reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Witam!
Nie dałam rady, żeby wczoraj i przedwczoraj coś napisać:no: Poczytałam tylko Was i tyle-ale przynajmniej do wczoraj jestem na bieżąco:tak:
Pogoda u nas piękna, dlatego też korzystamy ze spacerków, mała zadowolona siedzi caly czas na placu zabaw:blink:
Poza tym, tak jak któraś z Was wspominała, dopada mnie wieczorem takie zmęczenie, że po 20 nadaję się tylko do łóżka... Czasami jestem tak zmęczona, że nie mogę nic zjeść, niedobrze mi... Chyba nie dam rady chodzić do pracy do końca maja, tak jak zaplanowałam-zobaczymy:sorry2: Dodatkowo Basia budzi się coraz wcześniej-przed 6, koło 6-zobaczyła, że robi się jasno i nie ma spania:dry:
Wczoraj jeszcze wkurzyli mnie moi uczniowie-widzą, że jestem w ciąży i poprosiłam ich, żeby zeszli po resztę klasy z 4 piętra na 2 i oni odmówili-musiałam iść sama-a gówniarstwo siedziało-tak dobrze wychowaną mamy młodzież:wściekła/y:
Mam pytanie do używających soczewki kontaktowe-czy szybciej wysycha Wam rogówka? Bo ja wczoraj byłam u okulistki i chciałam mieć na wszelki wypadek, żeby cały czas nie chodzić w okularach i powiedziała mi, że mogę mieć problem właśnie z wysychaniem oczu:confused:
Wizyta dopiero za tydzień, dokładnie wtedy, kiedy zacznie się przerwa świąteczna w szkole:tak:
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za te dzisiejsze:happy2:
Jak poczytam, co u Was to odniosę się do postów:tak:

reklama
Witam dziewczynki!!! Jestem juz po dzisiejszej wizycie najpierw zdam relacje a potem was nadrobie bo wczoraj tez nie mialam czasu na BB zajrzec:sorry2: takze z naszym dzieciem wszystko w porzadku :tak: wszystko w normie, wazy 290g , fikalo podczas badania niesamowicie :-D (zreszta bardzo czesto fika u mnie w brzuchu baaaaardzo ruchliwe dziecie:-) ) No i bardzo pieknie i bezwstydnie rozkraczylo nozki i cooo no rosnie nam maly pilkarz 100% CHLOPAK:-D bardzo ladnie pokazal nam pindolka:-D ale zdjcia dzisiaj nie dostalismy dopiero na nastepnej wizycie a ta dopiero 23 kwietnia:sorry2: no to teraz moge was poczytac.

Witam!
Nie dałam rady, żeby wczoraj i przedwczoraj coś napisać:no: Poczytałam tylko Was i tyle-ale przynajmniej do wczoraj jestem na bieżąco:tak:
Pogoda u nas piękna, dlatego też korzystamy ze spacerków, mała zadowolona siedzi caly czas na placu zabaw:blink:
Poza tym, tak jak któraś z Was wspominała, dopada mnie wieczorem takie zmęczenie, że po 20 nadaję się tylko do łóżka... Czasami jestem tak zmęczona, że nie mogę nic zjeść, niedobrze mi... Chyba nie dam rady chodzić do pracy do końca maja, tak jak zaplanowałam-zobaczymy:sorry2: Dodatkowo Basia budzi się coraz wcześniej-przed 6, koło 6-zobaczyła, że robi się jasno i nie ma spania:dry:
Wczoraj jeszcze wkurzyli mnie moi uczniowie-widzą, że jestem w ciąży i poprosiłam ich, żeby zeszli po resztę klasy z 4 piętra na 2 i oni odmówili-musiałam iść sama-a gówniarstwo siedziało-tak dobrze wychowaną mamy młodzież:wściekła/y:
Mam pytanie do używających soczewki kontaktowe-czy szybciej wysycha Wam rogówka? Bo ja wczoraj byłam u okulistki i chciałam mieć na wszelki wypadek, żeby cały czas nie chodzić w okularach i powiedziała mi, że mogę mieć problem właśnie z wysychaniem oczu:confused:
Wizyta dopiero za tydzień, dokładnie wtedy, kiedy zacznie się przerwa świąteczna w szkole:tak:
Gratuluję wszystkim udanych wizyt i trzymam kciuki za te dzisiejsze:happy2:
Jak poczytam, co u Was to odniosę się do postów:tak:
witaj ja noszę cały czas soczewki kontaktowe i jakoś nie zauważyłam żeby mi rogówka wysychała,jeżeli tobie tak się dzieję to można używać kropelek nawilżających:)

Hej dziewczynki pisałam jakiś czas temu ale pewnie już mnie nie pamiętacie.
Gratuluję pociech i chyba mam wrażenie, że więcej chłopców będzie :))
U nas też synalek rośnie i po usg połówkowym wszystko ok :)

Kasia 2506 ja nie nosze soczewek ani okularów i jakoś tez odczuwam sucho w oku podobno to normalne w ciąży, Ale okulisty czy gina warto podpytać czy to prawda.

Ostatnia edycja:
hej...........
a ja dopiero sie pojawiam drzemka popoludniowa dala mi sily , teraz czekam na mojego mena z obiadem... a pozniej edzie deser galaretka z owocami mniam ... :)

wiesz co ja kiedyś nosiłam soczewki i było oki teraz okularki i chciałam właśnie wrócić do soczewek ale stwierdziłam ,że poczekam już jak maleństwo się urodzi na spokojnie, bo właśnie słyszłam, że może wystąpić zła tolerancja soczewek w ciąży

reklama
Witam się po wizycie :-D:-D:-D

Wizyta jak najbardziej udana, dzidzia zdrowa i silna w/g długości nóżki dzidzia ma 22 tyg i 5 dni :szok: Ale długie nóżki po mamusi. Wyniki miałam troszkę słabsze, ale ginek przypisał żelazo i kazał się nie martwić :-)

Moje kochanie wreszcie ślicznie pokazało nóżki i jeszcze lakarz się nie zdążył odezwać kiedy mój M wykrzyczał "Tak nic nie ma", a ginek że jest ale nie to co myśleliśmy- Będzie CÓREŃKA MAMUNI ;-)
Jestem przeszczęśliwa, ale nie mam pomysłu na imię :eek: Dla chłopca zgodnie wybraliśmy Damian,a dla dziewczynki zero pomysłów :sorry:

martatt Gratujuje udanej wizyty :-)
Lea28 Gratuluje chłopaka :-) Ahh u Ciebie długi nosek u mnie nóżki :tak:

Do góry