reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

A ja dzisiaj myślałam że mi odchodzą wody :o i pojechałam szybko do lekarza,okazało sie ze jest ok,ale moze być jakies pękniecie i mam nie dzwigac! miałam isc na obserwacje do szpitala,ale w domu tez mogę sie obserwowac :) i jak tylko cos mi poleci to odrazu do szpitala ::)no i potwierdziło sie ze druga dziewczynka b ędzie ;) i wazy 1300 :)

reklama
A MOJA MAMA URODZIŁA MI KOLEJNĄ SIOSTRZYCZKE ;D Resztę wiadomości puźniej,bo dostałam telefon od taty o 5 rano i sam nie wiedział :) Jak sie zdzwonie to napisze co i jak ;D

Ja też trzymam kciuki z akoleżanke, w nocy o 3 dostalłam smsa że jej wody odeszły i jedzie do szpitala , teraz nie wiem co sie dzieje bo ona rodzi we Włoszech a nie mam jak sprawdzić , bo telefonu raczej teraz nie odbierze ;) miała termin na lipca, trzuymam kciuki acz kolwiek troche sie denerwuje bo nie wiem co się z nią dzieje i czy da sobie rade :(

Czarnulka , jeszce raz gratulacje, niech sie zdrowo siostrzyczka chowa a ty uważaj na siebie :)

reklama
BArdzo dziękuje za wszystkie gratulacje :) Jesteście kochane!!!

mada A to jak jest mieć nową siostre..., to fajne uczucie ;D Alenie mogę sie doczekać aż ją zobacze! A to nastąpi dopiero 6.lipca bo wtedy jade do Wrocławia :)

Do góry