reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

O imieniu na razie nie mamy zielonego pojecia - bylo tylko dla chlopca, teraz to normalnie pomyslu jakiegokolwiek brak...

reklama
Karoo, gratuluje corenki! Kolejna babeczka do kompletu :)

Cindi, wspolczuje...Z calrgo serca...Ale zobaczysz, bedzie dobrze!!

Dziewczyny, w ogole to kochane jestescie!! I dziekuje Wam z calego serca za trzymanie za mnie kciukow! Sa idealne - moge wszystkim je polecic ;) Jeszcze raz wielkie dzieki!

No to jeszcze raz gratulacje dla Sandry, za obronę i dla Karoo i Czarnulki za kolejne dziewczynki wśród sierpniówek :)
No to teraz myslcie nad imionami ;D

cindi pisze:
Dziewczyny mam jakis zespól antyfosfolipidowy i codziennkie muszę sobie robic okropne zastrzyki w brzuch przez całą ciążę więc możecie same sobie wyobrazić jaki w 7 m-cu wygląda. kazdy poranek to stres czy znajdę miejsce do wkucia :(

o jej a cóz to takiego? współczuje ,zastrzyki to straszna sprawa,moja pupa cos juz o tym wie, trzymaj sie bidulko.będzie dobrze.

Aga wlasnie poczytalam troche o tym zespole i toszke sie przestraszylam , wiem , ze zastrzyki to utrapienie , ale bierz je bierz a wszystko bedzie dobrze !!!!

Trzymam za was kciuki !!!

Powiedzcie mi czy na bb, nie można wpisywać pewnych słów, pewnych tzn. przekleństw? Bo wydaje mi się, że to dzisiaj dopiero odkryłam?

K@si@ pisze:
Powiedzcie mi czy na bb, nie można wpisywać pewnych słów, pewnych tzn. przekleństw? Bo wydaje mi się, że to dzisiaj dopiero odkryłam?
Hmm, K@si@, nie mam zielonego pojecia! Jak doszlas do takiego wniosku??

reklama
Bo w ostatniej odpowiedzi chciałam wpisać słowo "gówn.." i mi nie weszło, to spróbuje teraz też coś wpisać: *****

Do góry