reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witajcie kobitki z rana...

W załączniku macie zdjęcia moich wczorajszych zakupów...za to wszystko zapłaciłam 10zł:-D:-D
Wybaczcie ale ubranka jeszcze nie wyprane i nie wyprasowane, więc trochę na wymiętolone wyglądają...;-)
Ja dziś również zabieram się za generalne, wiosenno-świąteczne porządki żeby jutro tylko okna umyć (oczywiście Szymon się tym zajmie)i nowe zasłonki zawiesić...:-D:-D

kiniusiu kochana dużo ten Twój chłopak waży:-D:-D mój na początku 21 tyg 385 gr ważył...także szykuj się na porządnego chlopaka:-D:-D Oczywiście jeszcze raz gratuluję siusiaczka no i pochwal się jakie imię wybraliście? ;-)
Trzymam kciuki za siostrę...pewnie akcja porodowa już w pelni...;-);-)

pati1982 gratuluje córeczki... córunia mamuni...:-D:-D no i w końcu l4!!!!!!! tak trzymać...teraz wykorzystaj czas i leż do góry brzuchem...:-p:-p

Bogusia86 Natalka również jest boska:-)

wiosna cieplejszy wiatr wieje wiosna...
wiosna, wiosna, wiosna ach to ty:-D:-D:-D

śliczne ciuszki :)

ja wczoraj w auchanie zakupiłam 4 body za 3.99 sztuka :p
witam sie piątkowo niestety także dzisiaj z Wami nie posiedze bo jestem u mamy i mam duzo spraw do zrobienia. Ale wczoraj poszłam sobie do fryzjera:) oj jak dobrze obcięłam sobie włoski cudnie sie czuje aż radość mnie rozpiera :)

No i wg usg mam dzisiaj połowę :p

reklama
Dzień dobry wszytkim tu obecnym :)

piątek zapowiada sie dość słonecznie a samopoczucie również dobre ... zaraz zabieram sie za porzadki i chyba sama zaczne myć okna bo juz niemoge nanie patrzec... ;)

Pozdrawiam

Witajcie kobietki, troch Was nadrobiłam :)
O wizycie napisałam w wątku usg , podsumuję może,że panienka jest zdrowa :)
Zdjęcie już oprawiłam w ramkę,hihi bo mi ginekolog wydrukował na papierze A4.

A dziś... energii brak.

Ja również was witam w ten piękny słoneczny dzień, cieszę się że większość z was już wie co w brzuszkach siedzi,a ja niestety nie należe do tych szczęśliwców moja dzidzia według usg ma teraz 20 tyg i waży 297g.
życzę miłego dnia!

śliczne ciuszki :)

ja wczoraj w auchanie zakupiłam 4 body za 3.99 sztuka :p
witam sie piątkowo niestety także dzisiaj z Wami nie posiedze bo jestem u mamy i mam duzo spraw do zrobienia. Ale wczoraj poszłam sobie do fryzjera:) oj jak dobrze obcięłam sobie włoski cudnie sie czuje aż radość mnie rozpiera :)

No i wg usg mam dzisiaj połowę :p

ojj niezla cena.....
Wrzuć jakieś swoje zdjęcie...:p
jeszcze 20 tygodni szczęścia...pięknie

Witam dziewczynki!!! można chyba już powiedzieć - wiosnę mamy piękną :D:D:D u mnie wieje - halny się rozszalał od gór i wg planu jeszcze jutro będzie łepek urywać. Tyle dobrze że to ciepły wiatr...

bogusia pisałaś o zmęczeniu - ja tez się skarżę.... wieczorem padam na twarz normalnie. Wydaje mi się że to może być kwestia przesilenia wiosennego. poza tym jest cieplej i więcej (przynajmniej ja) czasu spędza się na powietrzu - może tlen tak nas usypia?

monika dzięki za opowieść o Zosi... kurcze właśnie się obawiam, że mały będzie robił akcje - no ale chyba wszyscy musimy to przeżyć i trzeba będzie się od nowa nauczyć żyć w nowej sytuacji ;-)

ehtele gratuluję polowania na ciuszki,też się muszę w końcu zebrać - choć musze przyznać w drugiej ciąży szaleństwo ciuszkowe mnie aż tak nie bierze... no ale czasu trochę jeszcze jest ;-)

pajka gratuluję połówki... kurcze ja mam taki młody suwaczek w porównaniu do was ;-):-D

kiniusia trzymam kciuki za siostrę! nie wiem jak Wy, ale ja mam takie coś że każdy poród mnie strasznie ekscytuje i cieszy - od kiedy sama jestem mamą to ilekroć jakaś koleżanka zachodzi w ciążę to mnie to niesamowicie cieszy i czuję taką... empatię :-p:-D

czesc mamuski!!!!
pogoda piekna ale lenia mam strasznego. na dodatek plecy coraz czesciej mnie bola- a co to bedzie pozniej.
wczoraj mojego M. bolal brzuch i jak dziecko stekal i nagle usiadl i mowi do mnie, ze ja to jestem dzielna- ze mnie ciagle cos boli a wytrzymuje i ze porod musze zniesc- ze on to by napewno nie dal rady. i tak sie z niego nasmialam- bo mowil to tak powaznie jak nie on- w koncu zrozumial co my przechodzimy. ale dla dzidzi warto wszytsko przejsc

Wiosna jest cudna, piękne słoneczko, ptaszki ćwierkają i energia mnie rozpiera :)
Zrobiłam już w domu wszystko nawet umyłam podłogi na kolanach, a teraz idę na spacer z pieskami ale najpierw zjem drugie śniadanko bo pierwsze bylo o 6.30więc już zgłodniałam :)

Miłego słonecznego dnia kochane :)))))

witam dziewczynki :) ja znów w pracy i oczywiście nudzę się :/ i humor też mam do d.... bo mi go z rana mój..... pies zepsuł.Ale nie będę się tu o psich historiach rozdrabniać. Pogoda też u mnie beznadziejna- zero słoneczka. Cieszę się bardzo z udanych wizyt i rozwiązanych zagadek płciowych :) Nie mogę się doczekać swojej wizyty, a to jeszcze 2 tygodnie. Zastanawiam się nad usg 3d/4d - robiła któraś z Was? Warto je zrobić?

reklama
witam dziewczynki :) ja znów w pracy i oczywiście nudzę się :/ i humor też mam do d.... bo mi go z rana mój..... pies zepsuł.Ale nie będę się tu o psich historiach rozdrabniać. Pogoda też u mnie beznadziejna- zero słoneczka. Cieszę się bardzo z udanych wizyt i rozwiązanych zagadek płciowych :) Nie mogę się doczekać swojej wizyty, a to jeszcze 2 tygodnie. Zastanawiam się nad usg 3d/4d - robiła któraś z Was? Warto je zrobić?

Już kilka dziewczyn robiło 4D i je polecją...przynajmniej jedno w trakcie ciąży...ja robię sobie połówkowe w 4D i będę je mieć w najbliższą środę..:-D:-D Już nie umiem się doczekać...

Czemu nie pójdziesz na l4???? Należy się ciężarówce odpocząć:-p

Do góry