reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

A ja dzisiaj myślałam że mi odchodzą wody :o i pojechałam szybko do lekarza,okazało sie ze jest ok,ale moze być jakies pękniecie i mam nie dzwigac! miałam isc na obserwacje do szpitala,ale w domu tez mogę sie obserwowac :) i jak tylko cos mi poleci to odrazu do szpitala ::)no i potwierdziło sie ze druga dziewczynka b ędzie ;) i wazy 1300 :)

reklama
A MOJA MAMA URODZIŁA MI KOLEJNĄ SIOSTRZYCZKE ;D Resztę wiadomości puźniej,bo dostałam telefon od taty o 5 rano i sam nie wiedział :) Jak sie zdzwonie to napisze co i jak ;D

Ja też trzymam kciuki z akoleżanke, w nocy o 3 dostalłam smsa że jej wody odeszły i jedzie do szpitala , teraz nie wiem co sie dzieje bo ona rodzi we Włoszech a nie mam jak sprawdzić , bo telefonu raczej teraz nie odbierze ;) miała termin na lipca, trzuymam kciuki acz kolwiek troche sie denerwuje bo nie wiem co się z nią dzieje i czy da sobie rade :(

Czarnulka , jeszce raz gratulacje, niech sie zdrowo siostrzyczka chowa a ty uważaj na siebie :)

reklama
BArdzo dziękuje za wszystkie gratulacje :) Jesteście kochane!!!

mada A to jak jest mieć nową siostre..., to fajne uczucie ;D Alenie mogę sie doczekać aż ją zobacze! A to nastąpi dopiero 6.lipca bo wtedy jade do Wrocławia :)

Do góry