reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

sierpien 2006

JAAGA pisze:
Witak Kinia78!!   
  A ja własnie wróciłam z miasta..na dzien dobry sie wpieniłam bo autobus był tak zapchany, ze mozna było sie udusic oczywiscie miejsca nikt nie ustąpił..po co?? koles wysiadał i zwalniał miejsce to jakas pinda koło 30tki sobie siadła myslałam ,ze ja wzrokiem zabije a co...pozniej załatwiłam co miałam załatwic , patrze w pewnym momencie na buty a ja nie mam kwiatka na jednym z nich..no to se mysle pięknie jak to wygląda?? albo mus oderwac drugiego albo znalesc brakujący wiec wracam sie ta samą trasa w nadzieji, ze znajde miałam fuksa bo kwiatek sie znalazł w ciuchlandzie ,ktory po drodze odowiedziałam..kupiłam kropelke i przykleiłam dziada.. ;) jedyne z czego jestem zadowolona to, ze za 8zł kupiłam na ciuchach 3 piekniusie sukienki dla dzidzi jedne porteczki i pajacyka ;D no to pozdrawiam!

Kochane, jak bylam z Marcinem w ciazy bylo bardzo upalne lato, ktore zaczelo sie juz w kwietniu... Wtedy nie mialam auta, a w zasadzie prawa jazdy wiec duuuzo jedzilam autobusem. I kiedys w zapchanym autobsie jechaly cztery ciezarowki. Wszystkie w zaawansowanej ciazy, pot lecial ciurkiem po twarzy, ogolnie duszno jak to w upal.I wiecie co? Nikt nam nie ustapil miejsca. Zadnej z nas. I jeszcze slyszalam tekst jednej aluni do sowjego chlopaka: "ale fajnie wygladaja takie bzuszki". Szlag by trafil takie lale...

reklama
Fajne takie lalunie sa, nie ma co... Trzeba bylo powiedziec, zeby sie nie przejmowala, jak sama bedzie miala taki brzuch kiedys, to tez jej nikt nie ustapi miejsca! Wrr...

A ja witam sie w pochmurny dzionek - wczoraj bylo tak super, ze poszlismy sobie na laczke polezec na kocyku i pogrzac sie na sloneczku, a dzisiaj szaro, buro i ponuro...
A zaraz trzeba sie udac na jakies male zakupy...

Jejku jak ja za wami tesknie :(
A wiec sie przypominam byście o mnie nie zapomniały :) Nie mam teraz siły na nic po całym dniu z moją gwiazdą!
Pochwale sie tylko że wyszły Wikusi dwie górne jedyneczki na raz! Było ciężko przy wyzynaniu w nocy,ale na szczęscie ma juz to Pysia za sobą :) Ale zdaje mi sie że lada dzień będą przebijać sie następne ząbalki :)
Jak znajded chwilę tak jak dzisiaj z odrobiną sił to napewno coś poklikam :) Z brzusiem wszystko ok :D dzidzia daje czadu ;) Buziaki PAPA

Hej dziewczynki!

U nas znowu pogoda listopadowa, wiec niedawno wstalam. Pomoglam ugotowac mamusce obiadek i teraz siedze sobie w pizamce i mysle czy sie jeszcze nie polozyc :)
Nic mi sie nie chce.
Wczoraj bylismy na urodzinach kolezanki (tej, ktorej maz zdradzil ja z inna nasza kolezanka), no i sie niezle wstawila i oczywiscie byla jazda, bo po pijaku zaczela mezulkowi zdradzieckiemu wypominac wszystko i mowic co o nim mysli. Az mi bylo glupio, bo ja trzezwiutenka i dziwnie bylo patrzec na cos takiego ;)
Chyba wejde na allegro i zamowie malej rozek :) bo mam ochote cos jej kupic :)

Czarnulka, gratulacje z okazji 'zabkowania' Wikusi! I ciesze sie, ze z 'brzusiem' ok i maluszek taki ruchliwy :D

Pozdrawiam serdecznie.
Milej niedzieli!

Cholera jak patrze dziś przez okno to z podziwu wyjść nie moge że jeszcze wczoraj ani kropelka deszczu nie spadła i dość ciepło było a nawet i łońce czasami błysło ::) M.(wczoraj brała ślub) tak była bidulka przerażona pogodą a tu tak się udało ;D ale trzeba przyznać zasłużyła sobie dziewczyna na dobra pogodę :)
A ja myślałam że pójdziemy po obiadku na spacerek a tu nici, najchętnij to bym do łózia wróciła ale wstałam po 13-ej i jak teraz bym usneła to mam po spaniu w nocy :( co tu robić? mój chłopina tez jakiś podupadły i się bedziemy przez całą niedziele tak szfendac po chałupie :p
Może gdzieś tam u was kochane jest słoneczko, pochwalcie sie to reszcie ąz sie lepiej zrobi no bo chyba nie cały nasz piękny kraj pokryty chmurami jest? :( ::)

No, my z mezem przed chwila w radiu uslyszelismy, zeby nie wygladac za okno, bo nie ma po co - szaro buro i ponuro, a u nas piekne slonce i sama przyjemnosc popatrzec ałtsajd ;D

U nas napewno od jutra sie wypogodzi ;D ::)
i bedzie mozna na spacerek bez parasola wyjść ;D ::)
tak sobie gadam, pomarzyc każdy może ;)

reklama
Do góry