reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

Krakow to samo , 10 stopni i pochmurno , deszcz napewno spadnie !!!!! cholera zimno , siedze wlasnie przy herbatce z mlekiem , moze to pomoze bo marzne !!! Jak tak dalej pojdzie to ogrzewanie wloncze

reklama
Hej w poniedzialek rzekomo czerwcowy... U nas mzy, chlodno i nic sie nie chce. Marcinek nie poszedl do przedszkola bo w kiepskiej formie. Nie sie co dziwic. Teraz ogladaja z Karolka bajke. Duzo czas nie mam i jeszcze net beznadziejnie chodzi, wrrrrr.........

A u nas slonko swieci i cieplutko jest... Tylko mi cosik sie w oko stalo, strasznie mnie swedzi i piecze i lzy leca... Ide se wysuszyc leb do lazienki i sprawdze przy okazji co mnie w oko sie stanelo ;D

Jak Ci Karoo nie przejdzie to kup sobie w aptece sol fizjologiczna i przemywaj nia oko. Powinno pomoc. I przypadkiem nie trzyj oka, bo sobie tylko pogorszysz.

Nic dziwnego że zwlekłam sie w południe bo po co wcześniej jak taka gówniata pogoda :mad:
choć czasem promyki słońca można uświadczyć :) może to zapowiada poprawe ::)

Ja tez chcę, żeby już było ciepło, bo musze chodzić w polarach i kurtkach o męża, a nie będę wydawać kasy na ciążowe kurtki, żeby je trzy razy ubrać :)

JASNA CHOLERA!! WŁASNIE ZAPUKAŁA SĄSIADKA ŻEBYM ZDJEŁA SOBIE OŚCIEL Z BALKONU BO PADA!!!!!!!!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: A NIE ZAPOWIADAŁO SIE DOBRZE ŻE MAMY ZASTĘPCZE KOŁDRY I PODUSZKI BO BYSMY SPALI DZISIAJ POD KOCYKIEM BRRRRRRRR....
I DOBRZE ŻE MAM KOCHANA SĄSIADKĘ BO JAK JUŻ SIĄDE NA BB TO JUZ SWIATA NIE WIDZE WOKÓL SIEBIE ::)

U mnie też przeszła ulewa, ale taka dosłownie 3-minutowa, oczywiście byłam w tym czasie z psem na spacerze :)

Kobity, widze, ze wszystkie dzisiaj mamy genialne humory...
Mi w oko nic nie jest, a posweduje dalej... no trudno, staram sie nie drapac :)

Jedziemy za chwilke nad morze sobie posiedziec (z lazeniem to problem bo cos nie najlepiej sie czuje) - pozdrowie sloneczko od Was :)

reklama
Ale Ci Karoo zazdroszcze ze masz tak blisko na morze..jak chyba ostatni raz widziałam je 14 lat temu jak byłam na kolonii ..a z krakowa niestety kawał drogi zeby sobie tak na weekend wyskoczyc za to w góry mam blisko moze to i lepiej bo ja sie generalnie wody boje..ale pospacerowac bym pospacerowała brzegiem morza..ech..pozdrawiam

Do góry