reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

reklama
witam!!!
czarnulka dzidzia przecudna ,a co do pomocy to tez jestem jak najbardziej za.chociaz na 3-4 godziny dziennie. ogarnie troche mieszkanie i pójdzie z dzieckiem na spacer moze jakies zakupy to naprawde bardzo duzo .

wszystkim mamom w 9 miesiącu ogromne gratulacje :)

a te trojaczki są poprostu boskie mozna siedziec i tylko na nie patrzec :)

Bardzo dziekuje wam dziewczyny za wszystkie odpowiedzi :) To było dla mnie bardzo ważne :!: Jesteście kochane! napewno mi to pomoże w wyboże niani na którą się chyba jednak zdecyduje :) W końcu macie racje,zawsze mogę powiedzieć ze juz nie potrzebuje jej usług :)

A mi jest bardzo duszno i słabo! Moja Wiki właśnie zasnęła,to i ja się chyba zdrzemne obok niej ;)

Czarnulka, sliczne fotki! Obie dziewuszki urocze! Twoja siostrzyczka jest sliczna! I jaka juz duza! A Wikusia normalnie taka slodka, ze schrupac by ja mozna :)

Z ta pomoca domowa naprawde powinnas sie zastanowic. Na pewno wybierajac odpowiednia osobe odetchnelabys! :)

Pozdrawiam i zycze udanych "łowów" idealnej niani :)

Czarnulka, dziewczynki są prześliczne , napatrzec sie nie można!

A co do niani to chyba nie masz zamiaru konkurowac z Joas w kategori "żelazna dama, marmurowa mama" (ona zajmuje niekwestionowane I miejsce ;) ) i jeżeli masz tylko mozliwośc żeby mieć nianie to nawet sie nie zastanawiaj , ja bym wcale nia narzekała jakbym miała pania do pomocy (nawet teraz) naszczeście moge jeszce wykożystać siostre >:D a co dopiero jakbym miała jeszce dzidzie tak jak ty Wikusie!
Daj sobie pomóc!!! a ty odpocznij troche!

Elpis, dzieki serdeczne. Napisz cos wiecej o Pati i j Malutkiej. Jak sie czuje, jak znosi te upaly w ciazy, jak tam u niej i Macka. Pozdrow ja ode mnie koniecznie...

A myśmy właśnie dzisiaj ochrzcili malutką. Załatwialiśmy chrzest na sobotę więc byliśmy sami, chrzciliśmy w kościele braci franciszkanów i było super :) Tak rodzinnie i bezstresowo. Jak będę miała chwilkę to wkleję kilka fotek.

A moja Kingusia jest coraz większa i coraz kochańsza, już wodzi wzrokiem za wszystkim, wydaje inne dźwięki niż tylko płacz i uśmiech się czasem do mamy prawie świadomie :)

K@si@, wielkie gratulacje z okazji chrztu Kingi. To wielkie wydarzenie. My juz dwukrotnie mamy to za soba :).

Pozdrawiam Was cieplo...

reklama
Do góry