reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

reklama
Czarnulka czy mozna głosowac więcej niz raz, bo chyba nie albo tylko raz na dobe ::) szkoda bo nabiłybysmy więcej punkcików ;D

Cały czas trąbili że tylko czerwiec upalny, lipiec tylko troche a na sierpień juz chłodek na całego ;D co mnie bardzo cieszyło :laugh:
dzisiaj wszystkie wiadomosci zaczeły trabic że długo terminowe probnozy sie nie sprawdza i czeka nas piękne, gorace lato nawet sierpień :o :o :o :o :o
co mnie sie wogóle nie podoba :p :p :p ale może te probnozy tez sie nie sprawdza bo inaczej zapomne jak wygladaja moje kostki ;)
i nie wyobrażam sobie rodzić w 35stopniowym upale :o :o :o :o :o :o :o

A gdzie wszystkie sierpnióweczki sie podziały???

no przecież wszystkie nie grilują??? ja jakaś dzisiaj poddenerwowana jestem, sama nie wiem czym, drażni mnie dosłownie wszystko :mad:
może po obiadku przejdzie???

Mada, fakt, cisza na sierpniowkach dzisiaj :)

Ja nie grilluje, ale byla moja mama, dopiero niedawno pojechala do domku, a poza tym taka jakas leniwa ta niedziela...

A jesli chodzi o wkurzanie, to nie wnerwia mnie wszystko. Tylko moj maz dzisiaj... I to nie wiem dlaczego...

Rzeczywiście pustki ..
Dziś dla zabicia czasu wziełam się za sprzątanie łazienki ona mnie zaczeła denerwować :)
pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych .

ja weekendy spędzam ostatnio na działce... wykorzystuję ostatnie wolne chwile.. siedzę sobie w cieniu, czytam książkę, piję wodę mineralną... żyć nie umierać ;)

Ale dostałam lenia , nic mi się zupełnie nie chce, plątam sie po mieszkaniu i miejsca nie potrafie znaleźć a o sprzątaniu moze mieszkanko zapomnieć! po piątkowym polerowaniu wszystkiego , mam dość i odpoczywam cały tydzień!

reklama
Do góry