reklama
Shiira
Mummy'10
Hej mamuski ;-)
Ana trzeba uzbroic sie w cierpliwosc Nie krwawisz a to jest najważniejsze !!
Zobaczysz wszystko będzie dobrze :*
U mnie tak sypie, pięknie jest -5 i śnieżek pięknie się utrzymuje :-) Fajnie by było gdyby dotrwał do świąt ...
Ja na dzisiejszą wizytę czekam 2 tygodnie ... Najgorszy czas oczekiwania w moim życiu. Cały czas rozmyślam ... Czy wszystko w porządku, czy fasolka jest zdrowa i silna :-( A najlepsze jest to, że pomimo 4 testów pozytywnych wciąż zastanawiam się czy to aby ciąża ...
No cóż jakoś musze wytrzymac do 21.30, bo dopiero tak późno mam wizyte u gina :-( A mówie Wam jakie nerwy mam ... :-(
Rozmawialam z lekarzem, powiedzial, ze jezeli jest tego naprawde malo to zaden powod do niepokoju i mam spokojnie poczekac do srodowej wizyty. Jezeli zacznie byc wiecej albo pojawi sie krwawienie to natychmiast do nich lub szpitala.
Chcialabym zeby juz byla sroda, zwariuje przez to czekanie
Ana trzeba uzbroic sie w cierpliwosc Nie krwawisz a to jest najważniejsze !!
Zobaczysz wszystko będzie dobrze :*
heja, u Was tez tak snieg sypie? zima na całego.
U mnie tak sypie, pięknie jest -5 i śnieżek pięknie się utrzymuje :-) Fajnie by było gdyby dotrwał do świąt ...
Ana_w najgorsze jest to czekanie, ja wizytę u mojego lekarza mam dopiero na począteku stycznia ale ponieważ jestem cholernie niecierpliwa i miałam już zrobione wszystkie badania które mi zlecił poleciałam do innego lekarza (zakład pracy opłaca mi opiekę lekarską w Medicover) i trochę się uspokoiłam.... no przynajmniej narazie
Ja na dzisiejszą wizytę czekam 2 tygodnie ... Najgorszy czas oczekiwania w moim życiu. Cały czas rozmyślam ... Czy wszystko w porządku, czy fasolka jest zdrowa i silna :-( A najlepsze jest to, że pomimo 4 testów pozytywnych wciąż zastanawiam się czy to aby ciąża ...
No cóż jakoś musze wytrzymac do 21.30, bo dopiero tak późno mam wizyte u gina :-( A mówie Wam jakie nerwy mam ... :-(
tygrysiatko
Zaangażowana w BB
Cześć Wam,
Witam śnieżnie i słonecznie!! U mnie niedobrze, mam plamienia (dość porządne) biorę Duphaston (3x1) i strasznie kaszlę (już 9 dni). Mam zapalenie tchawicy, a może i więcej...
Cały wczorajszy dzień spędziłam w przychodniach i szpitalu na wizytach u ginekologów i USG-ginekolog twierdzi ze wszystko ok z fasolką...puścił mi nawet na głośniczku tętno:-)
Podejrzewam, że od mojego masakrycznego kaszlu mam te plamienia, tak mocno kaszlę, że aż czasem mnie za żołądek chwyta...boje się strasznie ze fasolka nie wytrzyma dłużej tego kaszlu....
ana_w co u Ciebie?
Witam śnieżnie i słonecznie!! U mnie niedobrze, mam plamienia (dość porządne) biorę Duphaston (3x1) i strasznie kaszlę (już 9 dni). Mam zapalenie tchawicy, a może i więcej...
Cały wczorajszy dzień spędziłam w przychodniach i szpitalu na wizytach u ginekologów i USG-ginekolog twierdzi ze wszystko ok z fasolką...puścił mi nawet na głośniczku tętno:-)
Podejrzewam, że od mojego masakrycznego kaszlu mam te plamienia, tak mocno kaszlę, że aż czasem mnie za żołądek chwyta...boje się strasznie ze fasolka nie wytrzyma dłużej tego kaszlu....
ana_w co u Ciebie?
Shiira
Mummy'10
Tygrysiątko o jeju ... Wiem co to zapalenie tchawicy - ta choroba lubi mnie najbardziej Zawsze jak choruje to choruje na zapalenie górnych dróg oddechowych i zapalenie tchawicy ... Skoro lekarze twierdzą, że z fasolką wszystko ok tzn, że wszystko jest ok !! Zdrówka życzę
Madzikk - a co lekarz powidział? I wrzuć suwaczek - to bardzo ułatwia
na dzień wczorajszy wszystko jest OK, wg ostatniej @ to powinien być 7 tydzień ale wg USG chyba miałam przesuniętą owulację o parę dni bo już powinno bić serduszko a u mnie widać takie delikatne pulsowanie :-) następną wizytę mam po świętach 28 grudnia i wtedy ma być już wszystko wyraźnie widać , kurcze i znowu czekanie .......muszę się modlić o cierpliwość żeby nie zwariować, jestem straszną panikarą ... niestety
Aha nie bardzo wiem jak wstawić suwaczek ...
Ostatnia edycja:
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
Hej mamuski ;-)
tia..a u mnie -10, a jutro ma byc -15 :|
bedzie git, zobaczysz. daj znac od razu jak wrocisz
Cześć Wam,
no to sie kuruj Mamusiu
wytrzyma, wytrzyma - fasolki sa silniejsze myslimy
Shiira
Mummy'10
tia..a u mnie -10, a jutro ma byc -15 :|
bedzie git, zobaczysz. daj znac od razu jak wrocisz
-10 to faktycznie zimnica U mnie tak pięknie pruszy śnieżek, że ojej
Zaraz się ciepło ubieram i ide z piesem na spacerek
Wiesz chciałabym żebyś miała racje, żeby było tak git jak mówisz ... I oczywiście zaraz dam znać !! Ale jeszcze tyyyle godzin niepewności
martuśka85
http://psychozytywnie.pl
no ja w niepewnosci do jutra juz od 9 dni, bo mam usg. obie damy rade
tez zaraz musze wyjsc odebrac zdjecia z FotoJokera. mam nadzieje ze całkiem mnie nie przemrozi.
tez zaraz musze wyjsc odebrac zdjecia z FotoJokera. mam nadzieje ze całkiem mnie nie przemrozi.
reklama