reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

flowcolor3mn.gif
flowcolor3mn.gif
Leyna, gratuluję "wskoczenia" w 8. miesiąc!!
babyheart7ql.gif

reklama
Witajcie kochane sierpnióweczki :D

U mnie wszystko w porządku :) wczoraj byłam z Wikusią na badaniu kontrolnym serduszka i jest już idealne :D (wcześniej były małe szmery)
Teraz czuje sie ztrasznie ciągle wyczerpana :? Wikusia może nie daje aż mi tak bardzo w kość,ale latanie za nią też daje swoje hihihi ;) Teraz jeszcze raczkuje,a co to będzie jak zacznie biegać :shock: Aż nie chce mi sie myśleć 8) W brzuszku moja gwiazda daje również ładnie czadu :) a tu jeszcze do końca zostało mi troche czasu :lol: W Niedziele imrezka urodzinowa mojej Wikusi,a więc ja mam troche roboty :) będzie 11 osób dorosłych i dwoje dzieci + Wiki :? Mam nadzieje że imprezka nie będzie trwała kilka godzin,bo oszaleje :? Wolałabym o połowe ludzi mniej ;)
Teraz moja Pysia sobie smacznie śpi a więc ja szybciutko do was piszę :) Bo jeszcze o mnie zapomnicie,i będzie mi baaaardzo przykro z tego powodu ;)

A teraz zmykam pozmywać naczynia ;)

buziaczki papa

Czarnuka, pamietamy. Tez sie malo pojawiam bo dzieciaki biegaja jak oszalale. Dzis nie byl Marcinek w przedszkolu na dlugo, ale pojechalismy we trojke bo byly zdjecia, potem do sklepu, potem do domu, potem do lekarza (tam obsuwa 30min), pozniej apteka i w koncu w domu, czyli 4 godz poza domem...Ufff..... ledwo zyje... A jutro rano do gina... Zobaczymy jak tam sie czujemy "od dolu" ;)

O lala wszystkie mamusie zabiegane..ja tez własnie wrociłam z miasta ponad 3 ha sie szlajałam..zakupiłam kolejną partie czuszków dla mojej królewny a sobie zapodałam spodnie ze szmatexu za 5zł ;D i mam zamiar wstawic z przodu bawełnianą wstawke na brzuch bo juz w nic sie nie mieszcze a szkoda mi 100zł na spodnie ciązowe w ktorych pochodze jeszcze 2 miesiące...musze tylko poprosic kolezanke o wykrojenie tego klina, bo maszyne do szycia mam więc sobie juz sama wszyje mam nadzieje ,ze mi to wyjdzie ;D pozdrawiam

Leyna, gratuluje "8" miesiaca!

Czarnulka, nic sie nie martw - pamietamy o Tobie! :) Z gory juz WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA TWOJEJ PEREŁKI - WIKUSI Z OKAZJI PIERWSZYCH URODZINEK. ROSNIJ ZDROWO MALUTKA!

Joaś, wlasnie sciagam filmik z Twoim udzialem :) Musze nadrobic, bo nie moglam obejrzec wczoraj wiadomosci.

Ja tez mam troche na glowie. Remont. Male problemy z T. No i ogolnie wszystko mnie wkurza i ludzie mnie denerwuja ;)

Witam w ten piękny słoneczny dzionek ;D
ja już od godziny na nogach, po prysznicu i po sniadanku, tak mnie wyprowadziła wczorajsza wiadomość z równowagi o braku premii że spać nie mogłam przez całą noc :( ale już lepiej bo zaczełam układać sobie co pierwsze do zapłacenia i co trzeba kupic a co może zaczekać i juz lepiej ::) za to mojego bidulka angina rozłożyła(tak co roku przy pyłkowym okresie)to na tle alergicznym, na szczeście należy do tych nie marudnych i leży grzecznie w łóżeczku , łyka co mu żona poda i nie marudzi uffffffffff... ale taki biedny jest i strasznie mi go szkoda :(.
No i problem z rocznica rozwiązany bo napewno choróbsko mu nie przejdzie a i tak z braku finansów(czyt. premia) prezenty i wyjazd jakikolwiek przeszły do historii :p

Mada, przykro mi ze nie spalas, szkoda, ze nie bedzie prezentow na rocznice, ale to chyba nie najwazniejsze... Spedzicie czas razem. Jak macie mozliwosc obejrzyjcie film ze slubu. Mysmy tak zrobili w jedna z rocznic. Niby sie pamieta, ale ile mozna ciekawych rzeczy dostrzec, posmiac sie z siebie i znajomych...

Jesli chodzi o ginka to wszystko dobrze, dzidziek zdrowy, serducho mu bije. Zlecone mam badania typu morfologia i toksoplazmoza. No i czekamy dalej :)

Mada, tez bym sie wkurzyla, gdybym liczyla na premie, a tu g...o! Szkoda, ze tak wyszlo.
Co do rocznicy to Joas ma racje - spedzcie razem ten czas, wykorzystajcie go na maxa - prezenty nie sa najwazniejsze.

Joas, ciesze sie, ze z maluszkiem wszystko w porzadeczku - ze zdrowy, rosnie i serducho ma jak dzwon ;D

reklama
Mada juz sie tak nie stresuj bo dziecku zaszkodzi...wielka szkoda ,ze tej premii nie ma ale i bez tego dacie sobie rade zapewne.. ;)
Joaś fajnie, ze wszystko ok z twoim maluchem ,tak trzymac! ;D
a Ja juz nie moge sie doczekać bo z a 2 tyg jade do swoich rodziców( nie ma jak u mamy ;D) tam bedą koło mnie skakac , ale bedzie fajowo mamusia bedzie spełniac moje zachcianki no i zrobimy wszystkie zakupy potrzebne dla dzidzi za ,które tez mamusia zapłaci ;D pozdrawiam!aga

Do góry