziaki

cholerka. przykro mi Kochana, ale nie możesz sie zalamywać. wyluzuj i walcz dalej :tak:

trzymam mocno kciuki Esch :*

aaaaaaa !!! ale mam stresa przed jutrzejszym usg, jeszcze jak to wszystko przeczytalam :-:)shocked2:

napiszcie wszystkie jak bedziecie po wizytach

3majcie sie cieplutko w ten ziąb

Esch bardzo mi przykro :-:)-:)-( kurcze dlaczego tak musi być :-( tulam Cię bardzo mocno Zobacz załącznik 189477

aaaaaaa !!! ale mam stresa przed jutrzejszym usg, jeszcze jak to wszystko przeczytalam :-:)shocked2:
Martuska trzymam kciuki! :tak:

Rany dziewczyny po tym wszystkim to i ja zaczęłam się bać :szok: dlatego wybaczcie ale nie będe zaglądała przez jakiś czas :no: odezwę sie po usg we wtorek! :tak:

Trzymam kciuki za Was wszystkie i za Wasze fasolki!
Buziaki

Mni po czytaniu tych wszystkich postów o krwawieniu śniło się,że też zaczełam krwawić i poroniłam. Obudziłam się zlana potem i pobiegłam do łazienki- ufff...

a ja sie czuje jakbym miala za chwile umrzeć. brzuch mam jakby mial za chwile eksplodować, niedobrze mi, brak tchu, dziwny metaliczny posmak w ustach jak na głod, a na mysl o jedzeniu mnie odrzuca.
tez najchetniej bym tu szczerze mówiąc nie zaglądala do jutrzejszego powrotu, ale sie chyba wstyd przyznać nieco uzależniłam. kiedys otwierałam najpierw facebooka, a teraz to..

reklama
trzymam kciuki za was przy nastepnych probach :) glowa do góry

z drugiej strony nasze babki to mialy troche lepiej- wtedy tych wszytkich badan nie bylo i gdy nawet poronily wczesna ciaze,to nie zdawaly sobie z tego sprawy...byc moze omijal je ten stres...

Do góry