Jotemka
Fanka BB :)
JAAGA pisze:Witak Kinia78!!
A ja własnie wróciłam z miasta..na dzien dobry sie wpieniłam bo autobus był tak zapchany, ze mozna było sie udusic oczywiscie miejsca nikt nie ustąpił..po co?? koles wysiadał i zwalniał miejsce to jakas pinda koło 30tki sobie siadła myslałam ,ze ja wzrokiem zabije a co...pozniej załatwiłam co miałam załatwic , patrze w pewnym momencie na buty a ja nie mam kwiatka na jednym z nich..no to se mysle pięknie jak to wygląda?? albo mus oderwac drugiego albo znalesc brakujący wiec wracam sie ta samą trasa w nadzieji, ze znajde miałam fuksa bo kwiatek sie znalazł w ciuchlandzie ,ktory po drodze odowiedziałam..kupiłam kropelke i przykleiłam dziada.. jedyne z czego jestem zadowolona to, ze za 8zł kupiłam na ciuchach 3 piekniusie sukienki dla dzidzi jedne porteczki i pajacyka ;D no to pozdrawiam!
Kochane, jak bylam z Marcinem w ciazy bylo bardzo upalne lato, ktore zaczelo sie juz w kwietniu... Wtedy nie mialam auta, a w zasadzie prawa jazdy wiec duuuzo jedzilam autobusem. I kiedys w zapchanym autobsie jechaly cztery ciezarowki. Wszystkie w zaawansowanej ciazy, pot lecial ciurkiem po twarzy, ogolnie duszno jak to w upal.I wiecie co? Nikt nam nie ustapil miejsca. Zadnej z nas. I jeszcze slyszalam tekst jednej aluni do sowjego chlopaka: "ale fajnie wygladaja takie bzuszki". Szlag by trafil takie lale...