reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

cholera właśnie mi mama dzwoniąc oznajmiła że taka piekna pogode zapowiadają na reszte lata :mad: najwyzsza temperatura tego roku to 23 i to i tak rzadkościa będzie :mad:
chyba zakupie bluzy i na sportówke sie będe robić a tyle mam slicznych ciężaróweczek letnich :mad:
a z drugiej strony nam łatwiej bedzie przejść przez te ostatnie 3 miesiące ;)

reklama
Cześć Jaaga

jesli chodzi o ustepowanie miejsca w komunikacji miejskiem to pozostaje dużo do zyczenia,
ja prawie codziennie jeżdżę tramwajem, bo taką akurat mam pracę i chyba raz mi się zdarzyło że dziewczyna mi ustąpiła
jak czasami jadę z szefową moją to ona z premedytacją wyprasza z miejsca młode laski, które plaszczą dupę na krzesełkach i ani w głowie im żeby wstać. ;D

a tak w ogóle strasznie dzisiaj pada, nawet po sałatę na ogródek strach wyjść.

Pozdrawiam Kinia

Elips, uściskaj od sierpnióweczek Pati, my też tęsknimy, może dała by rade od czasu do czasu do nas wpaść, będziemy czekać

witam!!!
u mnie dzisiaj dosyc ładna pogoda i nawet dosyc ciepło tj.18-20 stopni. mam nadzieje ze chociaz jeden dzien bez deszczu będzie.wczoraj lało na przemian ze słoncem.oszalec mozna. tez chciałam sobie jakąs sukienkę strzelic na lato ale stwierdziłam ze to bez sensu i chyba sobie dokupie jakis fajny ciepły dres.

U nas też słoneczko ;D i ciepełko jest tylko wiatr chce łeb urwać ::)
też planowałam więcej letnióweczek ale coś mi się wydaje że to co mam zupełnie wystarczy a jak narazie to chyba bluze kupie bo podkradam K. a on strasznie tego nie lubi ::)

Hejka! w Krakowie tez pogoda dzis całkiem całkiem nawet słonce swieci choc troche wieje. ja własnie wrociłam z miasta poszłam sobie kupic tusz do rzęs..no i przy okazji popatrzec za butami ale stwierdziłam ze to chyba nie ma sensu kupowac..jak mamy takie lato i tak chodze w balerinach non stop..a letnie mam jeszcze z tamtego roku wiec chyba sie obejde bez nowych zreszta i tak nic mi nie wpadło do oka..a co do letnich sukienek to nawet zapodałam ciązowke sobie na ramiączkach i co z tego jak taka beznadziejna pogoda ..ciekawe czy chociaz raz ją załoze??pozdrawiam

Leyna, gratulacje ;D
a no zapieprza czas ani sie obejrzymy a nasze bajtle będą grzebac nam w doniczkach ;) ;) ;)
a niech leci ten czas bo ja sie wykończe psychicznie, wole miec małą koło siebie i widziec czy wszystko jest ok. a nie zgadywac czy tam w środku nic złego sie nie dzieje a z drugiej strony tak niesamowicie jest miec ją cały czas tak blisko, wewnątrz siebie :)
my dopiero za tydzien wkraczamy w ósmy miesiac ale śmigło strasznie szybciutko ::)

reklama
Leyna, gratulacje! Jak ja Ci zazdroszcze... Tez bym chciala juz byc blisko konca. No i wkrotce tulic malenstwo w ramionach...

Do góry