reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Witam dziewczyny :)

Wpadłam sie tylko przywitać :) Jest mi taaak gorąco,że nawt nie mam siły siedzieć przy kompie :( Dzisiaj to się chyba roztopie :( A w dodatku nadal siedzimy same,bo mąż z jednej pracy pojechał do drugiej i teraz siedzi w Gdyni :) (Jak ja mu zazdroszcze że jest nad morzem) Ja bym dała teraz chyyba fortune by leżeć na plaży ;)

Dozobaczenia!

reklama
czarnulka22 pisze:
aLE Z MORZA BYM NIE WYSZŁA ;)

Jako mieszkanka Gdyni (a do niedawna Gdańska) muszę Cię zmartwić, czarnulka - w morzu zimna woda jak cholera, tylko pęcherz można sobie załatwić podczas kąpieli, o ile w ogóle da się dopchać do wody, bo wszędzie "zwłoki" leżą i nawet nogi nie ma gdzie postawić :(

dominique.p pisze:
czarnulka22 pisze:
aLE Z MORZA BYM NIE WYSZŁA ;)

Jako mieszkanka Gdyni (a do niedawna Gdańska) muszę Cię zmartwić, czarnulka - w morzu zimna woda jak cholera, tylko pęcherz można sobie załatwić podczas kąpieli, o ile w ogóle da się dopchać do wody, bo wszędzie "zwłoki" leżą i nawet nogi nie ma gdzie postawić :(

A no to nie żałuje ;D

mada78 pisze:
Kochane tak jest z nami teraz (tyle że jesteśmy ciut większe:)
http://kartki.onet.pl/1401,,,,,lato-upal,kartki.html

ale juz za rok bedzie tak...:)))))

http://kartki.onet.pl/2578,,,,,lato-nareszcie_wakacje,kartki.html

Aż lepiej ;D

Ha,ha,ha fajne te karteczki ;D

A mnie strasznie duszno i słabo :( Od wczoraj czuje się dosłownie koszmarnie :( wczoraj nawet z Wiki nie byłam na spacerku,bo bałam się że zasłabne gdzies na ulicy :( Dzisiaj jest odrobinke lepiej,ale właśnie zaczyna mnie strasznie boleć głowa :(
Ale na szczęście dzisiaj wrucił mój małż i będe miała więcej luzu dla siebie ;D

DZIEWCZYNY JEŻELI TO NIE BĘDZIE DLA WAS PROBLEM,TO PROSZĘ ZAGŁOSUJCIE NA MOJĄ WIKUSIE!

http://www.fit.pl/redakcja/nadeslan...0,0.html?sid=0bf0c9dc695d30daf6524fa8f162e9de

Ps.trzeba się najpierw zarejestrować i odebrac maila z potwierdzenie. To potrwa tylko chwilkę! A jeśli macie więcej niż jedna poczte ( konto) albo np. konto męża czy rodzinki to możecie z niego też zagłosować! Będę wdzięczna za każdy głosik!!!!!!!!

Tak wygląda zdjęcie konkursowe :D

xxx.php

DZIĘKUJE BARDZO ZA WSZYSTKIE GŁOSIKI!

Najpierw trzeba sie zarejestrowac ale jak tylko otrzymam maila aktywującego , zaraz oddaje głos na Twoja niunie, nie musisz jej reklamowac jest sama w sobie słodziusia ;D

reklama
cześć Dziewczyny

Dawno nie odwiedzałam strony, jakoś brakuje mi czasu, praca a po niej po prostu nic mi się nie chce.

Maleństwo ożywione strasznie urządza sobie boisko do piłki z mojego brzucha, ale jest to cudowne.

Mam pytanie, która z Was będzie rodzić na Polnej w Poznaniu????

Pozdrawiam serdecznie wszystkie Mamuśki ;)

Do góry