reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

Krakow to samo , 10 stopni i pochmurno , deszcz napewno spadnie !!!!! cholera zimno , siedze wlasnie przy herbatce z mlekiem , moze to pomoze bo marzne !!! Jak tak dalej pojdzie to ogrzewanie wloncze

reklama
Hej w poniedzialek rzekomo czerwcowy... U nas mzy, chlodno i nic sie nie chce. Marcinek nie poszedl do przedszkola bo w kiepskiej formie. Nie sie co dziwic. Teraz ogladaja z Karolka bajke. Duzo czas nie mam i jeszcze net beznadziejnie chodzi, wrrrrr.........

A u nas slonko swieci i cieplutko jest... Tylko mi cosik sie w oko stalo, strasznie mnie swedzi i piecze i lzy leca... Ide se wysuszyc leb do lazienki i sprawdze przy okazji co mnie w oko sie stanelo ;D

Jak Ci Karoo nie przejdzie to kup sobie w aptece sol fizjologiczna i przemywaj nia oko. Powinno pomoc. I przypadkiem nie trzyj oka, bo sobie tylko pogorszysz.

Nic dziwnego że zwlekłam sie w południe bo po co wcześniej jak taka gówniata pogoda :mad:
choć czasem promyki słońca można uświadczyć :) może to zapowiada poprawe ::)

Ja tez chcę, żeby już było ciepło, bo musze chodzić w polarach i kurtkach o męża, a nie będę wydawać kasy na ciążowe kurtki, żeby je trzy razy ubrać :)

JASNA CHOLERA!! WŁASNIE ZAPUKAŁA SĄSIADKA ŻEBYM ZDJEŁA SOBIE OŚCIEL Z BALKONU BO PADA!!!!!!!!!!!
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: A NIE ZAPOWIADAŁO SIE DOBRZE ŻE MAMY ZASTĘPCZE KOŁDRY I PODUSZKI BO BYSMY SPALI DZISIAJ POD KOCYKIEM BRRRRRRRR....
I DOBRZE ŻE MAM KOCHANA SĄSIADKĘ BO JAK JUŻ SIĄDE NA BB TO JUZ SWIATA NIE WIDZE WOKÓL SIEBIE ::)

U mnie też przeszła ulewa, ale taka dosłownie 3-minutowa, oczywiście byłam w tym czasie z psem na spacerze :)

Kobity, widze, ze wszystkie dzisiaj mamy genialne humory...
Mi w oko nic nie jest, a posweduje dalej... no trudno, staram sie nie drapac :)

Jedziemy za chwilke nad morze sobie posiedziec (z lazeniem to problem bo cos nie najlepiej sie czuje) - pozdrowie sloneczko od Was :)

reklama
Ale Ci Karoo zazdroszcze ze masz tak blisko na morze..jak chyba ostatni raz widziałam je 14 lat temu jak byłam na kolonii ..a z krakowa niestety kawał drogi zeby sobie tak na weekend wyskoczyc za to w góry mam blisko moze to i lepiej bo ja sie generalnie wody boje..ale pospacerowac bym pospacerowała brzegiem morza..ech..pozdrawiam

Do góry