reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

karo ja juz renont mam za sobą w długi majowy weckend przechodziłam ten horror :). Udało mi sie zmusic męża na okoliczność przyjścia maluszka na świat po 5 latach. Wczesniej jesnak zafundowałam sobie wyciszenie drzwi gdyz nad nami mieszkaja beztresowo wychowywane dzieci i kazde wejście na klatke to walenie drzwiami i wrzaski wiec stwierdziłam że bedą mi budzic dzidziusia. a po wyciszeniu okazało się że nie otwierają się drzwi na całąszerokośc więc trzeba było tez kuć. więc miałam straszną robotę po wszystkim kurz był wszędzie....

reklama
val104aw.gif
Karoo
Wielgachne gratulacje z okazji "dziury w dziurze"
:laugh: :laugh:

Karoono to gratulacje ogromne :laugh:
w którym tyg byłaś jak ci powiedzieli że to chlopak?
Aczy z dziewczynki może zrobić się chłopak? bo ja już nastawiona na córeczke i myślałam żejuż sę nic niemoże zmienić a tu takie cuda ::)
Cindi-ędzie napewno dobrze życzę cierpliwościi i wytrwałości napeno będzie dobrze :)
Sandra gratulacje ogromniste!!! ;D naewno zasłużyłaś ;D
ale niezapominajmy że to też nasza zasługa- w końcu kto trzymał kciuki? ;) ;D

Mada, w ogole nic mi nie mowili, ale wszyscy dookola mowili, ze bedzie chlopak, mojej przyjaciolki mama ponoc nigdy jeszcze sie nie pomylila w okreslaniu czy bedzie chlopak, czy dziewczynka, no i jednak pomylila sie (najprawdopodobniej). Do dzisiaj w ogole nie wiedzialam, ale moj maz twierdzil, ze on wie, co robil, a robil chlopaka :D A tak w ogole to dzisiaj rozmawialam z tesciowa po poludniu i sie nabijalysmy, bo powiedziala mi, ze jak sie robi chlopca, to trzeba trzymac siekiere pod lozkiem (oczywiscie zartem), na co ja, ze czemu nie powiedziala mi jak robilismy malenstwo. No wiec jak wyslalam im smsa, to dostalam zwrotnego o tresci "To wszystko przez brak tej siekiery :D :D :D"

;D czarna , karoo wspaniale , ze kolejne dziewuszki u nas na sierpien sie pojawią - GRATULUJE ;D

;D Sandra , a tobie obrony , brawo 5 , jestem z ciebie dumna ;D

reklama
Karoo a ja już myślałam że wczśniej na usg się pomyili ::) nam na usg wyszła dziewcznka ale poza nami i BB nikt o tym nie wie więc jak kupuję coś to w"neutrealnych" klorach,mam też pare z dodatkiem różu ale schowane przed całym światem ::) jakby się ktoś dowiedział ze wiemy to by nas zamęczyli a tak wszyscy myślą że my nic nie wiemy i jest spokój ;D
Jeszcze raz gratuluje Karoo,czy imię już wybrane?

Do góry