reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

sierpien 2006

reklama
A ja dzisiaj postanowiłam odpocząć na łonie natury, czyli mój K. calutki dzień w pracy więć tatuś po mnie przyjechał i spędzam cały dzień u rodziców(mieszkaja w domu i mają ogród-więc tu wypoczywam, bo to taka trochę mała wioska a oficjalnei dzielnica miasta,cisza, spokój no i miało być do tego jeszcze słoneczko zeby posiedziec na tarasie pospacerowac i pobawić się z psami w ogrodzie no i złapać trochę słońca - kolorek poprawić.A tu jak zwykle plany pokrzyżowała pogoda i siedziałyśmy z mamą bidulki w domu :mad:
I tu ciekawostka: siedzimy , gadamy oczywiście o dzidzi , łóżeczku itd. i ja opowiadam o różnych badaniach i wchodze na temat dr. Włoch i tak z tego rozgadania mówie że Sandra też była u tej dr ale więcej będę wiedzieć dzisiaj po jej obronie a mama patrzy na mnie i pyta co to za Sandra że nie wiedziała że mam jakąś koleżankę co jest też teraz w ciąży(zna wszystkie) a ja zaczynam próbę tłumaczenia i powoli zaskakuje że to chyba już jakieś wariactwo ::) czy inni też tak mają czy tylko ja tracę zmysły i powinnam ograniczyć pobyt na BB(czego sobie nie wyobrażam)
Może powinnam poszukać psychiatry?

Mada nic sie nie przejmuj..wszystko w normie , kazda z nas juz bez BB nie moze zyc..a nasze mamusie tego raczej nie zrozumieją bo one nie z tej ery..i z internetem niewiele miały do czynienia wiec dla nich to dziwne.. ;) pozdrawiam

Czarnulka, gratuluję córeczki!!! ;D ;D

A co do uzależnienia od BB i opowiadania o Was osobom z mojego otoczenia, to ja wczoraj opowiadałam mojemu P. o madzie i karoo i ich "przygodach" z remontami (też mieliśmy w zeszłym roku różnie przeboe z "fachowcami"...). Patrzył na mnie trochę dziwnie, ale wysłuchał ;)

Czarnulka - congratulations!!!!

Wlasnie wrocilam do domu. Obronilam sie na 5!:) Jestem strasznie szczesliwa i czuje niesamowita ulge!

Jutro Wam opowiem. Padam z nog.
Buziaki

Sandra mozesz byc z siebie dumna!!! gratulacje!! ale ci zazdroszcze..moim marzeniem jest 4 ale bedzie cięzko z taka promotorka jaka mi sie trafiła..pozdrawiam!

rose231rp.gif

Sandra, gratulacje ogromne! Zuch dziewczyna :)

Dziewczyny mam jakis zespól antyfosfolipidowy i codziennkie muszę sobie robic okropne zastrzyki w brzuch przez całą ciążę więc możecie same sobie wyobrazić jaki w 7 m-cu wygląda. kazdy poranek to stres czy znajdę miejsce do wkucia :(

Sandra, wielkie gratulacje!!!!

Czarnulka, rowniez, choc z innego powodu :D

A ja dzisiaj bylam w szpitalu, po wszystkich badaniach pan doktor po wywiadzie stwierdzil, ze mam zapalenie pecherza, albo cewki moczowej (albo i jednego i drugiego - trudno powiedziec). Mialam KTG, badanie normalne i USG i.............. bedzie DZIEWCZYNKA  Mial byc chlopak, ale co z tego :) Moja przyjaciolka powiedziala, zebym pogratulowala mojemu mezowi, bo przeciez to niezla sztuka zrobic dziure w dziurze :D Podoba mi sie to wytlumaczenie.

reklama
Do góry