reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

reklama
Ojoj,jak strasznie gorąco :( LEJE sie ze mnie strasznie! A bobas w brzuszku się kotłuje z tego upału jak tylko możę :) Wikunia chodzi w samym pampersiku! UPAŁ okrutny! Ile ja bym dała by teraz leżeć nad morze ;)

Nie pisalam długo,bo ciągle cos wypada :p To roczek Wikusi,mąż był w szpitalu,mnie ciągle słabo... itp.
Postaram sie kliknąć coś częściej ;) We wtorek idę do lekarza :D juz nie mogę sie doczekać :)

A za 20 dni będą rodzić Moja Mama (41 L) i moja siostra (21 L) Fajnie mam,co nie ;D jest między nimi dwa dni różnicy terminów porodu :D

Wow czarnulka gratulacje dla was wszystkich trzech.
A szczegolnie dla mamy ! Podziwiam kobiety po 40 ktore decyduja sie na pozne macierzynstwo!!! Sama mam 6 letnia siostre , a miedzy nami jest prawie 20 lat roznicy!!!!
Mam nadzieje, ze z mezem jest juz ok! pozdrawiam i trzymaj sie cieplo ;)

Czarnulka, no no :) Twoja siostra/brat będzie ciocią /wujkiem dla Twojego maleństwa. ciekawe jak będzie z autorytetem ;)

Hahaha, Czarnulka, niezle :) Gratulacje dla calej rodzinki! :laugh: Myslalam, ze takie cos to tylko na filmach sie spotyka ;) Super! Wszystkie dzieciatka z jednego rocznika - bedzie wesolo.

Wiecie co dziewczyny,sama sie tego nie spodziewałam ;) pierwsza zaszła moja siostra,puźniej mam oznajmiła że jest w ciąży,no a mój Radek powiedział że jak jeszcze ja zajde w ciąże to juz będzie koniec świata ;D No i prosze ;) I co najlepsze z tego wszystkiego to to,że u nas wszystkich te ciąże to wpadki ;) hihihi Ale najbardziej zdziwiłam sie ciążą mamy :o No cóż będe miała jeszcze jedno rodzeństwo ;)

czarnulka ale fajnie.to będziecie mogli wszyscy razem urządzac uroczystości rodzinne typu chrzciny i komunie .ale będzie wesoło :)

reklama
aga31 pisze:
czarnulka ale fajnie.to będziecie mogli wszyscy razem urządzac uroczystości rodzinne typu chrzciny i komunie .ale będzie wesoło :)

raczej nie,bo rodzine mam we Wrocławiu,a ja mieszkam w Sosnowcu :)

A JA WŁAŚNIE DOSTAŁAM TELEFON,ŻE MOJEJ MAMIE ODESZŁY WODY I JEDZIE DO SZPITALA :D

Do góry