reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Kiniusia-mam nadzieję, że Twoja siostra niedługo będzie tulić córeczkę:tak: A kuzynka:no: Jak wizyta?:confused:
Martitka-super zakupy:happy2:
Milusia-widzę, że i Ty nie masz chwili wytchnienia-mam nadzieję, że niedługo odpoczniemy:tak:
Bogusia-super, że Ci już odpuściło:tak: A jak Twoja wizyta?:confused:
Fiuu-szkoda słów na takie gadanie:wściekła/y:
Kolumnea-ja przy pierwszym dziecku też nic nie wiedziałam, zero doświadczenia i dałam radę-będzie dobrze-zobaczysz, będziecie się z dzidzą uczyć siebie nawzajem:tak:
Monika-przykro mi, że tak wyszło z mieszkaniem:-(
Agdzie-ja też mam za mało żelaza-w przyszłym tygodniu idę na badania, zobaczymy czy znowu nie spadła hemoglobina:blink:
Aga-trzymam za Was kciuki, żeby wszystko było w porządku, aż do końca ciąży:tak:
Marttat-gratuluję udanej wizyty i zdrowego dużego dzidziusia:happy2:
Lea-gratuluję chłopca:tak:
Witam nowe dziewczyny:-)
Bogusia-właśnie doczytałam-córeczka-super-wielkie gratulacje

Ostatnia edycja:
reklama
Witajcie dziewuchy :) Co tam słychac? Jak samopoczucie? rany jak cieplutko dzisiaj u mnie 22 stopnie :) nareszcie :) spacer z brzuszkiem oczywiście był :) we wtorek byłam na wizycie i wszystko jest ok. dzidzi rosnie w oczach :) tylko ze na półmetek powinnam mieć robione usg a lekarz nie dał mi skierowania. Ostatnio usg maiałm robione w 16 tygodniu. A chciałabym jak najczescie upewniłabym sie ze z dzidzi wszystko w porządku no i moze poznała płeć bo bardzo bym chciała wiedziec co tam sie kryje :) Wy wszystkie macie teraz robione usg ??

Witajcie kobitki...
Spotkanie udane, również wizyta w lumpku...jutro Wam zrobię zdjęcia żeby się pochawalić...3xpajac, 2xbody i śliniaczek...w sumie 10zł tego wyszło;)

Lea28 gratuluję wizyty:p

cayra1984 Szymuś...kocham to imię..cieszę się z Twojej udanej wizyty...

Bogusia86
z długimi nogami to będzie modelka...:p Gratuluję dziewczynki...może Hania? Mnie to imię urzekło...albo Jagódka, Kalinka...

martatt długi nosek? no pięknie:p cieszę się, że dzidzia zdrowa a mamusia taka szczęśliwa:p

ewelinka2106 kochana gratuluję udanej wizyty...i oczywiście o te USG połówkowe musisz się upomnnieć...:):):)

aaaa jeszcze Polianna i Kiniusia GRATULACJE KOBITKI:):)
Jej tyle szczęsliwych kobiet po dzisiejszych wizytach:):):):):)

Ostatnia edycja:
uff przerobilam te 2 dni co mnie nie bylo pisareczki :shocked2::-D pseplasam ale nie odniose sie do wszystkich postow. Dziewczyny gratuzlejszyn udanych wizyt tych dlugich nozek i dlugich noskow a w szczegolnosci dobrych wiadomosci najwazniejsze ze dzidzie rosna :-D:-D:-D

a ja wlasnie pojadlam (delikatnie mowiac) arbuza, winogorna na to sliwki a i jeszcze 2 wielkie bulki z serkiem ziolowym:baffled::wściekła/y: no i oczywiscie teraz umieram wzdelo mnie tak ze ruszyc sie nie moge:-(

Witajcie dziewuchy :) Co tam słychac? Jak samopoczucie? rany jak cieplutko dzisiaj u mnie 22 stopnie :) nareszcie :) spacer z brzuszkiem oczywiście był :) we wtorek byłam na wizycie i wszystko jest ok. dzidzi rosnie w oczach :) tylko ze na półmetek powinnam mieć robione usg a lekarz nie dał mi skierowania. Ostatnio usg maiałm robione w 16 tygodniu. A chciałabym jak najczescie upewniłabym sie ze z dzidzi wszystko w porządku no i moze poznała płeć bo bardzo bym chciała wiedziec co tam sie kryje :) Wy wszystkie macie teraz robione usg ??

a mi lekarz powiedział,ze połówkowe za 3 tygodnie,hmmm...
A jutro prywatnie skoczymy z mężem na 4D,

Kobietki, poczytałam was i w skócie odniosę się do wszystkich:)
Paniom, które miały dziś wizyty grauluję:) Wszystkie w końcu zadowolone i o to chodzi:) WIdać, że dzidzie pięknie rosną i są coraz to większe... nawet boję się myśleć jak szybko ten czas leci:)
Ja cierpliwie czekam na moją wizytę a ta dopiero w połowie kwietnia:/ ehhh damy radę... no bo jak inaczej, buzziaki miłego wieczoru

Witajcie :-)Nawet nie próbuję Was nadrobić, bo tyle stron naprodukowałyście :tak: Cieszę się że humorki dopisują i były udane wizyty :-) Pozdrawiam i miłego wieczorku :-)

Hej dziewczyny,
melduje się, że z usg wróciliśmy :-) Oczywiście cali w skowronkach :-D
Maluch waży już 455g., jest piękny, zdrowy i w ogóle calutki cudowny :-D
Wszystko oczywiście w normie, rozwija się pięknie prawidłowo :tak:
Zdjęcie mam, ale ciemne i mało wyraźne, a po skanie, to już w ogóle nic nie będzie widać, więc musicie mi wierzyć na słowo:-)
Co chwilę wkładał rączkę do buzi i przez chwilę nawet usteczkami ruszał :-D
Wiercił się, ale wszystko pokazał, łącznie z siusiaczkiem ;-)
Także płeć potwierdzona już na 99,9 % :tak:
Wszystkie pomiary i wymiary prawidłowe, wszystko na swoim miejscu i w ogóle wszystko super :-)
Nooo, ochłonęłam...zjem coś i przychodzę poczytać co naskrobałyście przez te kilka godzinek :tak:
Buziaki :-)

reklama
Do góry