reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

reklama
Hej mamuski ;-)
Rozmawialam z lekarzem, powiedzial, ze jezeli jest tego naprawde malo to zaden powod do niepokoju i mam spokojnie poczekac do srodowej wizyty. Jezeli zacznie byc wiecej albo pojawi sie krwawienie to natychmiast do nich lub szpitala.
Chcialabym zeby juz byla sroda, zwariuje przez to czekanie

Ana trzeba uzbroic sie w cierpliwosc :tak: Nie krwawisz a to jest najważniejsze !!
Zobaczysz wszystko będzie dobrze :*

heja, u Was tez tak snieg sypie? zima na całego.

U mnie tak sypie, pięknie jest :laugh2: -5 i śnieżek pięknie się utrzymuje :-) Fajnie by było gdyby dotrwał do świąt ...

Ana_w najgorsze jest to czekanie, ja wizytę u mojego lekarza mam dopiero na począteku stycznia ale ponieważ jestem cholernie niecierpliwa i miałam już zrobione wszystkie badania które mi zlecił poleciałam do innego lekarza (zakład pracy opłaca mi opiekę lekarską w Medicover) i trochę się uspokoiłam.... no przynajmniej narazie

Ja na dzisiejszą wizytę czekam 2 tygodnie ... Najgorszy czas oczekiwania w moim życiu. Cały czas rozmyślam ... Czy wszystko w porządku, czy fasolka jest zdrowa i silna :-( A najlepsze jest to, że pomimo 4 testów pozytywnych wciąż zastanawiam się czy to aby ciąża ... :eek:
No cóż jakoś musze wytrzymac do 21.30, bo dopiero tak późno mam wizyte u gina :baffled::-( A mówie Wam jakie nerwy mam ... :-(

Cześć Wam,
Witam śnieżnie i słonecznie!! U mnie niedobrze, mam plamienia (dość porządne) biorę Duphaston (3x1) i strasznie kaszlę (już 9 dni). Mam zapalenie tchawicy, a może i więcej...
Cały wczorajszy dzień spędziłam w przychodniach i szpitalu na wizytach u ginekologów i USG-ginekolog twierdzi ze wszystko ok z fasolką...puścił mi nawet na głośniczku tętno:-)
Podejrzewam, że od mojego masakrycznego kaszlu mam te plamienia, tak mocno kaszlę, że aż czasem mnie za żołądek chwyta...boje się strasznie ze fasolka nie wytrzyma dłużej tego kaszlu....
ana_w co u Ciebie?

Tygrysiątko o jeju ... Wiem co to zapalenie tchawicy - ta choroba lubi mnie najbardziej :eek: Zawsze jak choruje to choruje na zapalenie górnych dróg oddechowych i zapalenie tchawicy ... Skoro lekarze twierdzą, że z fasolką wszystko ok tzn, że wszystko jest ok !! Zdrówka życzę :tak:

Madzikk - a co lekarz powidział? :) I wrzuć suwaczek - to bardzo ułatwia :)

na dzień wczorajszy wszystko jest OK, wg ostatniej @ to powinien być 7 tydzień ale wg USG chyba miałam przesuniętą owulację o parę dni bo już powinno bić serduszko a u mnie widać takie delikatne pulsowanie :-) następną wizytę mam po świętach 28 grudnia i wtedy ma być już wszystko wyraźnie widać , kurcze i znowu czekanie .......muszę się modlić o cierpliwość żeby nie zwariować, jestem straszną panikarą ... niestety
Aha nie bardzo wiem jak wstawić suwaczek ...

Ostatnia edycja:
Hej mamuski ;-)

U mnie tak sypie, pięknie jest :laugh2: -5 i śnieżek pięknie się utrzymuje :-) Fajnie by było gdyby dotrwał do świąt ...

Ja na dzisiejszą wizytę czekam 2 tygodnie ... Najgorszy czas oczekiwania w moim życiu. Cały czas rozmyślam ... Czy wszystko w porządku, czy fasolka jest zdrowa i silna :-( A najlepsze jest to, że pomimo 4 testów pozytywnych wciąż zastanawiam się czy to aby ciąża ... :eek:
No cóż jakoś musze wytrzymac do 21.30, bo dopiero tak późno mam wizyte u gina :baffled::-( A mówie Wam jakie nerwy mam ... :-(

tia..a u mnie -10, a jutro ma byc -15 :|
bedzie git, zobaczysz. daj znac od razu jak wrocisz :tak:

Cześć Wam,
Witam śnieżnie i słonecznie!! U mnie niedobrze, mam plamienia (dość porządne) biorę Duphaston (3x1) i strasznie kaszlę (już 9 dni). Mam zapalenie tchawicy, a może i więcej...
Cały wczorajszy dzień spędziłam w przychodniach i szpitalu na wizytach u ginekologów i USG-ginekolog twierdzi ze wszystko ok z fasolką...puścił mi nawet na głośniczku tętno:-)
Podejrzewam, że od mojego masakrycznego kaszlu mam te plamienia, tak mocno kaszlę, że aż czasem mnie za żołądek chwyta...boje się strasznie ze fasolka nie wytrzyma dłużej tego kaszlu....

no to sie kuruj Mamusiu :)
wytrzyma, wytrzyma - fasolki sa silniejsze myslimy :tak:

tia..a u mnie -10, a jutro ma byc -15 :|
bedzie git, zobaczysz. daj znac od razu jak wrocisz :tak:

-10 :szok: to faktycznie zimnica :baffled: U mnie tak pięknie pruszy śnieżek, że ojej :laugh2:
Zaraz się ciepło ubieram i ide z piesem na spacerek :tak:
Wiesz chciałabym żebyś miała racje, żeby było tak git jak mówisz ... :tak: I oczywiście zaraz dam znać !! Ale jeszcze tyyyle godzin niepewności :eek:

no ja w niepewnosci do jutra juz od 9 dni, bo mam usg. obie damy rade :tak:
tez zaraz musze wyjsc odebrac zdjecia z FotoJokera. mam nadzieje ze całkiem mnie nie przemrozi.

reklama
natka przejdz do podforum testy. tam się wszystkiego dowiesz.jak wygenerujesz suwak, to wklej go w swoim profilu w sygnaturach i wsio

Do góry