reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

reklama
Czarnulka czy mozna głosowac więcej niz raz, bo chyba nie albo tylko raz na dobe ::) szkoda bo nabiłybysmy więcej punkcików ;D

Cały czas trąbili że tylko czerwiec upalny, lipiec tylko troche a na sierpień juz chłodek na całego ;D co mnie bardzo cieszyło :laugh:
dzisiaj wszystkie wiadomosci zaczeły trabic że długo terminowe probnozy sie nie sprawdza i czeka nas piękne, gorace lato nawet sierpień :o :o :o :o :o
co mnie sie wogóle nie podoba :p :p :p ale może te probnozy tez sie nie sprawdza bo inaczej zapomne jak wygladaja moje kostki ;)
i nie wyobrażam sobie rodzić w 35stopniowym upale :o :o :o :o :o :o :o

A gdzie wszystkie sierpnióweczki sie podziały???

no przecież wszystkie nie grilują??? ja jakaś dzisiaj poddenerwowana jestem, sama nie wiem czym, drażni mnie dosłownie wszystko :mad:
może po obiadku przejdzie???

Mada, fakt, cisza na sierpniowkach dzisiaj :)

Ja nie grilluje, ale byla moja mama, dopiero niedawno pojechala do domku, a poza tym taka jakas leniwa ta niedziela...

A jesli chodzi o wkurzanie, to nie wnerwia mnie wszystko. Tylko moj maz dzisiaj... I to nie wiem dlaczego...

Rzeczywiście pustki ..
Dziś dla zabicia czasu wziełam się za sprzątanie łazienki ona mnie zaczeła denerwować :)
pozdrawiam wszystkich obecnych i nieobecnych .

ja weekendy spędzam ostatnio na działce... wykorzystuję ostatnie wolne chwile.. siedzę sobie w cieniu, czytam książkę, piję wodę mineralną... żyć nie umierać ;)

Ale dostałam lenia , nic mi się zupełnie nie chce, plątam sie po mieszkaniu i miejsca nie potrafie znaleźć a o sprzątaniu moze mieszkanko zapomnieć! po piątkowym polerowaniu wszystkiego , mam dość i odpoczywam cały tydzień!

reklama
Do góry