reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpień 2010

Pajkaa, a lekarz co powiedział?
Ja co prawda tak nie miałam, ale moja siostra, która także jest w ciąży. Przy każdym badaniu miała śluz zabarwiony krwią i teraz już 7 m-c i jest wszystko ok. Lekarz mówił, że to wina naczynek, które pękają. Oczywiście, żadna krew nie jest ok i trzeba ją konsultować od razu z lekarzem. Spokojnie, stres na pewno nie działa na korzyć, wręcz przeciwnie, więc staraj się uspokoić (choć wiem jakie to jest w tej sytuacji trudne).

reklama
Ja tylko na chwile... rycze caly czas bo odebralam wynik bety i jest spadek... tydzien temu bylo 607 dzis jest 436! ;(((( Gin kazal mi jutro wieczorem przyjsc. Boze jak ja sie boje!!!!! Blagam Was o jakas zdrowaske za mnie i moja Fasolke!

Esch, oczywiście jestem z Tobą całym serduszkiem!!!!!!!!!!!!!!!!!
Trzymam mocno kciuki, żeby wszystko było ok!!!!!

Kochana, nie wiem co mogę jeszcze napisać :-(
Tak długo czekałaś na tą fasolkę, że musi być wszystko dobrze!!!

Ja tylko na chwile... rycze caly czas bo odebralam wynik bety i jest spadek... tydzien temu bylo 607 dzis jest 436! ;(((( Gin kazal mi jutro wieczorem przyjsc. Boze jak ja sie boje!!!!! Blagam Was o jakas zdrowaske za mnie i moja Fasolke!

A nie masz czegos na podtrzymanie?? luteiny czy duphastonu??

Kiniusia to było 10 minut temu i nie było tego sporo. Cały dzien nic nie było dopiero teraz sie pojawiło. Ja łykam luteine 3xdziennie wiec moze to pomoze zeby wszystko było ok. Mam mega mdłosci i wibruje mi w brzuszku

Pajkaa, myślałam, że po badaniu tak było :zawstydzona/y:
Ja także biorę dopochwowo luteinę 2 razy dziennie po 2 tabletki i mam nadzieję, że wszystko będzie ok.
Esch, kurcze myślałam, że gin Cię od razu przyjmie :-( Ale skoro kazał poczekać do jutra to chyba wie co robić... Kurcze, że nie masz żadnej luteiny lub duphastonu...:-(
Musi być dobrze!!! Musi!!!

W domu mam nieciekawą sytuację (zresztą jak zwykle=mieszkanie z moimi teściami :wściekła/y:). Niestety M. o ciąży powie im w święta, ale do tego czasu to ja chyba oszaleję. Moja teściowa to wredna i złośliwa baba i mam jej dosyć. Naprawdę najgorszemu wrogowi nie życzę takich teściów :-(
Próbuję się wyciszać, zajmować innymi rzeczami, ale to babsko potrafi stać pod drzwiami i gadać do siebie, na tyle głośno, żeby słyszała :wściekła/y::-(

wspolczuje..nigdy w zyciu nie zamieszkałabym z teściami. o nieeee :no:
moja mama długi czas mieszkała z teściową i ja z nimi razem do 6. roku życia wiec wiem co to jest..

hej dziewczynki
przy badniu macicy miałam lekko sluz zabarwiony krwią :(( to chyba niezbyt dobry objaw? :(( wyc mi sie chce :(

nie martw się Kochana, to nie musi być coś złego

cholerka :/. a może sie pomylili tydzień temu? 3mam kciuki i daj koniecznie znać jutro po wizycie. nie załamuj sie !!!

kurde Wy tez tak za przeproszeniem pierdzicie i bekacie? :-p cos mam deczko nie tak z trawieniem :(. i te wzdęcia i zaparcia. eh :confused2:

dziewczyny a skąd - jesli moge spytac - biorą sie u Was te problemy z ciążą? badałyście sie? wiecie z czego to wynika?
nigdy nie miałam do czynienia z takimi problemami bezpośrednio (z wyjatkiem cioci z toxoplazmozą i gronkowcem), wiec pytam z ciekawości, bo właściwie to przeciez moze dotyczyc rowniez mnie (choć udało sie niby od razu)

reklama
Napisał Eschenbach

.
Jesteśmy z Tobą... mam nadzieję, że wszystko będzie w porządku...kurde aż się boje bo nie robiłam betki...

Do góry