reklama
Ehtele, dziękuję Ci za konstruktywną odpowiedź i kilka sensownych rad Dobrze jest posłuchać kogoś parę lat starszego, kto wie, co mówi
Niestety ja nie mam wzoru wokół siebie, dlatego wiele dla mnie znaczy to co napisałaś. Na pewno się postaram! Wiem, że nałogowo robię z siebie kretynkę i do niczego mnie to nie prowadzi, przyznam się, że w pracy nad sobą osiadłam na laurach po tym, jak zamknęłam wcześniejszy, niezbyt chlubny etap mojego życia- ale czas podjąć tę pracę dalej
Dzięki takim słowom jak twoje na pewno mi się uda!!!
Fajnie, że jesteście
no nie ma za co, ja też kiedys się uczyłam i dałam radę
Jestem już po wizycie:-)
Przytyłam od początku ciąży już 6kg
dzidzia duża z USG 19 tydzień i 2 dni , wiec muszę suwaczek zmienić
maleństwo wazy 305gram mały kolos rośnie:-) płci mi nie potwierdził bo za tydzień czyli 29 marca mam USG 4D i wtedy wszystko mi powie no nic poczekam cierpliwie do następnego poniedziałku :-)ale i tak jestem pewna ze to synuś:-)
aha i co najważniejsze, serduszko bije jak szalone:-)
Zdjęcie mam ale tylko główkę od góry wiec nie będę wklejać, za tydzień będę mieć lepsze zdjęcia z 4D:-)
ehtele piękne ciuszki, ja dziś tez wyruszam pooglądać i może coś przytargam do domciu:-)
Z mieszkaniem nic nie załatwiłam , tyle ludzi było ze szok, ale w poniedziałki to wiadomojutro rano pójdę i myślę ze załatwię cokolwiek
maleństwo wazy 305gram mały kolos rośnie:-) płci mi nie potwierdził bo za tydzień czyli 29 marca mam USG 4D i wtedy wszystko mi powie no nic poczekam cierpliwie do następnego poniedziałku :-)ale i tak jestem pewna ze to synuś:-)
Zdjęcie mam ale tylko główkę od góry wiec nie będę wklejać, za tydzień będę mieć lepsze zdjęcia z 4D:-)
ehtele piękne ciuszki, ja dziś tez wyruszam pooglądać i może coś przytargam do domciu:-)
Z mieszkaniem nic nie załatwiłam , tyle ludzi było ze szok, ale w poniedziałki to wiadomojutro rano pójdę i myślę ze załatwię cokolwiek
kassia181- cieszę się,że jest już lepiej i brzuszek nie boli ;-)
Niuunia- gratuluję pierwszego kopniaczka :-);-)
kolumnea- gratuluję udanej wizyty i syneczka ;-):-)
Ehtele- superaśne te ciuszki, miodzio ;-)
martatt- Dziewczyny już wcześniej napisały wszystko, więc nie będę się powtarzać. Trzymam kciuki, żeby było po Twojemu;-)
shyla- super,że wsio dobrze, dzidziuś rośnie, waga w górę- tylko się cieszyć kochana;-)
Niuunia- gratuluję pierwszego kopniaczka :-);-)
kolumnea- gratuluję udanej wizyty i syneczka ;-):-)
Ehtele- superaśne te ciuszki, miodzio ;-)
martatt- Dziewczyny już wcześniej napisały wszystko, więc nie będę się powtarzać. Trzymam kciuki, żeby było po Twojemu;-)
shyla- super,że wsio dobrze, dzidziuś rośnie, waga w górę- tylko się cieszyć kochana;-)
Ostatnia edycja:
superrrrrrrrrrr- fajnie ze wizyta udana. a z mieszkaniem napewno zalatwisz- trzymam kciukiJestem już po wizycie:-)
Shyla gratulacje, że masz takiego zdrowiutkiego Maluszka i do tego jaki duzi)))
No to teraz tylko czekać na 4D, ja też za niecały tydzień mam USG 4D, mam dzwonić bliżej terminu, żeby się umówić, może zaraz zadzwonię? Bo najlepiej robić 4D w 21 tygodniu, tak mi klarują w tym gabinecie
No to żyjemy w niepewności, a ja też jestem pewna , że będzie chłopaczek
No to teraz tylko czekać na 4D, ja też za niecały tydzień mam USG 4D, mam dzwonić bliżej terminu, żeby się umówić, może zaraz zadzwonię? Bo najlepiej robić 4D w 21 tygodniu, tak mi klarują w tym gabinecie
bogusia007
tak bardzo Cię kochamy
a ja dopiero okna bede miala myte w sobote ... ta zasluzona role bedzie odgrywal moj men sam sie podjoł tego wyzwania ... ma szczescie mam tylko nadzieje ze dobrze mu to wyjdzie, ale napewno bedzie dobrze jak umie myc auto to i z tym da sobie rade - czyż nie prawda?
a ja dopiero okna bede miala myte w sobote ... ta zasluzona role bedzie odgrywal moj men sam sie podjoł tego wyzwania ... ma szczescie mam tylko nadzieje ze dobrze mu to wyjdzie, ale napewno bedzie dobrze jak umie myc auto to i z tym da sobie rade - czyż nie prawda?
jasne zgadzam sie z toba- ale PaWEŁ napewno da sobie rade- wierze w niego)))))))))))))
mój lekarz dziś mi powiedzial ze jest taki duży ze będzie pięknie maluszka widać :-) on nawet w monitorze się już nie mieścia wagę ma taka jak bym była już w 20 tygodniuShyla gratulacje, że masz takiego zdrowiutkiego Maluszka i do tego jaki duzi)))
no żyjemy w niepewności , ale to się czuje co się nosi pod serduszkiem mi się sprawdziło raz i wiem ze teraz będzie tak samo
reklama