reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

reklama
Ojoj,jak strasznie gorąco :( LEJE sie ze mnie strasznie! A bobas w brzuszku się kotłuje z tego upału jak tylko możę :) Wikunia chodzi w samym pampersiku! UPAŁ okrutny! Ile ja bym dała by teraz leżeć nad morze ;)

Nie pisalam długo,bo ciągle cos wypada :p To roczek Wikusi,mąż był w szpitalu,mnie ciągle słabo... itp.
Postaram sie kliknąć coś częściej ;) We wtorek idę do lekarza :D juz nie mogę sie doczekać :)

A za 20 dni będą rodzić Moja Mama (41 L) i moja siostra (21 L) Fajnie mam,co nie ;D jest między nimi dwa dni różnicy terminów porodu :D

Wow czarnulka gratulacje dla was wszystkich trzech.
A szczegolnie dla mamy ! Podziwiam kobiety po 40 ktore decyduja sie na pozne macierzynstwo!!! Sama mam 6 letnia siostre , a miedzy nami jest prawie 20 lat roznicy!!!!
Mam nadzieje, ze z mezem jest juz ok! pozdrawiam i trzymaj sie cieplo ;)

Czarnulka, no no :) Twoja siostra/brat będzie ciocią /wujkiem dla Twojego maleństwa. ciekawe jak będzie z autorytetem ;)

Hahaha, Czarnulka, niezle :) Gratulacje dla calej rodzinki! :laugh: Myslalam, ze takie cos to tylko na filmach sie spotyka ;) Super! Wszystkie dzieciatka z jednego rocznika - bedzie wesolo.

Wiecie co dziewczyny,sama sie tego nie spodziewałam ;) pierwsza zaszła moja siostra,puźniej mam oznajmiła że jest w ciąży,no a mój Radek powiedział że jak jeszcze ja zajde w ciąże to juz będzie koniec świata ;D No i prosze ;) I co najlepsze z tego wszystkiego to to,że u nas wszystkich te ciąże to wpadki ;) hihihi Ale najbardziej zdziwiłam sie ciążą mamy :o No cóż będe miała jeszcze jedno rodzeństwo ;)

czarnulka ale fajnie.to będziecie mogli wszyscy razem urządzac uroczystości rodzinne typu chrzciny i komunie .ale będzie wesoło :)

reklama
aga31 pisze:
czarnulka ale fajnie.to będziecie mogli wszyscy razem urządzac uroczystości rodzinne typu chrzciny i komunie .ale będzie wesoło :)

raczej nie,bo rodzine mam we Wrocławiu,a ja mieszkam w Sosnowcu :)

A JA WŁAŚNIE DOSTAŁAM TELEFON,ŻE MOJEJ MAMIE ODESZŁY WODY I JEDZIE DO SZPITALA :D

Do góry