reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

wrrrr, chciałam zrobić "zdjęcie ze zdjęcia", żeby Wam wrzucić, i oczywiście wszystkie baterie od aparatu rozładowane.... wwwwrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
AgaS jak sie czujesz? jak skurczyki?

Fiuu no niele..ja pikole..hahah sorki..ale baba mnie rozśmieszyła tylko;-) jasne że tam nie jedź...!!

Polianno kciukolki!!!

Witam się pięknie :-)

Agdzie witaj wśród nas! Zapraszamy do rozmów :tak: Wstaw sobie jakiś suwaczek żebyśmy wiedziały na jakim etapie ciąży jesteś ;-)

AgaS - mam nadzieję, że u Ciebie wszystko oki!

Polianna w sierpniu wieczorki i poranki już czuć jesienią i są chłodniejsze, więc chyba warto mieć takie welurkowe śpioszki :tak:

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie mamusie :)
Dzis znow zapowiada sie ladny dzien :) u mnie sloneczko prawie swieci :)
Ale ja sie dzisiaj jakos nie za ciekawie czuje nie wiem czy sie nie przeziebilam bo kurcze katar mi zaczyna dokuczac.
pozdrawiam was mamusie :)

dobrze ze to juz czwartek jeszcze 3 dni pracy i niedzielna laba

Witam dziewczyny!!!!!!!!!!!!
pogoda piekna, al;e co z tego jak za chwile nawiedzi mnie tesciowa- nie musze mowic jak bardzo to lubie.
dzis pierwszy raz spalam z moim rogalem i powiem wam ze rewelacja- bardzo mi sie podoba i plecy tak nie bola- bo ostatnio wieczorami mam straszne bole plecow.
a co do ruchow to dalej nie czuje- powaznie zaczynam sie martwic.

Cayra
super ze wizyta sie udala a dzidzie udalo sie nagrac:))))))))))))))
Kiniusia kciuki za siostre zacisniete:)))))
Polianna to trzymamy kciuki za dzisiejsza wizyte i czekamy na zdjecia:))))
Agdzie witamy:)))))

Kiniusia nie ma sie co denerwowac kuzynką głupia i tyle , szkoda, ze siostre zestresowała.

pogoda dzisiaj śliczna zamierzam jechac na targ do mamy a wczoraj tak szalałam, ze całe mieszkanie wysprzątalam :p

reklama
Do góry