reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

czarnulka wielkie gratulacje
przykro mi ze rodzinka tak daleko ale zawsze jest pretekst żeby popodrózowac po polsce.
ja nie mam nigdzie poza łodzią rodziny i tak tu siedzę cały czas bo nie ma do kogo pojechac.

reklama
Czarnulka... jak mieszkałybyście w tym samym mieście...to byłoby fajnie w gronie rodzinnym pójść na spacer,pogadać o "dzieciowych sprawach" na jednym podwórku..ciuszki jeden po drugim zdzierać...i w sumie jak by sie uparł...to mogłabyś udawać że "wszystkie trzy " to twoje....ale byłby ubaw!

No a ja juz spakowana walizeczka czeka ;D tylko zostało mi przespac nocke a o 6 wyjazd (5h jak ja wysiedze??)o 11 bede juz w lublinie a o 12 zapewne w domku..wiec nie bede tak często zaglądac na BB ale napewno zajrze jak bede tylko mogła..wiec zycze wam udanego weekendu!! trzymajcie cie ciepło!!papatki

Jaaga miłego wypoczynku a pod okiem mamusi napewno "obfitego" ;)[/color]

Odpoczywaj i ciesz się bliskością rodzinki!!!

JAAGA, udanego wyjazdu do mamusi!!! Odpoczywaj i korzystaj z uroków "rodzinnego łona" ;)

We wtorek ja też znowu jadę na kilka dni do mamy, bo koniecznie MUSI mi resztę rzeczy dla dzidzi pokupować ;) Już przebiera nogami z niecierpliwości, a dziś do mnie zadzwoniła, że kupiła mi 5 par dzidziowych skarpeteczek i ręczniczek w truskaweczki, bo "takie to było śliczne" i "nie mogła się powstrzymać" :laugh:

Dzięki dziewczyny ..wiecie jak to jest ..nie ma to jak stare kąty..w rodzinnym miescie wszystkich sie zna i jakos tak człowiek lepiej sie czuje..no pozatym jade przedewszystkim po dzidziowe zakupy ..mam nadzieje ,ze sie udadzą..pozdrawiam!

Juz poce sie jak świnia :p co wezme prysznic to zaraz mi duszno i pod cyckami mokro(dobrze że nie są za duże), wczesniej nawet w temp. 40 stopni nie byłam mokra(tak jakoś zatrzymuje wode mój organizm że nawet rosy na czole nigdy nie miałam) a teraz masakra :mad: nic mi sie nie chce, drugi dzień pod rząd mrożonki na obiad(nie wiem jak jeszcze długo mój K. na nich pociągnie ale jak narazie jest cierpliwy i wyrtozumiały), jutro zrobie cóś lepsiejszego bo az mi go szkoda.
A teraz czekam na szwagra :mad: (no cóż nie za każdym sie przepada z rodziny małżonka ;) )będzie koczował u nas do wtorku i okupował mój komputerek :mad:
Miłej soboty dziewczynki ;D

Rzeczywiscie, ten upal wykancza. Ja dzisiaj jestem w pracy i naszczescie mam tu chlodek. Ruch maly, wiec siedze sobie przy komputerku i popijam zimny soczek z czarnej porzeczki :)
Wspolczuje, ze bedziesz musiala znosic przez najblizsze dni szwagra...ale mam nadzieje, ze jakos wytrzymasz ;)
Powodzonka!

reklama
Dzien dobry kochane ;D
dopchałam się do mojedo komusia ;) b szwagier zajęty niezmiernie oglądaniem telewizji :mad: ale coś mi się obiło o uszy że jutro jedzie do domu ;D a myślałam że to dłuższy pobyt :( uffffffffff... może jednak nie i jutro popołudniu juz będę z wami więcej czasu :)
Miłej niedzieli życze kochaniutkie ;D

Do góry